Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 776 opinii
5 gwiazdek
737
4 gwiazdki
37
3 gwiazdki
2
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
Lidia napisał/-a 12.12.2017
Mam spore porownanie jesli chodzi o foto gadzety. Jestem zachwycona jakoscia ksiazki, papier, okładka... Rewelacyjna i solidna. Wysylka i kontakt tez na wysokim poziomie. Kreator moglby oferowac wiecej funkcji i byc bardziej intuicyjny.
Tomasz napisał/-a 11.12.2017
Rewelacyjna jakość, bardzo szybka realizacja, wspaniała obsługa, wiele promocji i mnogość możliwości przy komponowaniu własnej zdjęciowej książki w ich programie - to tak w skrócie o SAAL Digital. Zdecydowanie polecam, zrealizowałem już kilka zamówień, jest bardzo pozytywnie zaskoczony! Będę do nich wracał.
Tomasz napisał/-a 11.12.2017
Z produktu jestem bardzo zadowolony. Wysoka jakość wykonania, świetny papier, twarda okładka. Możliwość ciekawego rozplanowania zdjęć.Świetna pamiątka. Jedyny minus to problemy z wykorzystaniem vouchera. Nie wiedzieć czemu cena książki, która w promocji ma kosztować 135 zł niespodziewanie wzrasta do 160. Kolejna niemiła niespodzianka to , że po wykonaniu projektu i podaniu promocyjnego kodu 150 zł cena obniża się nie o 150 tylko o 110 zł... Kod na 150 zł nie zmienił swojej wartości dopiero po zmianie formatu książki na mniejszy.
Produkt jest niewątpliwie atrakcyjny, natomiast nie wiem czy przy tak wysokiej cenie zdecydowałbym się na skorzystanie z oferty bez promocyjnego kodu.
Sam produkt oczywiście gorąco polecam.
Marzena napisał/-a 10.12.2017
Fotoksiążka bardzo dobrej jakości.Kolory,papier,okładka-wszystko spełnia moje oczekiwania.Szybka wysyłka i bardzo dobra komunikacja.Program do tworzenia fotoksiążek łatwy w obsłudze.Już zamówiłam kolejne produkty.
Barbara napisał/-a 09.12.2017
Fotoksiazka jest wspaniałym prezentem dla najbliższych. Zrobiona z bardzo dobrego materiału, zdjęcia mają duży rozmiar i co ciekawe nie ma wszywek tylko klej więc nawet środkowe zdjęcie jest widoczne! Serdecznie polecam!
Edyta napisał/-a 08.12.2017
Przetestowany fotoobraz jak dla mnie to strzał w dziesiątkę ! Świetne wykonanie, ekspresowa wysyłka, prosta w obsłudze aplikacja. 100 % zadowolenia ! Polecam ! :)
Ola napisał/-a 08.12.2017
Jestem w szoku!
Ta książka to idealny pomysł na prezent, aż żal jej oddawać. Jest cudowna, piękna okładka, wyraziste kolory. Polecam z całego serca !
Małgorzata napisał/-a 08.12.2017
Jestem zachwycona książką. Przepiękna pamiątka. Doskonale wykonana foto książka na wysokiej klasy papierze. Wszystko wykonane tak jak zaprojektowalam . Czas oczekiwania dwa dni. :). Serdecznie polecam wszystkim a firmie z całego serca dziękuję. Wszystkiego dobrego.
Karolina napisał/-a 07.12.2017
Bardzo dziękuję za książkę fotograficzną - pierwszą w której miejsce znalazły moje ulubione fotografie. Nie mam do czego się przyczepić nawet gdybym bardzo chciała :) Jakość wydrukowanych zdjęć, papieru, wykonania albumu bez zarzutu. Aplikacja do składu zdjęć - intuicyjna , łatwa w obsudze, pomocne szablony. Całość obsługi oceniam na BARDZO DOBRĄ.

:-) Polecam a ja na pewno wrócę po więcej :-)
Karolina
Opinia z 07.12.2017
Fantastyczny produkt! Jestem zachwycona i nie mogę się napatrzeć :) Jest przepiękny...te kolory, staranność i jakość wykonania, są naprawdę na najwyższym poziomie! Serdecznie polecam :)
Łukasz napisał/-a 07.12.2017
Jestem zachwycony jakością foto książki od saal-digital.pl ! Aplikacja bardzo dobra, jakość wykonania na najwyższym poziomie, szybka realizacja i obsługa na najwyższym poziome pozdrawiam i na pewno jeszcze skorzystam z Waszych usług ! pozdrawiam serdecznie !!!
Opinia z 06.12.2017
Solidne wykonanie fotoksiążki. Zdjęcia super prezentują się pojedynczo na stronach jak i podwojnie. Aplikacja w której robiłam projekt jest dopracowana. Można w niej zarówno zrobić projekt samemu jak i oddać aranżacje zdjęć w ręce aplikacji co całkowicie ułatwia nam cały proces.
Urszula napisał/-a 06.12.2017
Witam

Dostałam od Państwa kod na 150 zł, niestety okazał się na 110. Mimo wszystko zamówienie zrealizowałam, ponieważ uwielbiam Wasze fotoksiążki

Pozdrawiam

Michalak Urszula
Ewelina napisał/-a 06.12.2017
Powiem tak. Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Na początku podchodziłam sceptycznie, bo już parę razy się zawiodłam jakością wykonania takich produktów w innych firmach, ale tutaj byłam pozytywnie zaskoczona! Moim produktem był fotozeszyt. Aplikacja przez którą dodawałam zdjęcia jest bardzo przyjazna użytkownikowi ( jest możliwość wybrania gotowych układów oraz stworzenia swoich własnych, wielkość zdjęć a nawet delikatna edycja ) Bardzo przyjemnie mi się na niej pracowało. Jeżeli chodzi o przesyłkę to do tej pory jestem w szoku jak szybko została do mnie dostarczona paczka :) A jakość zdjęć w fotozeszycie jest naprawdę bardzo dobra ( wrzuciłam na próbę też w fotozeszyt zdjęcia z telefonu komórkowego i nawet one wyszły elegancko ). Polecam wszystkim z czystym sumieniem a ja na pewno nie raz jeszcze skorzystam z usług Saal Digital. Pozdrawiam
Anna napisał/-a 05.12.2017
Znakomote wykonanie. Jakosc pierwszka klasa. Zanowienie zrealizowane jeszcze lepiej niz sie spodziewalam. Polecam goraco.
Opinia z 05.12.2017
Fotozeszyt jest super,zdjęcia w bardzo dobrej jakosci. Świetna pamiątka na lata
Opinia z 05.12.2017
Jestem pozytywnie zaskoczona szybką realizacją . Fotoksiążka starannie wykonana, zdjęcia bardzo dobrej jakości. Na pewno chętnie jeszcze coś zamówię.
Opinia z 04.12.2017
Niedawno zdecydowałam się przetestować fotoksiazke z firmy @saaldigital_pl i powiem Wam, że nie sądziłam aż tak pozytywnej reakcji z mojej strony. Zamówiłam fotoksiazke o wymiarach 15x21 i przyjechała do mnie w ciągu 2 dni roboczych!
Katarzyna napisał/-a 04.12.2017
Niedawno zdecydowałam się przetestować fotoksiazke z firmy @saaldigital_pl i powiem Wam, że nie sądziłam aż tak pozytywnej reakcji z mojej strony. Zamówiłam fotoksiazke o wymiarach 15x21 i przyjechała do mnie w ciągu 2 dni roboczych!
Opinia z 04.12.2017
Naprawdę warto! Polecam!
Opinia z 04.12.2017
Perfekcyjnie wykonany produkt, żywe barwy, brak strat jakościowych zdjęć. Polecam bardzo serdecznie!
Ryszard napisał/-a 03.12.2017
Fotoksiążki rewelacja, jakość super, otrzymałem to co zamawiałem i czego się spodziewałem. Gradienty na zdjęciach B&W po prostu bajka. Profil ICC bardzo pomocny przy zarządzaniu kolorem.
Asia napisał/-a 03.12.2017
Program tworzenia foto-książek działa bez zarzutów i jest bardzo praktyczny. Ma wiele pomysłów, które można wykorzystać jak i własnych możliwości. Polecam!
Wojciech napisał/-a 03.12.2017
Na Saal Digital trafiłem na Facebooku. Akurat szukaliśmy firmy, która wykona dla nas fotoksiążkę podsumowującą pierwszy rok życia naszych bliźniaków. Program do projektowania jest bardzo rozbudowany i można zrobić praktycznie wszystko jak się chce. Niestety, u nas pojawiał się błąd przy wgrywaniu zdjęć, więc trzeba było to robić jeszcze dwa razy. Ale obsługa klienta zadziałała bardzo sprawnie i przyjaźnie. Rzeczowo podpowiedzieli, co może się dziać. Fotoksiążka przyszła do nas szybko i była dobrze zapakowana. Jest wykonana z dobrej jakości materiałów. Zdjęcia mają takie nasycenie barw, o jakie nam chodziło. Jesteśmy zadowoleni.
Opinia z 01.12.2017
Odkąd zobaczyłam recenzje w internecie na temat Państwa foto produktów, chciałam od razu je przetestować. I jak tylko pojawiła się taka okazja, skorzystałam. Zamówiłam piękne foto książki ślubne. Aplikacja do projektowania prosta i wygodna w obsłudze. Szybkość z jaką dotarły do mnie foto książki bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, jak i jakość ich. Piękne twarde kartki, odwzorowanie zdjęć w 100 %. Po prostu rewelacja!! Właśnie zamówiłam kolejne foto produkty i jestem pewna, że będę korzystać często z Waszych usług.
Michał napisał/-a 01.12.2017
Dzięki Saal Digital Polska miałem okazje przetestować fotoksiążke a zarazem sprawić prezent znajomym.
Była to moja pierwsza przygoda z fotografią w studio jak również z fotoksiążką .Aplikacja którą pobrałem ze strony Saal Digital Polska okazała się intuicyjna.Zdecydowalem się na fotoksiążke XG (extra gruba) jakość wykonania i czas realizacji są najwyższym poziomie.
Realizacja nastąpiła naprawdę szybko kwestia 3-4 dni,udało się przed mikołajem także dzięki waszej firmie prezent będzie udany

Dziękuje za możliwość zapoznania się z waszą ofertą
Kamila napisał/-a 01.12.2017
Chciałabym serdecznie polecić firmę Saal-digital. Foto zeszyt który zamówiłam jest bardzo dobrej jakości, zdjęcia nie odbiegają od stanu faktycznego, a kolorystyka całości nadaje mu dodatkowo uroku. Dodatkowo foto zeszyt stał się wspaniałą pamiątką, która ze względu na materiał z którego jest wykonany posłuży do odnawiania wspomnień przez najbliższe lata.
Małgorzata napisał/-a 01.12.2017
Zgłosiłam się do testowania fotoksiazki od państwa. Czas zamówienia był bardzo szybki. Jakość zamówienia bardzo​ dobra. Napewno jeszcze skorzystam z państwa usług
Dorota napisał/-a 30.11.2017
Chciałam z całego serca podziękować za możliwość stworzenia przez państwa stronę fotoobrazu program łatwy w obsłudze,super kontakt szybka realizacja a produkt najwyższej jakości.Polecam
Edyta napisał/-a 30.11.2017
Fotoksiążka bardzo dobra! Jedyny minus za aplikację, ponieważ niektóre czcionki nie są dopasowane jakoś i literki nachodzą na siebie. Niestety zauważyłam to dopiero jak dostałam gotową fotoksiążkę. Ale jakość zdjęć, wykonanie i wszystko inne naprawdę bardzo polecam. Czas realizacji i wysyłki niesamowicie szybki. Ogólnie jestem zadowolona :) Pozdrawiam!
Opinia z 30.11.2017
Jestem w pełni zadowolona z produktów od tej firmy . Gorąco polecam wszystkim . Jakość i trwałość na wysokim poziomie i wspaniałe podejście do klienta . Nic tylko zamawiać .
Wojciech napisał/-a 29.11.2017
Bardzo dobrej jakości produkt. Sztywne, błyszczące kartki powodują, że książka jest bardzo elegancka. Otwierana na płasko sprawia, że perfekcyjnie wyglądają zdjęcia panoramiczne. Lekki minus za aplikację do projektowania, ponieważ przy pierwszym kontakcie sprawia wrażenie trudnej i skomplikowanej. W rzeczywistości jest łatwa w obsłudze i bardzo intuicyjna. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie.
Jacek napisał/-a 29.11.2017
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie.
Sandra napisał/-a 29.11.2017
Wysoka jakość produktu, łatwa w obsłudze aplikacja, krótki czas wysyłki (w ciągu dwóch dni roboczych otrzymałam zamówioną fotoksiążkę). Właśnie złożyłam kolejne zamówienie i wiem, że jeżeli w przyszłości będę chciała stworzyć fotoksiążkę lub inny produkt fotograficzny, na pewno wybiorę Saal Digital.
Andżelika napisał/-a 29.11.2017
Wykonanie produktu (fotoksiążki) na najwyższym poziomie. Niewidoczne łączenia stron, idealnie odzwierciedlone kolory, doskonała jakość. Minusy są tylko dwa - ślasy palców pozostające na stronach oraz mało intuicyjny program. W porównaniu z innymi programami dostępnymi na rynku stworzenie projektu jest bardzo czasochłonne. Jednak polecam uzbrojenie się w cierpliwość i skorzystanie z oferty :)
Opinia z 29.11.2017
Jestem strasznie zadowolona z czasu w jakim została mi dostarczona fotoksiążka jak i z jej wykonania. Gorąco polecam i sama na pewno jeszcze nie raz skorzystam w usług saal-digital : )
Daria napisał/-a 29.11.2017
Bardzo fajna książka. Dzięki
Małgorzata napisał/-a 29.11.2017
Opinię umieściłam na swojej stronie: https://www.facebook.com/eMeL2812/, dziękuję za możliwość skorzystania z kuponu zniżkowego, jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pozdrawiam serdecznie
Opinia z 29.11.2017
Fotoksiazka wykonana bardzo starannie. Zdjęcia wyglądają ślicznie. Synuś będzie miał super pamiątkę w przyszłości.
Opinia z 27.11.2017
instagram
Opinia z 27.11.2017
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1517237831725476&id=100003178220427
Opinia z 27.11.2017
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1517237831725476&id=100003178220427
ŻANETA napisał/-a 26.11.2017
Super polecam pełen profesjonalizm!!
Opinia z 25.11.2017
MEga wykonanie, szybka przesyłka polecam
Katarzyna napisał/-a 25.11.2017
Dziekuję za możliwość skorzystańa z państwa produktów. fotozeszyt jest wspaniale wykonany. program w którym projektuje się fotozeszyt jest prosty w obsłudze i pozwala w pełni odwzorować to co otrzymałam w rzeczywistosći. Fotozeszyt i zdjęcia które się w nim znajdują mają piekną barwe kolorów i są wspaniale wyeksponowane.
Opinia z 25.11.2017
Jestem bardzo zadowolona, pełna recenzja tutaj:)

http://www.zew-przygody.pl/2017/11/recenzja-fotoksiazki-saal-digital.html

Dziękuję i pozdrawiam Zespół Saal Digital
Małgorzata napisał/-a 25.11.2017
Fotozeszyt Format: 13 x 18, Orientacja: format poziomy, Rodzaj powierzchni: matowy, 52 stron
produkt jaki otrzymałam od Saal Digital Polska, jest bardzo dobrej jakości. Zdjęcia prezentują się niezwykle dobrze, idealne odwzorowanie kolorów a standard wykonania foto zeszytu jest również bardzo wysoki.Zdjęcia w foto zeszycie prezentują się wyśmienicie. Całość połączono metalową spiralą, dodatkowo okładka zabezpieczona jest grubą, matową folią ochronna Napisze jeszcze ze jestem pod wielkim wrażeniem jakość zapakowania i i szybkości realizacji zamówienia, które w ciągu 3 dni doszło do mnie z Niemiec.
Małgorzata napisał/-a 25.11.2017
foto obraz na płótnie rozmiar 40x60.
Obraz jest wykonany z płótna artystycznego na którym widać intensywność farb oraz maksymalną ostrość. Płótno posiada naturalną strukturę i jest przymocowane do 2 cm ramy tworząc przez to trójwymiarowy efekt. Dzięki temu ze płótno jest naciągnięte na stabilne krosno malarskie wykonane z prawdziwego drewna, obraz można bezpośrednio bez uchwytów przymocować do ściany. foto Obraz jest super jakości, na takim dużym wydruku można ocenić jakość nie tylko samego pliku, ale i jakość druku. No i tu się nie zawiodłam, bo jakość rozdzielczości wydruku jest doskonała i pokazuje idealnie odwzorowanie kolorów.Program do zamawiania jest banalnie prosty i intuicyjny, nie powoduje żadnych trudności w ogarnięciu go. Dodatkowo z pomocą aplikacji SaalDesign łatwo zadbać o ciekawe wykończenie obrazu. Jestem pod wielkim wrażeniem jakości i szybkości realizacji zamówienia, które w ciągu 3 dni doszło do mnie z Niemiec.
Małgorzata napisał/-a 25.11.2017
Produkt jaki otrzymałam, jest bardzo dobrej jakości. Zdjęcia prezentują się niezwykle dobrze, Bardzo dobre odwzorowanie kolorów a standard wykonania całej książki jest bardzo wysoki. fotoksiążka będzie służyła jako moje małe skromne portfolio. Tworzenie produktów odbywa się w intuicyjnej aplikacji SaalDesign, która umożliwia łatwe i szybkie projektowanie, ale przy tym nie ogranicza nas szablonami, a wręcz pozwala na spersonalizowanie artykułów. Jestem pod wielkim wrażeniem jakość zapakowania i i szybkości realizacji zamówienia, które w ciągu 3 dni doszło do mnie z Niemiec.
Opinia z 25.11.2017
Bardzo dobra jakość! pełen profesjonalizm ! Szczerze polecam :) Na pewno skorzystam jeszcze nie jeden raz ! pozdrawiam serdecznie!
Dominika napisał/-a 25.11.2017
Wreszcie mam swoje wspomnienia w jednym miejscu! Jestem bardzo zadowolona z fotoksiążki :)
Ania napisał/-a 25.11.2017
Dziękuję za wykonanie fotoksiążki. Kolory są śliczne, żywe, oddają piękno tamtych wspomnień. Książka w twardej oprawie, delikatna w dotyku. Jestem bardzo zadowolona z wykonania i z tego że mamy wraz z Mężem taką cudowną pamiątkę z Naszej podróży poślubnej ❤ polecam z całego serducha produkty tej firmy.
Karol napisał/-a 24.11.2017
Fotoobraz jest kolejną rzeczą od firmy Saal Digital. Wybrałem footoobraz na płycie PCV z mocowaniem aluminiowym. Kolory fotoobrazu są dużo lepsze i bardziej intensywne niż na fotografii komputerowej. Nie są jednak zmienione, kolorystyka oryginalnego zdjęcia została zachowana.
Obraz dotarł do mnie zapakowany w tekturowe, solidne opakowanie. Był owinięty dodatkową folią ochronną.
Karol napisał/-a 24.11.2017
Jakość: 10/10
Czas realizacji: około tygodnia

Samo stworzenie fotoksiązki jest bardzo proste dzięki aplikacji pobieranej ze strony Saal. Wybrałem fotoksiążkę z kartkami błyszczącymi. Nie spodziewałam się, że kolory zdjęć przedstawionych w fotoksiążkce będą tak wyraziste jak na komputerze. Kartki w niej są bardzo dobrej jakości, grube i sztywne. Co do fotografii, to ich jakość jest bardzo dobra.
Karol napisał/-a 24.11.2017
To już mój drugi produkt od firmy Saal Digital, z którego jestem bardzo zadowolony. Wybrałem fotozeszyt z 80 stronami. Kartki w nim są grube i dobrej jakości. Kolory zdjęć są wyraziste, dokładnie takie jak na oryginalnych fotografiach na komputerze. Stworzenie fotozeszytu jest proste dzięki aplikacji Saal. Czas realizacji był bardzo krótki, jak na tak dobrze wykonany produkt.
Natalia napisał/-a 23.11.2017
Foto książka która miałam okazję testować jest rewelacyjna! Każdy detal wykonany z najdrobniejszą starannością. Jestem nią zachwycona!
Dla mnie jako laika fotograficznego książka jest po prostu cudowna i na pewno będzie pamiątką przez długie długie lata
Martyna napisał/-a 23.11.2017
Niedawno miałam przyjemność testować fotoksiążkę firmy Saal Digital Polska. Nareszcie mam zdjęcia swojej rodziny z ważnych uroczystości i wspólnych wakacji w jednym miejscu. Wykonanie fotoksiążki było zarazem proste i przyjemne. Aplikacja posiada wiele funkcji ułatwiających projektowanie. Myślę, że każdy laik by sobie z tym poradził. Jakość fotoksiążki jest bardzo dobra, za równie dobrą cenę. Także czas oczekiwania na gotową książkę był bardzo krótki, co ucieszyło zarówno mnie jak i najbardziej wymagających krytyków (moje dzieci).
Na pewno jeszcze skorzystam z oferty Saal Digital Polska.
Iwona napisał/-a 23.11.2017
Fotoksiążka jest znakomitej jakości. Zachwyca pięknem i wspaniałą jakością zdjęć oraz samego wykonania. Czas oczekiwania na wysyłkę bardzo dobry, biorąc pod uwagę sam fakt, że jest wysyłana zza granicy. Serdecznie polecam.
Opinia z 23.11.2017
Wszystko jest w jak najlepszym porządeczku. Dostarczona aplikacja doskonale pokazuje spady dzięki czemu unikniemy przykrych niespodzianek w postaci uciętych kadrów. Jakość druku jest bez zastrzeżeń. No może spodziewałem się, że mat będzie bardziej matowy ale to kwestia testów i wzorników. Nauczka na przyszłość :)
Ogólnie polecam :)
Opinia z 23.11.2017
Fotoksiążka bardzo dobrze wykonana. Prezent bardzo się spodobał, oby więcej było takich firm z tak dobrym podejściem do klienta.
Polecam!!!


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz