Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 250 opinii
5 gwiazdek
240
4 gwiazdki
10
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
Joanna napisał/-a 19.05.2017
Miałam przyjemność testować fotoksiążkę i nawet nie myślałam że będę aż tak zadowolona. Projektowanie jest proste, a realizacja bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.
Agnieszka napisał/-a 19.05.2017
2-3 godziny zajmuje projekt , troszkę trzeba się zaponac z programem ale spokojnie nie jest skkomplikowany, bardzo szybka realizacja , 3 dni od akceptacji ksiązka była u mnie !!szok!!!zdjęcia ładne ostre , program informuje jesli coś jest nie tak,jakość bardzo dobra, wykonanie bardzo estetyczne , czy zamówię coś jeszcze? chyba tak -ale tylko z rabatem bo ponad 200zł to dużo.....za ten produkt na polskie realia
Beata napisał/-a 18.05.2017
Miałam przyjemność testować fotoksiążkę na grubych kartach Saal-Digital. Zamówiłam rozmiar 26x26, w kolorowej oprawie z nadrukiem według mojego projektu. Książka trafiła do mnie bardzo szybko. W piątek koło północy załadowałam pliki a już we środę kurier zapukał do mych drzwi. Kolejnym plusem była prędkość projektowania. Nie trzeba ładować zdjęć do kreatora, tylko przerzuca się je na strony prosto z komputera. Uważam to za genialne rozwiązanie, które oszczędziło wiele czasu.
Jakość nadruku jest bez zastrzeżeń. Wybrałam mat, ponieważ cenię sobie swego rodzaju powściągliwość w tym przypadku. Uważam, że mat jest bardziej zbliżony do tego, co widzimy na żywo (bez zdbędnych odblasków). Kolory w książce - pierwsza klasa. Całość wygląda schludnie i porządnie. Nie ma żadnych niedoróbek.
Polecam serdecznie! Zwłaszcza laikom, jeżeli nie potrafią w innym programie zaprojektować sobie albumu :)
Paulina napisał/-a 17.05.2017
Poznałam Was przez instagram. Cudowne wykonanie fotoksiążki, świetna jakość fotografii. Jestem jak najbardziej pozytywnie zaskoczona! Skorzystam z Waszych usług jeszcze nie raz.
Piotr napisał/-a 17.05.2017
najlepsza jakość z jaką się spotkałem
Diana napisał/-a 17.05.2017
Fotoksiążka,którą dostałam do przetestowania jest cudowna.Ma idealne kolory i wyraźne zdjęcia,nie spodziewałam się tak idealnej pamiątki,moje zdjęcia nie były dobre jakościowo a w tej książce są jak wyjęte z bajki.I wysyłka jest ekspresowa,bardzo szybko książka dotarła do mnie. Każdemu kto zastanawia się nad skorzystaniem z usług saal-digital naprawdę serdecznie polecam. Ja napewno jeszcze skorzystam z Państwa oferty i dziękuję za możliwość testowania fotoksiążki i mam nadzieję,że w przyszłości również będę mogła skorzystać z testów Państwa produktów. Pozdrawiam
Alexandra napisał/-a 17.05.2017
Świetna jakość, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt.
Bernadetta napisał/-a 17.05.2017
Miałam przyjemność testować fotoksiążkę od Saal Digital Polska i jestem bardzo zadowolona z otrzymanego produktu. Fotoksiążka którą wybrałam jest w rozmiarze 28/19, ilość stron 26, strony błyszczące. Zdjęcia i oprawa graficzna jest bardzo wysokiej jakości, wszystko jest bardzo wyraziste i czytelne a kolory idealne. Dzięki błyszczącym stronom zdjęcia wyglądają ślicznie dużo ładniej niż w macie. Zarówno okładka jak i strony są idealnej grubości. Krótko mówiąc produkt który otrzymałam jest Idealny. Aplikacja Saal Design za pomocą której tworzy się i zamawia produkty nie jest skomplikowana a wręcz przeciwnie uważam że jest zrozumiała i czytelna po za tym ma dużo różnych funkcji dzięki którym można stworzyć świetny, niepowtarzalny produkt. Z czasu dostarczenia przesyłki jestem bardzo zadowolona ponieważ czas oczekiwania na przesyłkę w moim przypadku trwał 4 dni. Biorąc pod uwagę że jest to przesyłka międzykrajowa jest to krótki czas oczekiwania. Koszt takiej fotoksiążki jest porównywalny z innymi firmami u których można zamówić taki produkt. Miłym zaskoczeniem jest również obsługa klienta i kontakt z firmą. Ogólnie mówiąc Saal Digital jest firmą godną polecenia u której można zamówić wspaniałe produkty :)
Izabella napisał/-a 16.05.2017
Super rewelacyjne wykonanie fotoksiazki do tego szybka dostawa. Polecam
Klaudia napisał/-a 16.05.2017
Fantatyczna robota z fotoksiążka. Jakość bardzo dobra, szybkość wydruku i dostarczenia zaskakująca. Nie ma się do czego przyczepić !
Paulina napisał/-a 15.05.2017
Jestem mega zadowolona z efektu fotoobrazu i pokazuje wszystkim efekt jaki dzięki wam widnieje w moim salonie. Polecam wszystkim bo na prawdę warto. Wasza firma jest godna polecenia.Pozdrawiam i dziękuje.
Opinia z 15.05.2017
Bardzo dobrze, starannie wykonana książka, intuicyjny program, daje sporo możliwości w projektowaniu. Pracę nad albumem można rozłożyć na kilka dni, projekt sprawnie zapisuje się. Polecam
Mariola
Daria napisał/-a 15.05.2017
Jesli kiedykolwiek zastanawiałeś się czy kupować album na zdjęcia aby swoje elektroniczne zdjęcia w jakiś sposób uwiecznić, to odradzam. Poleam za to książki i albumy saal. genialny program do stworzenia właśniego albumu. Jestem bardzo komputerowa, a musze przyznać, ze pozytywnie mnie aplikacja zaskoczyła. To nie zwykły edytor - to profesjonalne narzędzie do tworzenia pięknych kompozycji zdjęciowych. :)
Dodatkowo wykonanie, dostawa jest na jak najwyzszym poziomie.
Polecam w 100%.
Opinia z 12.05.2017
W aplikacji brakuje mi wyboru większej liczby czcionek z polskimi znakami. Bardzo przydałyby się też dodatkowe rodzaje ramek zdjęć.
Beata napisał/-a 12.05.2017
Fotoksiążka na piątkę z plusem! Czekam jeszcze na fotoobrazy i wysmaruję Wam opinię na portalu Facebook. Oczywiście jak najbardziej pozytywną :)
monika napisał/-a 12.05.2017
Rewelacja aplikacja łatwa projektowanie szybkie i przyjemne. fotoksiażka bez zastrzeżeń przejrzyste strony dobra ostrość i jakość zdjęć jestem pod dużym wrażeniem . Współpraca z sall dygital j.pl jest bez zastrzeżeń profesjonalna usługa polecam z czystym sercem
Anna napisał/-a 11.05.2017
Witam foto zeszyt jest naprawdę genialny. Dostawa jak i kontakt bardzo sprawny. Jedyny mankament to fakt że w połowie strony się ciężko przewracają i przez to trochę zaginają. Tak to jest naprawdę super sprawa jakość zdjęć bardzo dobra choć nie które nie do końca ostre ale to nie wasza winna tylko po prostu zdjęć które wysłałam. Jestem bardzo zadowolona prócz problemu z przewracaniem stron. Pozdrawiam na pewno będę was polecać
Gosia napisał/-a 11.05.2017
Polecam fotoksiążkę od saaldigital. Doskonałe wykonanie, bardzo dobra jakość wydruku. Kontakt z firmą bez zarzutów. Na plus bardzo szybka wysyłka i staranne zapakowanie by książka nie uległa zniszczeniu. Rozkładówka prawidłowa. Napewno nie raz jeszcze zakupię ich produkty.
Anelika napisał/-a 10.05.2017
Super jakość foto zeszytu , ładne kolory, jestem bardzo zadowolona. Pomoc na każdym kroku w razie konieczności , świetna obsługa oraz błyskawiczna realizacja zamówienia! Serdecznie polecam
Sara napisał/-a 10.05.2017
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością produktów tej firmy! Miałam okazję dostać do rąk fotoksiążkę oraz fotozeszyt, efekt- oszałamiający. Chętnie skorzystam raz kolejny z usług firmy.
Robert napisał/-a 10.05.2017
Bardzo dobra jakość wydruku. Precyzja wykonania. Aplikacja pozwala dokładnie zaplanować wydruk.
Korzystałem z wielu ale ta jest najlepsza. POLECAM
Aneta napisał/-a 09.05.2017
Jestem zadowolona i usatysfakcjonowania z usług firmy. Jako początkujący fotograf jestem wdzięczna, że mogłam przetestować fotoksiążkę oraz obraz na płótnie spośród wielu interesujących produktów. Jakość jest perfekcyjna, obsługa klienta niezwykle miła, szybkość wysyłki ekspresowa, aplikacja niezwykle intuicyjna. Polecam gorąco!!!
Joanna napisał/-a 09.05.2017
Fotoksiążka idealna! Zrobiłam w swoim życiu juz kilka fotoksiążek i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że fotoksiążka od saal-digital jest zdecydowanie moim faworytem. Wykonana na wysokiej jakości papierze, swietnie złożona. Kolory i jakość druku są idealne. Do tego na duży plus ilość możliwych opcji do wybrania - od rozmiarów fotoksiążki, przez ilość stron, po wybór detali takich jak watowanie, mat/połysk, okładki itp. Mój tata jest zawodowym fotografem - i również jest zachwycony jakością wykonania. Polecam każdemu i gwarantuję, że nawet najbardziej wymagające osoby będą usatysfakcjonowane :)
Opinia z 08.05.2017
Moja recenzja na http://www.detepe.pl/recenzja-fotoksiazki-saal-digital/
Elwira napisał/-a 08.05.2017
Fotozeszyt wspaniała pamiątka ;) idealnie i dokładnie wykonana. Byłam zaskoczona jakością zdjęć z telefonu że wydrukowane zostały tak ostro i przejrzyście ;) polecam gorąco ;)
Kamil napisał/-a 07.05.2017
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony foto-książką, którą u Państwa zamówiłem. Jakość wykonania, oraz sam wydruk jest bardzo zadowalający i kusi aby skorzystać z kolejnych propozycji. Polecam wszystkim znajomym ;)
Opinia z 07.05.2017
aplikacja rewelacyjna, łatwa, szybka i genialna :) teraz czekam na efekt końcowy ale już wiem ze będę zadowolona :)
Opinia z 06.05.2017
Jestem mega zadowolona z usług sall-digital. Super aplikacja na której sama mogę wszystko projektować i dodatkowo wszystko wycenione. Bardzo szybka dostawa a Fotoksiazka profesjonalnie wykonana. Super
Angelika napisał/-a 06.05.2017
Jakiś czas temu przeglądając Facebook zobaczyłam, że znajoma dostała się do testu fotoksiążki firmy Saal Digital. Bardzo to mnie zainteresowało i sama postanowiłam się zgłosić. Bardzo lubię fotografować siebie, moich bliskich, otaczający mnie świat. A że skoro nie tylko lubię robić zdjęcia lecz tez je publikować w różnych portalach społecznościowych więc wysłałam zgłoszenie.
Następnego dnia dostałam odpowiedź, że moje zgłoszenie zostało zaakceptowane i otrzymuję kod rabatowy wysokości 200zł na realizację fotoksiążki. Nie ukrywam, że byłam bardzo szczęśliwa i od razu zabrałam się za pobranie aplikacji, dzięki której można było wykonać swój projekt.
Aplikacja jest prosta w obsłudze, przejrzysta a projektowanie w niej to czysta przyjemność. Do wyboru mamy gotowe szablony, ale możemy z nich zrezygnować i zrobić ją po swojemu. Bardzo podoba mi się, że zdjęcia mogę rozmieszczać, powiększać, zmniejszać i przycinać tak jak mi pasuje. Można dodawać własne napisy, wybrać tło do naszych zdjęć z wielu propozycji.
Ja zdecydowałam się na zrezygnowanie z gotowego szablonu i samodzielne zaprojektowanie fotoksiążki, co było dla mnie niezłą frajdą.
Moja fotoksiążka jest w formacie poziomym A4 28×19, posiada błyszczącą okładkę bez watowania oraz 32 strony na matowym papierze. Nie chciałam rezygnować z kodu kreskowego bo byłby to dodatkowy koszt – 25 zł, a mi on tak bardzo nie przeszkadza. Cena produktu z wysyłką wyniosła 197 zł, więc zmieściłam się w kuponie rabatowym i nie musiałam nic dopłacać.
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i wysłane, co bardzo mnie zaskoczyło bo firma Saal Digital znajduje się w Niemczech.
Po kilku dniach zawitał do mnie przemiły Pan kurier i wręczył mi paczkę. Fotoksiążka była bardzo starannie zapakowana i dzięki temu pozbawiona jakichkolwiek uszkodzeń, za co wielki plus dla firmy. Gdy rozpakowałam przesyłkę, byłam bardzo zaskoczona, bo nie myślałam, że będzie aż tak piękna!
Jest bardzo starannie wykonana a zdjęcia takie jak je zaprojektowałam: pełne żywych kolorów, nie porozciągane i nie poucinane. Nawet na złączeniach zdjęcia są dobrze wydrukowane za co kolejny plus.
Strony wykonane są z bardzo dobrej jakości papieru fotograficznego, a efekt matowych stron prezentuje się idealnie! Nie widać na nim żadnych odbić palców.
Jestem bardzo zadowolona z tej fotoksiążki! Perfekcyjne wykonanie z wszelkimi detalami oraz bardzo szybka realizacja i wysyłka same świadczą za tym że z usług firmy Saal Digital warto skorzystać. Taka fotoksiążka to świetny pomysł, by nasze wspomnienia i piękne chwile zostały z nami na długo. Niestety przechowywanie zdjęć na komputerze lub na innych nośnikach pamięci nie zawsze jest bezpieczne i niestety mogłam o tym boleśnie się przekonać. Lecz dzięki takiemu produktowi możemy być bezpieczni o nasze zdjęcia. Fotoksiążka to nie tylko świetna pamiątka rodzinna ale i dobry pomysł na prezent. Komunie, ślub, chrzciny czy sesje zdjęciowe to idealna okazja by ją zamówić.
Karolina napisał/-a 05.05.2017
Dzięki #saaldigitalpolska zostałam wytypowana do testu fotozeszytu ;)
Na pierwszy rzut oka praca z fotoksiążką wydaje się ciężka i konieczność ściągnięcia programu na komputer może być minusem , aczkolwiek dla mnie to nie problem i szybciutko poradziłam sobie z aplikacją. Program jest czytelny i dosyć prosty.
Każda strona fotozeszytu może wyglądać inaczej . Można personalizować go dowolnie. Saaldigitalpolska daje nam do wyboru wiele teł i klipartów. Jakość jest na wysokim poziomie – mój fotozeszyt wypełniają najczęściej zdjęcia z telefonu, które jak wiadomo są gorsze od tych robionych kompaktem.
Fotozeszyt dotarł do mnie w błyskawicznym tempie poprzez kuriera.
Polecam wszystkim firmę #saaldigitalpolska , posiadają w swojej ofercie jeszcze fotoksiążki , fotoobrazy , fotoplakaty itp. ;) ze wszystkiego będziecie zadowoleni w 100%
Joanna napisał/-a 05.05.2017
Jestem zachwycona jakością wykonania fotoksiążki :) bardzo sprawny i szybki kontakt, wysyłka błyskawiczna :) naprawde polecam serdecznie :) napewno kolejny raz skorzystam :)
Opinia z 04.05.2017
Skorzystałam z testu fotoobrazu. Efekt przerósł moje oczekiwania. Wysoka jakość obrazu tym bardziej cieszy kiedy widzi się własnoręcznie wykonane zdjęcie. Zdecydowałam się na płótno i nie zawiodłam się jeśli chodzi o solidność wykonania. Bardzo szybka realizacja jest niewątpliwym plusem. Zdążyłam już polecić współpracę z „@saal.digital.polska” kilku znajomym jako doskonały pomysł na prezent lub zaprezentowanie własnych prac fotograficznych.
izabela napisał/-a 04.05.2017
Bardzo dziękuje za możliwość testowania ! Fotoksiążka rewelacyjna zapraszam na opinię http://izabela-testuje-konkursy-organizuje.blogspot.com/2017/04/fotoksiazka-od-saal-digital-recenzja.html
Jola napisał/-a 04.05.2017
Obraz dotarł w błyskawicznym terminie. Jakość pracy bardzo dobra. Kontakt z firmą doskonały. Firma godna polecenia.
Magdalena napisał/-a 03.05.2017
Jestem bardzo zadowolona, czas realizacji jest imponujący
Marlena napisał/-a 02.05.2017
Jestem mega zadowolona z fotoksiążki. Teraz zamawiam fotoobraz. Polecm serdecznie każdemu. Aplikacja intuicyjna, prosta.
Opinia z 01.05.2017
Fotoksiążka bardzo mi się podoba. Jakość na wysokim poziomie. Dobry kontakt i bezproblemowa obsługa polecam.
Opinia z 30.04.2017
Bardzo wysoka jakość, szybkość realizacji godna podziwu, wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo.
Opinia z 30.04.2017
Dobry stosunek jakości do ceny.
Mateusz napisał/-a 30.04.2017
Saal Digital cenię za profesjonalne wykonanie oraz za podejście do klienta !!!

Czystą przyjemnością było skorzystanie z Waszej oferty fotoksiążki z czystym sumieniem polecę Waszą firmę każdemu napotkanemu fotografowi :) !!!

POLECAM !!!!
Agata napisał/-a 29.04.2017
Dzięki akcji na stronie internetowej Facebook poznałam stronę Saal Digital Polska.Zawsze marzyłam o fotoalbumie.Wysłałam swoje zgłoszenie do testów i udało się .Cudowna przygoda zaczęła się od pobrania programu i stworzenia albumu Wspomnienia z Wakacji.Sprawiło mi to wiele radości i przywróciło wiele miłych wspomnień .To tak jak podróż do kilku najpiękniejszych chwil z moimi najbliższymi .Nie mogę doczekać się przesyłki fotoalbumu .Wiem , że będzie cudowny .To jest niesamowite , że można tak dużo zdjęć umieścić w jednym albumie.Dzięki Państwu sprawie sobie i moim bliskim piękną i niepowtarzalną pamiątkę .Polecam wszystkim niezdecydowanym osobom Fotoalbum od Saal Digital , nie zawiedziecie się na pewno .
Opinia z 29.04.2017
Jestem pozytywnie zaskoczona łatwością obsługi aplikacji, czasem oczekiwania i co najważniejsze jakością wykonania -fotoksiążka jest świetna
Opinia z 28.04.2017
jestescie super cudowna obsluga a wykonanie jeszcze lepsze :* polecam:)
Piotr napisał/-a 28.04.2017
Drugi raz zamawiałem odbitk od Saal. Jestem ba4dzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam każdemu. Jak jeszcze nie znaleźliście swojego studia to zapraszam do nich.
Opinia z 27.04.2017
Fotoksiążka- doskonałe wykonanie. Jakość zdjęć na najwyższym poziomie, przesyłka ekspresowa odpowiednio zabezpieczona przed zniszczeniem . Aplikacja do tworzenia książki bardzo przejrzysta i łatwa w obsłudze. Profesjonalne wykonanie !!!! Trzeba dodać również kilka słów o obsłudze klienta- kontakt e-mailowy jak również poprzez fanpage bez problemu. Zawsze kompetentni i chętni do pomocy! Z pewnością przy kolejnej okazji zamówię produkty z ich propozycji na prezent dla bliskiej osoby. POLECAM!!!
Danuta napisał/-a 27.04.2017
Szybka wysyłka,szybki program i łatwy w obsłudze
Gorąco polecam wszystkim pracującym w zawodzie fotografa i nie tylko!
Katarzyna napisał/-a 27.04.2017
Fotoksiążka to prawdziwe arcydzieło. Program do obsługi jest prosty, czytelny i łatwo się w nim odnaleźć. Bogaty wybór formatu i tła to prawdziwy rarytas. Bardzo szybka dostawa, a sama fotoksiążka to bajka. Twarda oprawa, wysokiej jakości błyszczące kartki i doskonałe zdjęcia podnoszą tylko jej walory. Kolory są żywe, nasycone i pełne głębi. Jakość i wykonanie spełnia w 100% moje oczekiwania. Jak najbardziej polecam.
Anita napisał/-a 27.04.2017
Fotoksiazka rewelacja! Zdjęcia są piękne przejrzyste! Piękna pamiątka na długie lata! Fotoksiazke można bez problemu i w łatwy sposób zaprojektować! Dla mnie rewelacja
Angelika napisał/-a 27.04.2017
fotoksiążka fantastyczna, edytor prosty w obsłudze, kontakt z saal bezproblemowy
Opinia z 27.04.2017
Bardzo dobra jakość zdjęć, solidne wykonanie, kolory takie jak miały być. Jedynym minusem jest obrócenie dwóch zdjęć ,ale to pewnie problem z plikiem. Ogólnie super
Agnieszka napisał/-a 26.04.2017
Jestem mega zadowolona z fotoobrazu wykonanego przez Saal Digital. Jakość świetna, wykonanie rewelacyjne. Będzie piękna ozdoba salonu oraz pamiątka z sesji ślubnej. Ulubione zdjęcie męża uwiecznione pięknie przez Saal Digital aż brak słów na opisanie
Opinia z 25.04.2017
piękna fotoksiązka na tle ksiązek w moim domu jest o wiele lepiej wykonana. Okładka piękna błyszcząca, strony matowe, kolory jak żywe. Czas realizacji bardzo krótki, dostawa jeszcze szybsza. Każdemu polecam.
Sonia napisał/-a 25.04.2017
Jestem bardzo zadowolona z fotoksiazki, dziękuję za możliwość przetestowania jej, sądzę że jeżeli chcemy zamawiać to coś porządnego i państwa firma właśnie takie produkty posiada. Polecam po całości
Emilia napisał/-a 25.04.2017
Miałam przyjemność skorzystać z testu fotoobrazu. Bardzo jestem zadowolona. Obraz jest wysokiej jakości, bardzo dobre odwzorowanie zdjęcia bez jakich kolwiek niedociągnięć. Płótno w doskonałej jakości grube, sztywne z delikatnym luzem aby nie uszkodzić obrazu , bardzo solidnie przymocowane do ramy. Szybka realizacja. Obsługa klienta i kontakt z nimi to sama przyjemność, profesjonalne podejście, wyrozumiałość. Cieszę się bardzo, że mogłem skorzystać z oferty i nie ukrywam, że pewnie jeszcze do Was wrócę.
Polecam
Opinia z 24.04.2017
Super. Szybko i sprawnie. Czekam teraz na książkę. :)
Sylwia napisał/-a 24.04.2017
Foto książka fantastyczna, jesteśmy zadowoleni z jakości, kolorów.Mega szybka wysyłka, super pamiątka na lata.Polecam każdemu.
Grzegorz napisał/-a 24.04.2017
Nic tylko polecać. Edytor bardzo przyjazny, sposób płatności szybki i bezproblemowy, czas oczekiwania bardzo krótki, a efekt końcowy naprawdę świetny. Zajmuje się profesjonalnie fotografią ślubną i korzystałem już z usług nie jednej firmy zajmującą się drukowaniem foto-książek i powiem szczerze - od teraz korzystam z saal-digital !
Dominika napisał/-a 24.04.2017
Piękna fotoksiazka. Piękne wydanie. Bardzo szybka wysyłkA. Polecam
MONIKA napisał/-a 24.04.2017
Książka rewelacja piękna oprawa ,grube strony utrudniają zaginanie się kartek . Piękne żywe kolory godna polecenia dla każdego kto uwielbia ład estetykę i elegancje w jednym,wyjątkowa na prezent ślubny komunijny czy urodzinowy.Aplikacja do projektowania Foto książki łatwa w obsłudze.Profesjonalizm pod każdym względem serdecznie polecam #saaldigitalpolska ,dziękuje i na pewno do was wrócę.Pozdrawiam
Opinia z 24.04.2017
Zacznę od samego początku. Prosta w obsłudze ciekawa aplikacja pozwalająca stworzyć calkowicie indywidualny i niepowtarzalny projekt . Ekspresowa wysyłka . Jakość książki bardzo mnie zaskoczyła na plus. Porządne strony o odpowiedniej grubości. ROzkladowka wspaniała, po rozłożeniu dwóch stron uzyskuje się idealnie gładkie przejście dające dobry efekt, w moim przypadku, panoramy. Matowy papier który wybrałam sprawdza się bardzo dobrze. Nie zostają odbite odciski palców i nie powstają refleksy świetlne utrudniające oglądanie jak w przypadku papieru blyszczacego. Jakość książki na prawdę zadowalająca i ekspresowa wysyłka . Polecam !


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz