Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 447 opinii
5 gwiazdek
432
4 gwiazdki
15
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
Dominika napisał/-a 14.08.2017
Fotoksiążka XG (ekstra gruba) to był strzał w dziesiątkę! Bardzo sprawna realizacja - zamówiona w poniedziałek, wysłana w środę, w piątek była u mnie. Karty są porządne, grube, dają piękny błysk. Kolory zachwycające, dokładnie odwzorowane.Świetna pamiątka na długie lata, przepięknie się prezentuje. Łączenia rzeczywiście na płasko, przez co można wstawiać również zdjęcia panoramiczne (na dwie strony). Ten produkt jest wart polecenia!
Jarek napisał/-a 12.08.2017
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi. Fotoksiążka, którą zamówiłem, była bardzo dobrze wykonana. Czas realizacji zamówienia bardzo mile mnie zaskoczył. Dzięki waszej aplikacji łatwo i szybko zaprojektowałem album. Z pewnością będę jeszcze korzystał z Państwa usług. Pozdrawiam.
Opinia z 12.08.2017
Facebook
Karolina napisał/-a 11.08.2017
Jestem taka zadowolona! Przyznano mi bon dzięki temu zrobiłam pierwszą foto-książkę. Wiem,że nie będzie to ostatnia, cudowna pamiątką która zostaje do końca życia! Jeśli będę chciała sprawić komuś prezent w postaci zdjęć, to zrobię właśnie taką foto-książkę od saal-digital :)
edyta napisał/-a 10.08.2017
Powiem krótko 100% zadowolenia! świetna jakość! Polecam.
ewelina napisał/-a 10.08.2017
Zawsze marzyłam o takim foto-obrazie, aż w końcu postanowiłam Go sobie zamówić.

Więc wykonałam sobie taki mój projekt z kilku zdjęć, zdjęcia te są drukowane na płytcie PVC wybrałam sobie rozmiar 40 x 60, Grubość płyty 5 mm, bez mocowania chodź w sumie mogłam zamówić z mocowaniem ale w zasadzie to już sama coś sobie wymyślę.

Czekałam około 2/3 dni na dostawę od zamówienia, paczuszka przyszła kurierem, solidnie zapakowana w gruby karton, razem z pianką i taką jeszcze jakby "dyktą" dzieki czemu nic się nie stało, nie wgniotło się nic a nic, dodatkowo było obwinięte folią specialną. Wszystko solidnie zabezpieczone.

Bardzo podoba mi sie ten projekt, wszystko zrobione pięknie w macie, wszystko dokładnie tak jak ja chciałam. Solidna płyta, nic nie ma prawa się zniszczyć przy prawidłowym przechowywaniu :)

Samo projektowanie jest banalnie proste. Wchodzicie na stronę Saal Digital CZ, pobieracie aplikację na Windows PC, instalujecie trwa to max. 2 minuty.
Po otwarciu aplikacji macie wybór co chcecie zamówić, czy zdjęcia, czy plakat, fotoksiążkę bądź właśnie jak ja, fotoobraz.

Obsługa aplikacji jest prosta, wszystko jest dokładnie opisane także nie widziałam żadnej trudności z wykonaniem projektu.
Katarzyna napisał/-a 09.08.2017
Jestem bardzo zadowolona z mojej fotoksiążki. Jakość i precyzja, z jaką została wykonana jest na najwyższym poziomie. Dzięki niej moje wspomnienia są zapisane na stronach, ktore tworzą magiczną aureorę. Fotografie ogląda się wspaniale. Będzie niezapomniana pamiątka.
Justyna napisał/-a 09.08.2017
Fotoksiazka dla naszego synka wyszla przepieknie.Super jakosc i wykonanie dbajac o najmniejsze detale.Dzieki aplikacji latwo i przyjemnie sie ja robilo.Obsluga klienta odp na kazde pytanie.Zdazylam zamowic a zaraz mialam ksiazke w rekach,wysylka ekspresowa.Szczerze polecam
Oliwia napisał/-a 09.08.2017
Tydzień temu zgłosiłam się do akcji promocyjnej, za pomocą prostej i intuicyjnej aplikacji z szablonami Saal Design zaprojektowałam wygląd fotoksiążki, a wkrótce już mogłam śledzić drogę paczki. Wspaniała jakość wykonania - solidny papier i kolory identyczne, jak oryginał. Dziękuję firmie Saal Digital za możliwość udziału w teście. Teraz mogę pokazać znajomym mój album Dobrych Wspomnień bez użycia komputera :)
Karolina napisał/-a 09.08.2017
Bardzo krótki czas realizacji zamówienia w połączeniu z bardzo dobrą jakością fotoksiążki - to jest to co mnie przekonało do Saal-Digital! Do tego łatwa i intuicyjna obsługa aplikacji i świetna obsługa. Polecam profesjonalnym fotografom i nie tylko :)
Hanna napisał/-a 09.08.2017
Właśnie odebrałam przesylke przywiezioną przez kuriera DHL, a w niej?! W kartoniku piekna fotoksiazka od @saal_digital Miałam przyjemność przetestować produkt tej firmy i jestem w ogromnym,pozytywnym szoku
Iva napisał/-a 08.08.2017
Saal-Digital bardzo dziękuję za umożliwienie skorzystania z Państwa produktu - Fotoobrazu. Fotoobraz to drugi produkt , który zamówiłam w ramach promocji. Po Fotoksiążce stanowiacej moje portfolio, czas przyszedła na Fotoobraz. Skorzystałam z aplikacji Saal Design, która właściwie nie wymaga dodatkowego omawiania, gdyż jest bardzo intuicyjna i łatwa dla osoby nawet niezbyt biegłej w obsłudze komputera. Wybrałam płytę Dibond Butlerfinish® - "aluminiowa płyta kompozytowa o grubości 3 mm, szczotkowana powierzchnia aluminiowa przebłyskuje na jasnych elementach, wielkość na życzenie co do centymetra, duża intensywność kolorów dzięki 6-kolorowemu drukowi, ekstremalnie stabilna, sztywna i odporna na warunki pogodowe". Płyta matowa, zdjęcie ze moich zasobów - pełne światła. Nie wiem czy wybór zdjęcia był właściwy, bo pierwszy raz w życiu mam do czynienia z fotoobrazem i takim materiałem. Sama jakość nadesłanego fotoobrazu bardzo wysoka, ale nie do końca jestem zadowolona z efektu i upatruję to w niewłaściwym wyborze zdjęcia do tego konkretnego produktu. Miejsca bardzo jasne na fotografii ( na granicy prześwietlenia, prześwietlone) są bardziej eksponowane niż na zdjęciu w formie pliku czy formie papierowej. Wniosek - nie każde zdjęcie nadaje się do tego produktu i warto bez pośpiechu dokonać jego wyboru. Ponadto nie jestem zwolennikiem fotografii matowych, a obraz jest matowy, więc dodatkowo nie w moim guście, jednak to ja zaryzykowałam i w ramach eksperymentu tak wybrałam. Sam produkt stanowi ciekawy sposób na eksponowanie swojego obrazu i jak najbardziej jest warty polecenia. Proces realizacji zamówienia (od wysłania zamówienia do dostarczenia) expresowy, przesyłka zawierała płytę z obrazem plus zaczepy do mocowania, klej.
Magdalena napisał/-a 08.08.2017
Wspaniałe podejście do klienta, zawsze pozytwnie nastawiona obsługa, dbanie o jakość i rewelacyjne rozpatrywanie reklamacji.
Marzena napisał/-a 07.08.2017
Testowałam Fotoalbum z Saal-Digital ,,z efektu jestem bardzo zadowolona.Obsługa programu bardzo czytelna ,a realizacja fotoalbumui wręcz błyskawiczna .Jego bardzo efektowne wykonanie nadało moim aranżacjom w ogrodzie blasku.. Jest pięknie wykonany ,na grubym ,błyszczącym papierze. Z czystym sumieniem polecam firmę Saal-Digital
Danuta napisał/-a 07.08.2017
Saal Digital to jedna z wielu firm oferujących możliwość wydania fotoksiążki z własnymi zdjęciami klienta. Aby sprostać konkurencji, musi się czymś wyróżniać. Zapoznałam się z ofertą firmy i szczerze mogę pochwalić Saal Digital. Aplikacja jest łatwa w obsłudze, wydruk profesjonalny, kolory zostają zachowane tak, jak je fotograf chciał widzieć. Należy włożyć troszkę pracy w pomysł, jak taka fotoksiążka ma wyglądać, a aplikacja poprowadzi nas dalej ułatwiając wprowadzanie wszelkich zmian i bieżącą kontrolę kosztów.
Opinia z 07.08.2017
Oprócz drobnych problemów z zamawianiem - moją sugestią jest wprowadzenie także innych form, np takich jak przelew błyskawiczny obsługujący takie banki jak mBank, PKO itp lub PayU, jest oniemiała. Fotoksiążka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Jest dopracowana w każdym calu. Nie dość,żepięknie się prezentuje, to w dodatku posiada najwyższą jakość, przez co oglądanie zdjęć, na których zatrzymane są magiczne wspomnienia :
Olśniewający Salzburg, barwne mozaiki w Ravennie, Krzywa Wieża w Pizie, naukowa strona Genewy (CERN) czy w końcu nocne oblicze Drezna ...
Dzięki Saal Digital zyskało wyjątkowe wydanie, a nie tylko bytność kolejnym plikiem na dysku!
Cała recenzja : https://goo.gl/B3bX1C
Opinia z 07.08.2017
Jestem bardzo zadowolona z usługi. Błyskawiczna wysyłka (zamówienie zostało dostarczone w przeciągu 2 dni). Fotoksiążka wygląda bardzo profesjonalnie. Wszystko zgadza się z projektem.
Artur napisał/-a 06.08.2017
Solidny produkt, bardzo dobre wykonanie - odwzorowanie kolorów i jakość druku.
Serdecznie polecam!
Opinia z 06.08.2017
Fotozeszyt jest najwyższej jakości. Cudowny sposób na przechowywanie wspomnień, pokazanie swoich prac. Aplikacja była naprawdę bardzo instynktowna i wyposażona w dużą ilość narzędzi. Cały proces był świetną zabawą i nie mogę się doczekać, kiedy ponownie będę mogą sięgnąć po tworzenie nowej fotoksiążki :)
Opinia z 04.08.2017
Wlasnie otrzymalam moja fotoksiazke i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona calym procesem zamawiania, jak i jej jakoscia. Sam program do projektowania jest bardzo intuicyjny i latwy w obsludze. A jakosc wykonania fotoksiazki - pierwszorzedna! Dosc grube kartki z papieru kredowego, pieknie zywe kolory, jestem zachwycona jej wygladem.
Szczerze polecam!
Małgorzata napisał/-a 04.08.2017
Miałam okazję przetestować fotoksiążkę Saal Digital Polska. Jestem pod wrażeniem jakości i dokładności wykonania fotoksiążki, wszystko jest na najwyższym poziomie. Kolorystyka, druk i materiał są świetne! O takiej książce marzyłam! Jest idealna dla wszystkich którzy chcą uwiecznić swoje zdjęcia nie tylko na aparacie, jeśli miałabym wybierać gdzie zamówić kolejne fotoksiążki wybrałabym Saal Digital Polska! Aplikacja jest prosta w obsłudze i czytelna, projekt szybciutko się wgrał a sama fotoksiążka dotarła w dwa dni! Rewelacja, polecam z całego serduszka:)
Moja fotoksiążka ma matową okładkę i matowy środek o wymiarach 28 x 19.
Bardzo dziękuję za możliwość przetestowania Waszej fotoksiążki i dziękuję za Waszą pracę jaką włożył cały Wasz zespół aby mój projekt mógł zaistnieć ! :)
edyta napisał/-a 03.08.2017
Pragnę podzielić się moją refleksją odnośnie foto-zeszytu firmy Saal-Digital. Jestem pozytywnie zaskoczona jakością produktu. Foto zeszyt złożyłam w darmowym programie samo projektowanie przyniosło wiele przyjemności. Po kilku dniach oczekiwania produkt dotarł solidnie zapakowany. Jakość zdjęć nie odbiega jakości na monitorze. Sama nie raz jeszcze skorzystam z Państwa usług bo na prawdę warto. Pozdrawiam serdecznie
Opinia z 03.08.2017
Jestem naprawdę zadowolona! Fotoksiążka okazała się być naprawdę super! Wykonanie staranne. Jest świetna! Cieszę się bardzo,że miałam możliwość zostać jej testerem, Barroso Dziękuję i Pozdrawiam:*
Opinia z 03.08.2017
Kochani! W ostatnim czasie miałam przyjemność przetestować obraz od firmy Saal Digital Polska !

Po otrzymaniu kuponu wybieramy materiał, na którym obraz ma zostać wykonany. Ja skusiłam się na płytę PCV o wymiarach 60x60. Można również dobrać mocowania jednak ja zrezygnowałam z tego udogodnienia.

Obraz pomimo dużego formatu nie stracił na jakości, wręcz odwrotnie nabrał ogromnego wyrazu i przejrzystości. Jakość obrazu oceniam na 6+. Przesyłka dotarła bardzo szybko, a obraz został starannie zapakowany chroniąc paczkę przed uszkodzeniem.

Jeżeli szukacie rzetelnej firmy do wykonania fotoobrazu, fotozeszytu lub fotoksiążki z całego serca polecam SaalDigital Polska.
Opinia z 02.08.2017
Testowałam fotoksiążkę. Jakość wykonania i szybkość obsługi naprawdę robi wielkie wrażenie. Aplikacja bardzo intuicyjna w obsłudze. Super! Polecam !!!
Opinia z 02.08.2017
Książka wyszła piękna! Dziękuję. Cudowny produkt uważam, ze pierwsza klasa. Teraz będę zamawiać z waszej strony ponieważ produkty są naprawdę solidnie wykonane.
Opinia z 02.08.2017
Bardzo szybki czas wysyłki, jakość fotoobrazu na plus, dobre odwzorowanie kolorów .
Michał napisał/-a 02.08.2017
Jestem bardzo zadowolony z fotozeszytu. Szybki i łatwy projekt. Jakość wykonania bardzo dobra i ekspresowa przesyłka.
Polecam! :)
Weronika napisał/-a 01.08.2017
Po prostu najlepsza fotoksiążka z jaką się spotkałam ! Jakoś wykonania, grubość stron i okładka - pancerne ! Polecam wszystkim, którzy chcą mieć pamiątkę na dłuuuuugiiii dluuuugi czas ! Na pewno to nie był mój ostatni zakup od saal-digital ! Polecam serdecznie wszystkim :)
Opinia z 01.08.2017
Miałam okazję zamówić fotoobraz i jestem bardzo zadowolona. Świetna jakość wykonania i szybki czas realizacji :)
Opinia z 31.07.2017
Dziś otrzymałam swój fotoobraz. Jestem bardzo zadowolona :) pięknie odzwierciedlona głębia koloru, solidne wykonanie , expresowa dostawa . Jednym słowem - polecam :)
Grzegorz napisał/-a 31.07.2017
Muszę powiedzieć ze jestem bardzo mile zaskoczony jakością tej foto książki.
jednym słowem jest ona genialna :)
Jakość, wykonanie a także program to jej stworzenia jest na najwyższym poziomie.
Polecam jak najbardziej :)
Opinia z 31.07.2017
Zamówiłem fotoksiążkę korzystając z promocji. Czekam właśnie na realizację. Sam proces projektu z wykorzystaniem dedykowanego oprogramowania, które pobiera się ze strony producenta, przebiegł rewelacyjnie. Mogłem nanosić korekty w każdej chwili, aż do przesłania zamówienia na serwer. Rewelacja!
Anna napisał/-a 28.07.2017
Książka przerosła moje oczekiwania, podobnie jak czas wysyłki, czy łatwość z jaką mogłam ją zaprojektować. Jednak to na co chcę zwrócić szczególną uwagę to fenomenalny kontakt z klientem. Pracownicy odpowiadają na pytania szybko, rzeczowo, są pomocni i wyrozumiali, nawet dla klientów tak mało rozgarniętych jak ja. Jestem pod wrażeniem, a współpraca z tą firmą zdecydowanie zalicza się do przyjemnych.
Opinia z 28.07.2017
Jak do teraz to jestem bardzo zadowolona. Całkiem przyjemnie składało się książkę. Prosto, zrozumiale i intuicyjnie.
Weronika napisał/-a 28.07.2017
FOTOZESZYT - pierwsza klasa ! Sam przebieg zamówienia poczynając od aplikacji do projektowania poprzez proces kontaktu z klientem, podejściem do klienta i profesjonalizmem 10/10. Wysyłka i realizacja zamówienia nastąpiła w trybie natychmiastowym co jest wielkim plusem! Sam produkt .. Co tu dużo mówić saal-digital jest pierwszą firmą , w której spotkałam się z tak wysoką jakością produktu. Serdecznie wszystkim polecam ! :)
Opinia z 28.07.2017
Fotoobraz jest świetny :) I serio wygląda jakby wisiał w powietrzu :)
Iwona napisał/-a 27.07.2017
Moja pierwsza fotoksiazka stworzona przez Saal Digital Polska z moimi slodkosciami..
Ogromnie dziekuje firmie Saal Digital Polska ktora dała mi mozliwosc przetestowania fotoksiazki z rabatem 200 zl w zamian za recenzje.
Samo projektowanie sprawilo mi juz duzo przyjemnosci i satysfakcji.
Aplikacja jest prosta w obsludze,ma wiele roznych fajnych opcji,i nie ma z nia zadnych problemow..
Ksiazka dotarla do mnie po 4 dniach,chociaz firma ma siedzibe w Niemczech ,juz nastepnego dnia od zamowienia dostalam informacje o wysylce ...
Jest piekna, wydanie, okladka, cala jakos wydania, bardzo mnie zaskoczyla,jest wysokiej jakości i moje slodkosci wygladaja jak zywe :-).. Ksiazka bedzie sluzyla mi jako portfolio z moimi slodkosciami... Fotoksiazka spelnila 100% moich oczekiwan,i napewno jeszcze skorzystam z uslug jakie proponuja :-)
Bardzo goraco polecam wszystkim produkty Saal Digital Polska .
Pralinka i ciasteczko
Iwona Jabłońska
Monika napisał/-a 27.07.2017
Intuicyjna aplikacja, ekspresowy czas realizacji, swietna jakość. Zdecydowanie polecam
Magdalena napisał/-a 27.07.2017
Niestety ale na waszej stronie byłam przekonana że złożyłam dobrze zamówienie ale nie dostałam maila ( myślałam że nie musi przyjść). Po tygodniu napisałam do Was w sprawie zamówienia, okazało się że zostało anulowane bo karty nie chciało czytać. Na szczęście konsultant bardzo mi pomógł i złożyłam zamówienie przez aplikację. Szybka wysyłka i piękny obraz na płótnie wisi już u mnie w salonie. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości:) Poprawiłabym tylko obsługę na stronie internetowej aby pokazywało komunikat jak zamówienie nie zostało złożone prawidłowo albo zostało anulowane. Dziękuję i jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług :)
Angelina napisał/-a 27.07.2017
Bardzo dziękuję za kupon rabatowy! :) Jest mi bardzo miło, że mogłam skorzystać z promocji testu fotozeszytu. Jakość wydruku jest znakomita :) Gorąco polecam! Pozdrawiam
Aleksandra napisał/-a 27.07.2017
Jestem bardzo zadowolona z fotoksiążki, którą otrzymałam w ekspresowym tempie - bo już tydzień przed planowanym dniem doręczenia. Jakość produktu bardzo dobra, perfekcyjnie odwzorowane kolory, strona internetowa oraz kontakt również bez zastrzeżeń. Aplikacja sprawiała mi małe trudności z dopasowywaniem zdjęć - jest to jednak tylko drobny minus.
Wszystko jak najbardziej na +++
Polecam wszystkim fotoksiążkę od Saal Digital !
Zdjęcia zamieszczę na swojej stronie : https://www.facebook.com/FotoMilvusS/
Ania napisał/-a 27.07.2017
Testowałam fotoksiążke, I jestem bardzo zadowolona. Super jakość, dobra obsługa oraz łatwa aplikacja do tworzenia swojego projektu. Kolory identyczne co na komputerze, bardzo polecam i na pewno zdecyduje się na następny produkt z tej firmy
Klaudia napisał/-a 27.07.2017
Gdy zrobiłam swoje portfolio w formie fotoksiążki, i wreszcie do mnie dotarło, opadła mi szczena! Jest doskonały! Każdy album dla moich klientów i znajomych będę robić właśnie tutaj!
Opinia z 26.07.2017
Dobre odwzorowanie kolory, to co na monitorze to i na papierze. (mam kalibrowany monitor) Gęste dpi.
Możliwość zrobienia panoramy z jednego zdjęcia na dwóch stronach niemal bez widocznego załamania między stronami. Aplikacja podlicza na bieżąco każde dodanie strony więc nie zaskoczy cię cena końcowa. Nie wiem jak żywotność połączeń na grzbiecie bo za krótko mam fotoksiążkę ale wygląda solidnie. Solidny gruby papier! Mi zabrakło pierwszej i ostatniej przekładki zatem minusem dla mnie jest to że pierwsze i ostatnie zdjęcie jest nadrukowane od wewnątrz na okładce.
Polecam!
Klaudia napisał/-a 26.07.2017
Jestem mega zadowolona z wykonania i jakości otrzymanego produktu!
Gorąco polecam!
Maja napisał/-a 26.07.2017
Polecam BARDZO. JEstem fotografem i bardzo długo szukałam fotoksiążek o tak wysokiej jakości :)
Anita napisał/-a 26.07.2017
Fotozeszyt jest bardzo ciekawą i nowoczesną formą zatrzymania chwili i utrwalenia ich na papierze.

Kolor wydruku jest bardzo wyrazisty i ma doskonałe odzwierciedlenie kolorystyczne. Sam papier jest bardzo miły w dotyku i dosyć mocny (strony o wyższej gramaturze).

Piękna matowa folia okładkowa chroni wnętrze zeszytu. Całość stabilna - połączona spiralą.
Małgorzata napisał/-a 26.07.2017
Program do obsługi prosty i intuicyjny. Zdjęcia, aby na wydruku końcowym wyglądały dobrze wg. mnie powinny być ciut jaśniejsze (obróbka klienta); wysłałam do wydruku zdjęcia, które wg. mnie miały kolor i tonację OK oraz takie ciut jaśniejsze (jaśniejsze na wydruku prezentują się super i tak jak powinny). Podejrzewam, że osoby mające profesjonalny monitor do obróbki zdjęć nie będą miały takiego problemu.
Jeśli chodzi o sposób płatności to ograniczona możliwość: karta kredytowa lub paypal (trzeba mieć albo podpięta kartę kredytową albo konto z kodem międzynarodowym) - dlatego wolę PayU (wtedy płacę z dowolnego konta bankowego bez ograniczeń).Ogólnie polecam!
Rafał napisał/-a 26.07.2017
Realizacja i przesyłka na prawdę ekspresowa. Jakość wykonania fantastyczna, choć jakość wydruku wg mnie mogłaby być lepsza, kolory nieco różnią się od tych z monitora a czerń nie jest do końca czarna.
Angelika napisał/-a 26.07.2017
Bardzo jestem zadowolona z wykonania i wyglądu fotoksiążki :)
Opinia z 25.07.2017
Bardzo ciekawy fotozeszyt, ładnie wykonany, doskonale nadaje się jako pamiątka z drobnej sesji :)
Ela napisał/-a 25.07.2017
Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Szybki kontakt z Klientem, życzliwość, szybki czas realizacji oraz profesjonalne podejście sprawiło, że serdecznie polecam firmę Saal Digital. Plus za możliwość zaprojektowania sobie obrazu za pomocą przyjemnej, intuicyjnej, prostej w obsłudze aplikacji stworzonej do tego celu. Wydruk fotografii w doskonałej jakości. Firma posiada szeroki asortyment drukowanych fotoproduktów: można złożyć zamówienie na np. fotoksiążki, fotoobrazy, kartki, kalendarze. Po otrzymaniu mojego zamówienia pewna jestem, że tego typu fotoprezent zachwyci każdego.
Opinia z 25.07.2017
Od jakiegoś czasu chodziła za mną myśl, aby zebrać swoje ulubione fotografie i przedstawić w wersji papierowej. Dzięki #SaalDigitalPolska miałam okazję przetestować ich fotoksiążkę, a zarazem sfinalizowałam to co miałam w planach :)
Test wypadł wspaniale:) Wszystko odbyło się w bardzo sprawnie. Dzięki łatwemu w obsłudze programowi udało mi się bardzo szybko zaprojektować książkę, wysłać projekt, a już po paru dniach odebrać gotową z rąk kuriera:)
Książka jest wykonana bardzo solidnie. Pięknie prezentują się w niej zdjęcia kolorowe ale również czarno białe. Brak łączenia pomiędzy kartkami sprawia, że w dogodniejszy sposób można układać fotografie na stronach. Same strony wykonane są z wysokiej jakości papieru fotograficznego.
Polecam wszystkim bo to doskonała pamiątka, bardzo dobrze sprawdzi się jako prezent!
Opinia z 25.07.2017
Super jakość fotoksiążki idzie w parze z jakością obsługi klienta. Brawo.
Opinia z 24.07.2017
Obraz cudowny Polecam :)
Weronika napisał/-a 24.07.2017
Fotoobraz na płótnie - BAJKA ! Obsługa i podejście do klienta, czas realizacji oraz sama jakoś wykonania 10/10 ! Z całego serca polecam saal digital. Jeszcze nie raz będę korzystać z państwa usług!
Katarzyna napisał/-a 24.07.2017
Witam serdecznie , z największą przyjemnością polecam Fotoobraz od Saal.digital.polska . Fotoobraz wykonany na płótnie bardzo dobrej jakości ,zdjęcie wygląda rewelacyjnie , szybka dostawa , wszystko tak jak powinno być . POLECAM
Katarzyna napisał/-a 24.07.2017
Polecam gorąco każdemu, kto chce zachować swoje prace w bezpiecznej formie... Bardzo dobra jakość. Wszystko jak w opisie. Js jestem zadowolona z zakupu!
Opinia z 24.07.2017
Jestem bardzo zadowolona z fotoksiążki oraz z fotozeszytu ;)


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz