Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 323 opinii
5 gwiazdek
315
4 gwiazdki
8
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
Opinia z 18.04.2018
Najlepsze produkty
Patrycja napisał/-a 18.04.2018
Z przyjemnością mogę polecić usługi firmy Saal Digital. Nie będą Państwo zawiedzeni !
Jakość, wspaniała obsługa, wybór, czas oczekiwania...! NIE KAŻDA FIRMA jest w stanie to wszystko zaoferować. Z czystym sumieniem polecam !
Napisałam recenzję na swoim profilu instagramowym oraz blogu ! Serdecznie zapraszam do przeczytania ! :)
https://www.instagram.com/p/BhuMXbUHhDL/?taken-by=pmietelska
https://pmietelska.blogspot.com/2018/04/fotoksiazka-saal-digital.html
Piotr napisał/-a 18.04.2018
Suwak przesunięty na 100% satysfakcji!
Moje pierwsze doświadczenie z tego rodzaju usługą i od startu do mety pełne zadowolenie, ba! nawet zaskoczenie, gdy fotoksiążka zamówiona przeze mnie została dostarczona 2 dni przed ustalonym terminem! Jakość wykonania pierwszorzędna, trzymając w rękach album z twardą obwolutą ma się wrażenie obcowania z wyrobem o naprawdę profesjonalnym charakterze.
Solidnie, odwzorowanie kolorów na medal, aż uśmiech odbija się od błyszczącego papieru!
Pierwsza klasa.
Naprawdę usługa i produkt godne polecenia.
Konrad napisał/-a 18.04.2018
Świetne wykonanie, polecam
Marta napisał/-a 18.04.2018
Fotoobraz to cudo! Jestem zachwycona jego wykonaniem i szybką dostawa. Zdecydowanie w najbliższym czasie skuszę się na coś innego z tej strony. Polecam serdecznie!
Wojtek napisał/-a 18.04.2018
Jestem mile zaskoczony jakością zdjęć bez jakichkolwiek strat a do tego bardzo dobry papier matowy. godne polecenia każdemu kto chce uwiecznić kilka swoich fotek
Ewelina napisał/-a 18.04.2018
Szczerze polecam, bardzo dobra jakość, szybka wysyłka. Świetnie prezentuje się na ścianie. Łatwe mocowanie. Polecam dalej, a sama zamawiam kolejny fotoobraz :)
Opinia z 17.04.2018
Dziękuje za przesłanie kodu na sprawdzenie państwa produktu, jesli przyjedzie pocztą napewno wyślę zdjęcie efektu koncowego i opublikuje go na waszym Facebook-u.
Weronika napisał/-a 17.04.2018
Jestem bardzo zadowolona ze swojego zamówienia. Wszystko tak dokładnie dopracowane, polecam!
Natalia napisał/-a 16.04.2018
Moja fotoksiążka zapełniła się cała ujęciami dwóch czekopiesków. Ilustracje zapełniły całe karty do krawędzi.
Kiedy odebrałam ją w domu zdziwiłam się, ale pozytywnie. Dotychczas kiedy wcześniej gdzieś widziałam podobne produkty, kartki były cieniutkie. Saal digital umieszcza fotografie na grubych kartach. Błyszczące wykończenia, świetna jakoś kolorów! Kolory tak, tutaj po stokroć można bić brawa :) Nie raz borykałam się z problemami rozbieżności kolorów przy drukowaniu odbitek, tutaj zachowało się wszystko wspaniale

Dla mnie jest to świetne rozwiązanie. Eleganckie, estetyczne, wysokiej jakości :) Nic nam się nie plącze jak w albumie, nie szeleszczą nam folie, nie rozrywają się folie. Mamy grube karty zadrukowane naszymi zdjęciami i niczym nie musimy się przejmować :) Taka fotoksiążka komponuje się świetnie z innymi zwykłymi książkami w biblioteczce.

http://lusiek.blox.pl/2018/04/TEST-Saal-digital-fotoksiazka-recenzja.html
Opinia z 16.04.2018
świetna jakość produktów
Magdalena napisał/-a 16.04.2018
Po otrzymaniu przepięknego fotoobrazu i fotoksiążki od @saal_digital @saaldigital_pl chciałabym się podzielić z Wami moją opinią. Fotoobraz jak i fotoksiążka zostały wykonane z rewelacyjnej jakości druku, barwy są przepiękne i starannie wykonane. Co mnie mile zaskoczyło to bardzo krótki czas realizacji. Paczka przyszła bardzo dobrze zabezpieczona przed jakimkolwiek uszkodzeniem.
Projektowanie fotoksiążki jest bardzo proste w obsłudze. Serdecznie wszystkim polecam, dla siebie, dla bliskich na prezent super pamiątka! ♥
Magdalena napisał/-a 16.04.2018
Po otrzymaniu przepięknego fotoobrazu i fotoksiążki od @saal_digital @saaldigital_pl chciałabym się podzielić z Wami moją opinią. Fotoobraz jak i fotoksiążka zostały wykonane z rewelacyjnej jakości druku, barwy są przepiękne i starannie wykonane. Co mnie mile zaskoczyło to bardzo krótki czas realizacji. Paczka przyszła bardzo dobrze zabezpieczona przed jakimkolwiek uszkodzeniem.
Projektowanie fotoksiążki jest bardzo proste w obsłudze. Serdecznie wszystkim polecam, dla siebie, dla bliskich na prezent super pamiątka! ♥
Daniel napisał/-a 16.04.2018
Po otrzymaniu przepięknego fotoobrazu i fotoksiążki od @saal_digital @saaldigital_pl chciałbym się podzielić z Wami moją opinią. Fotoobraz jak i fotoksiążka zostały wykonane z rewelacyjnej jakości druku, barwy są przepiękne i starannie wykonane. Co mnie mile zaskoczyło to bardzo krótki czas realizacji. Paczka przyszła bardzo dobrze zabezpieczona przed jakimkolwiek uszkodzeniem.
Projektowanie fotoksiążki jest bardzo proste w obsłudze. Serdecznie wszystkim polecam, dla siebie, dla bliskich na prezent super pamiątka!
Gabi napisał/-a 16.04.2018
Super super i jeszcze raz super !
Milena napisał/-a 16.04.2018
Fotozeszyt bardzo starannie wykonany. Kolory bardzo żywe. Szybki czas realizacji. Jestem bardzo zadowolona i polecam państwa strone
Emilia napisał/-a 16.04.2018
Obraz jest świetnej jakości! Bardzo polecam kazdemy wydać te pieniadze bo warto!
Weronika napisał/-a 15.04.2018
Dziękuję za możliwość przetestowania za darmo fotoobrazu i fotoksiążki są cudowne :D
Bartłomiej napisał/-a 14.04.2018
Zamówiłem fotoksiążkę, która całkowicie spełniła moje oczekiwania! Wydruk na okładce jak i w środku idealny, projektowanie w aplikacji nie sprawiło żadnych problemów. Przesyłka dotarła naprawdę szybko. Polecam każdemu, na pewno będę korzystał w przyszłości z Państwa usług!
Opinia z 14.04.2018
Witam,
.
Jestem bardzo zadowolony ze złożonego zamówienia, fotoksiażka jest naprawdę bardzo piękna, kolory zdjęć są bardzo żywe i jakoś wykonania na najwyższym poziomie. Mam nadzieję że nie raz będę mógł przetestować państwa produkty.

Pozdrawiam

Adrian Szmigiel
Ola napisał/-a 13.04.2018
Z czystym sumieniem polecam :) Super jakość, bardzo solidne wykonanie i jeszcze szybszy czas realizacji. Fotoksiążka bardzo podoba się rodzinie i znajomym. Dziękuję za możliwość przetestowania Waszego produktu. Z pewnością nie będzie to ostatni raz ;)
Ola napisał/-a 13.04.2018
Z czystym sumieniem polecam :) Super jakość, bardzo solidne wykonanie i jeszcze szybszy czas realizacji. Fotoksiążka bardzo podoba się rodzinie i znajomym. Dziękuję za możliwość przetestowania Waszego produktu. Z pewnością nie będzie to ostatni raz ;)
Magdalena napisał/-a 13.04.2018
Jakoś super, wysyłka szybka, kontakt bardzo dobry,program prosty w obsłudze, serdecznie wszystkim polecam!
Mateusz napisał/-a 13.04.2018
Polecam każdemu - bajka! Jestem w szoku jakości książki oraz szybkości realizacji zamówienia. Pozdrawiam
Opinia z 12.04.2018
Witam. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego prezentu od państwa! Jakośc jest świetna przesyłka rowniez błyskawiczna. Bardzo polecam. Pozdrawiam.
Opinia z 12.04.2018
Fotoksiazka jest wykonana z bardzo dobrej jakości produktu. Polecam każdemu. Warta jest swojej ceny
Konrad napisał/-a 11.04.2018
Facebook ;)
Anna napisał/-a 11.04.2018
Sprawny proces zamawiania, szybka przesyłka, fotoobraz bardzo ładny. Może kolor mniej wyrazisty niż na monitorze, ale generalnie bardzo jestem zadowolona.
Opinia z 11.04.2018
Miałam możliwość przetestowania fotozeszytu. Jestem bardzo zadowolona z jakości produktu :-) Bardzo szybki czas realizacji.Aplikacja łatwa w obsłudze. Dziękuję i szczerze polecam :-)
Opinia z 10.04.2018
Jestem bardzo zadowolona z jakości fotoobrazu.
Zuzia napisał/-a 09.04.2018
Zamawiałam fotoksiążkę, jestem bardzo zadowolona;) super jakość, bardzo szybka przesyłka! Gorąco polecam !
Maciej napisał/-a 09.04.2018
Dziękuję za możliwość testowania waszej fotoksiążki. Jestem bardzo zadowolony z wykonania oraz czasu realizacji zamówienia. Polecam!
Opinia z 08.04.2018
Jestem mile zaskoczona jakością i wykonaniem fotozeszytu. Mogę teraz z łatwością sięgać do wspomnień z wakacji.
Opinia z 07.04.2018
Pełen profesjonalizm, ciepłe wręcz rodzinne kontakty, rzetelność poparta wysoką jakością produktu i bardzo szybkim wykonaniem i dostawą gwarancją pełnej satysfakcji. Współpraca z Państwem to sama przyjemność i zadowolenie, jesteście wyjątkowi i godni polecenia. Pozdrawiam Andrzej
Paulina napisał/-a 04.04.2018
Jestem bardzo zadowolona z jakości i expresowej wysyłki. polecam
Katarzyna napisał/-a 03.04.2018
Obsługa na 5+! Nigdzie nie spotkałam się z tak miłą i rzetelną obsługą klienta :) Czekam z niecierpliwością na swoją fotoksiążkę!
Opinia z 03.04.2018
Fotoobraz jest świtnej jakości. Kolory super. Nie mam żadnych zatrzeżeń. Polecam z całego serca!!!
Katarzyna napisał/-a 03.04.2018
Bardzo dziękuje za możliwość skorzystania z kuponu na bezpłatny Foto Obraz ze swojego zdjęcia firmie Saal Digital Polska
Natalia napisał/-a 03.04.2018
Bardzo się cieszę, że mogłam wykonać testową książkę. Przyszła taka jaką sobie wymarzyłam. Program do tworzenia książek bardzo intuicyjny. Każdy jest w stanie wykonać projekt. Zamówienie też bardzo szybko przyszło. Bardzo polecam!
Mateusz napisał/-a 03.04.2018
Jestem bardzo zadowolony z fotoobrazu na płótnie , polecam dalej . ❤
Milena napisał/-a 02.04.2018
Foto obrazy pięknie wykonane. Czas realizacji bardzo szybki. Bardzo żywe kolory, lśniące .. jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia
Milena napisał/-a 02.04.2018
Foto zeszyt bardzo starannie wykonany. Kolory bardzo żywe jestem mile zaskoczona starannością wykonania. Polecam w 100% państwa usługi
Adam napisał/-a 02.04.2018
Wszystko poszło idealnie, bez problemów. Jakość rewelacyjna. Przesyłka dostarczona w dwa dni. Brak zarzutów. Polecam!
Justyna napisał/-a 02.04.2018
Fotoobraz przyszedł bardzo szybko, jakość świetna. Nie mam żadnych zastrzeżeń . Polecam z całego serca !!!!
Damien napisał/-a 31.03.2018
Ciekawa propozycja. Aplikacja daje możliwość indywidualnej aranżacji albumu/ książki.
Paulina napisał/-a 30.03.2018
Nowy nabytek na ścianę, pamiątka z wakacji w formie fotoobrazu na płótnie od @saaldigital_pl
Opinia z 30.03.2018
Jakość produktu jest zachwycająca! Cudowny sposób na uwiecznienie niezapomnianych chwil! P Zdecydowanie będę zamawiała tutaj częściej! Moi znajomi wiedzą już o tej stronie i także sobie zachwalają!
Opinia z 30.03.2018
Bardzo fajna alternatywa w porównaniu do albumów na zdjęcia. Z czystym sercem polecam! Bardzo wysoka jakość zdjęć, możliwość samodzielnego spersonalizowania albumu. Mój egzemplarz posiada 36 stron. Twarde kartki w mocnej, grubej oprawie z pewnością przetrwają lata. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze bardziej dziękuję za możliwość stworzenia mojego pierwszego fotoalbumu.
Opinia z 30.03.2018
Fotoobraz świetnej jakości. Zdjęcia wyglądają tak jak na telefonie. Polecam z całego serca !!!
Justyna napisał/-a 30.03.2018
Fotoobraz wyszedł świetnie. Kolory takie jak w telefonie jakość pierwsza klasa. Polecam z całego serca !!!
Łukasz napisał/-a 29.03.2018
Książka pierwszego sortu. Cena i jakość - "cud miód".
Polecam Saal-digital.
Adrianna napisał/-a 29.03.2018
Jestem bardzo zadowolona, świetna jakość, szybka wysyłka.Świetna pamiątka. Polecam każdemu z całego serca :)
Opinia z 29.03.2018
Ogromnie cieszę się z możliwości przetestowania fotoobrazu. Jestem bardzo zaskoczona jakością tego produktu. Zamówienie dotarło bardzo szybko, wszystko odbyło się bez problemów i komplikacji.
Zamówiłam obraz o wymiarach 40×50. Kolorystyka jak w wybranym przeze mnie projekcie, jest solidnie wykonany. Z pewnością będzie idealną ozdobą i nada trochę koloru naszym czterem ścianom.
Produkt zdecydowanie wart polecenia!
Martyna napisał/-a 29.03.2018
Dostałam możliwość testu fotoobrazu. Aplikacja prosta i intuicyjna (najtrudniejszy był wybór obrazu). Czas wysyłki b.szybki! Obraz dotarł do mnie kilka dni przed wstępnie planowanym czasem dostawy, a po 4 dniach od złożenia zamówienia. Nie ucierpiał on również podczas transporty. Jakość świetna, kolory idealnie odzwierciedlone, ostrość również bardzo dobra. Wykonanie bardzo ładne i porządne. Polecam!
Adam napisał/-a 29.03.2018
Bardzo dobra usługa, jakość i czas przygotowania. 100% zadowolenia. Polecam
Opinia z 29.03.2018
Fotoksiążka prezentuję się świetnie. Bardzo starannie wykonana. Dokładnie taka jak ją zaprojektowałam. Bardzo gorąco polecam.
Katarzyna napisał/-a 28.03.2018
Dzięki opcji testowania fotozeszytu miałam okazję wydrukować swoje artystyczne portfolio :) Jakość wykonania bardzo porządna, papier - premium mat - elegancki, gruby, przypomina kredowy papier w albumach ze sztuką. Spirala zeszytu mocna, niegnąca się. Wydruk bardzo ładny, większość zdjęć wiernie oddana, eleganckie kolory. Format 13x18 bardzo poręczny, a przy tym zdjęcia na tyle duże, że wszystko dobrze widać. Realizacja i wysyłka bardzo szybka, a aplikacja przeznaczona do projektowania sprawna. Jestem bardzo zadowolona :) polecam
Anna napisał/-a 28.03.2018
Fotoksiążka to świetna pamiątka i piękny prezent na lata :) Bardzo ładna, solidnie wykonana w twardej oprawcę, imponujaca jakość zdjęć/ obrazów. Strona internetowa i aplikacja bardzo łatwe w obsłudze, intuicyjne. Przy tworzeniu fotoksiążka można się fajnie bawić a zarazem szybko i sprawnie zrobić cos dobrze wyglądającego i estetycznego - nie wymaga wiedzy czy talentu.
Wysyłka ekspresowa (przyszła 3dni wcześniej niż zakładany termin dostawy - w niedziele zamówiona a w środę już u nas była). Warto poświecić troszkę czasu i naprawdę niewiele pieniędzy jak na tak imponująca pamiątkę w dobrym wykonaniu (cena co do jakości i mojego zadowolenia jest naprawdę niewielka - polecam każdemu bez wahania :)
LIDIA napisał/-a 28.03.2018
Ostatnio miałam przyjemnosć testować produkt firmy Saal-digital. Polecam fotoksiążkę .Jej jakość mnie mile zaskoczyła.Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z usług tej firmy.
Opinia z 27.03.2018
Tworzenie fotoksiążki to miło spędzony czas. Aplikacji przeznaczona do tego była łatwa w obsłudze i zrozumiała. Polecam!


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz