Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 77 opinii
5 gwiazdek
75
4 gwiazdki
2
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
kasia napisał/-a 16.02.2018
Bardzo, ale to BARDZO profesjonalna i wyrozumiała obsługa klienta!
Agnieszka napisał/-a 15.02.2018
Piękna fotoksiazka, zdjecia jak z realu. Bardzo dobre wykonanie. Każda strona jest taka jak zaprojektowałam. Szybka dostawa. Wspaniala pamiatka.
Natalia napisał/-a 15.02.2018
Ostatnio otrzymałam fotozeszyt od firmy saal digital. Jestem bardzo zadowolona z jakości zdjęć i wykonania produktu. Bardzo polecam produkty firmy saal digital, napewno będę częściej zamawiała Państwa produkty.
Katarzyna napisał/-a 13.02.2018
Super pamiątka od @saaldigital_pl! Fotoksiążka w formacie 19x19cm w twardej oprawie z usztywnianymi stronami. Zamówienie dotarło od momentu wysłania projektu w 5 dni - jednym słowem EKSPRESOWO. Idealny pomysł na prezent dla bliskiej osoby. Zdjęcia oddają rzeczywiste kolory idealnie oddając czar chwili w momencie robienia zdjęcia. Fotoksiążka jest trwała w odróżnieniu od klasycznego albumu, dlatego tez gwarantuje satysfakcję. Projekt wykonuje się w specjalnym programie, gdzie istnienie możliwość zapisania rycin i zamówienie kolejnej w takim samym lub innym formacie. O ułożeniu i ilości zdjeć na stronie możemy decydować sami, tworzenie fotoksiążki przywołuje cudowne wspomnienia i świetną zabawę. Gorąco polecam !
Krzysztof napisał/-a 12.02.2018
Jestem pod wrażeniem .. Dzięki za współrace i kupon promocyjny.. Chciałbym dalej z Wami wspołpracować i Was reklamować wkrótce zdjęcia samej fotoksiążki i ujęć z drona niesamowita pamiątka !
Wkrótce relacja zdjęciowa na www.delphen.com
https://www.facebook.com/ulotnechwileslask/
Krzysztof napisał/-a 12.02.2018
Jestem pod wrażeniem .. Dzięki za współrace i kupon promocyjny.. Chciałbym dalej z Wami wspołpracować i Was reklamować wkrótce zdjęcia samej fotoksiążki i ujęć z drona niesamowita pamiątka !
Wkrótce relacja zdjęciowa na www.delphen.com
https://www.facebook.com/ulotnechwileslask/
Opinia z 12.02.2018
Ładny album dobrej jakości.Polecam!
Opinia z 07.02.2018
Aplikacja przejrzysta, pomocna opcja tworzenia automatycznego i możliwość wyłączenia Layoutu w celu poprawek. Bardzo szybka wysyłka. Fotoksiążka bardzo porządnie wykonana, serdecznie dziękuję!
Marta napisał/-a 07.02.2018
Jestem bardzo szczesliwa, ze moglam przetestowac wasza fotoksiazke. Zostala ona wykonana bardzo starannie i estetycznie. Jedynym minusem jest to ze zdjecia niektore zdjecia zostaly rozmazane i sa nie wyrazne.
Podaje tez link gdzie bardziej obszernie opisalam Wasza fotoksiazke
.
.
.
https://www.instagram.com/p/Be5ZjRFhznn/
Opinia z 05.02.2018
Przepiekne pełne profesjonalizmu produkty;)
Opinia z 05.02.2018
Bardzo polecam artykuły saal digital ja korzystałam z fotoobrazu i jest mogą efekt miły i szybki kontakt oraz szybka wysyłka.
Dawid napisał/-a 05.02.2018
Produkty dostarczane szybciej niż w naszym natywnym kraju a idą z Niemiec.. O jakości nie wspomnę, wreszcie porządne foto studio. Polecam zdecydowanie wszystkim którym zależy na jakości :)
Patrycja napisał/-a 05.02.2018
a więc przy projektowaniu fotoksiążki miałam dużo frajdy . mnóstwo możliwości , dodatków naprawdę super (nie mogłam znaleść jedynie ramek na zdjęcia to jedyny minusik) ale reszta NAPRAWDĘ SUPER!!!!! bardzo mi przykro że nie mogę dokonać płatności przez kartę ponieważ mam kartę debetową a jak założyłam paypal też nie mogę zapłacić nie wiem o o chodzi nawet im pieniądze wpłaciłam i czekam kilka dni a do nich nadal nie dotarły. mam nadzieję że zmienicie możliwość płacenia bo niestety nie będę mogła więcej u was zamawiać a na pewno bym nie raz coś zamówiła . Bardzo proszę o tą drobną zmianę w płatnościach bo na pewno nie jedna osoba by na tym skorzystała . pozdrawiam Patrycja
Rafał napisał/-a 03.02.2018
Świetnie wykonany fotoobraz (na płótnie). Idealnie oddane barwy, nasycenie i całokształt zdjęcia. Odpowiednio zabezpieczona paczka, aby produkt nie ucierpiał w trakcie transportu!
Szybka odpowiedź na zadane pytanie. Krótki czas realizacji. Łatwa i przejrzysta aplikacja, dzięki której możemy odpowiednio dopasować i zobaczyć efekty końcowy w podglądzie. Myślę, że ten produkt jest wart swojej ceny i na pewno skorzystam z kolejnych usług w przyszłości!
Opinia z 03.02.2018
Zamówiłem fotoksiążkę w rozmiarze 30x20cm, okładka matowa, środek również. Fotoksiążka wykonana na bardzo wysokim poziomie. Kolory, jakość materiałów z których jest wykonana naprawdę bardzo dobra. Aplikacja jest intuicyjna i łatwa w obsłudze. Wysyłka bardzo szybka. Szczerze polecam.
Daria napisał/-a 02.02.2018
To moja pierwsza fotoksiążka w Polsce i ja jestem bardzo zadowolona jakością i szybkością wykonania produktu. Bardzo chcętnie bym zamowiła książki w przyszłości, polecam wszystkim - jako present, jako pamięć. Bo dziś my mamy momenty, a jotro one są tylko w pamięci i fotoksiążka to najliepszy sposób zachować je.
Opinia z 02.02.2018
Fotoobraz wygląda znakomicie! Przesyłka dotarła do mnie już po dwóch dniach od złożenia zamówienia. Rewelacja! :)
Katarzyna napisał/-a 02.02.2018
FotoKsiazka dziś dotarła, a zamówione zostało złożone we wtorek, więc jestem bardzo zadowolona z czasu realizacji zamówienia. Książka jest wykonana starannie i na pierwszy rzut oka widać, że jest najwyższej jakości. Szczerze powiedziawszy obawiałam się czy zdjęcia zrobione aparatem z telefonu komórkowego nie będą rozmazane, ale wszystkie sa super widoczne. Szczerze polecam.
Marlena napisał/-a 02.02.2018
Jakość książki powala! Jest cudowna! Bardzo się cieszę że trafiłam właśnie na Saal Digital, ceny adekwatne do jakości. Zdjęcia są w bardzo dobrej jakości. Napewno skorzystam jeszcze nie raz! Bardzo polecam!
Klaudyna napisał/-a 02.02.2018
Dziękuję Saal Digital Polska za możliwość przetestowania fotoksiążki. Jestem zachwycona! Piękne, żywe i co najważniejsze nie przekłamane kolory. Cudowna jakość i dbałość o najmniejsze elementy. Łatwa obsługa programu do tworzenia projektu. Bardzo szybka wysyłka, po wysłaniu projektu książka dotarła na trzeci dzień. Zadowalający kontakt z obsługą. Nic dodać nic ująć. Ogromny plus i podziękowanie dla Was Saal Digital Polska!!!
Aleksandra napisał/-a 02.02.2018
Każdemu z osobna polecam tą super foto-książkę ! Świetna jakość , super szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka !
Jeżeli się zastanawiacie czy zamówić ? Zamawiajcie , jest to warte każdej ceny !
Wszystko wykonane perfekcyjnie , zdjęcia w cudownej jakości , wszystko można dobrać według własnego uznania - i to jest super !
Opinia jak najbardziej na 6 !
Super pamiątka ! Dziękujemy bardzo , że możemy mieć tą książkę ! Pozdrawiamy :)
Magdalena napisał/-a 01.02.2018
Miałam okazję testować fotoksiążkę z @saaldigital_pl . Zdecydowanie mogę z czystym sumieniem polecić taką formę pamiątki. Jakość wykonania jest świetna. Sztywna oprawa zapewnia bezpieczeństwo fotoksiążki na długie lata. Najlepsze jest to, że samemu decydujemy co w naszej książce się znajdzie. Zdjęcia można ustawiać w dowolny sposób. Moja #fotoksiążka ma 40 stron, a rozmiar to 15x21.
Dziękuję @saaldigital_pl za cudowną pamiątkę 14 miesięcy z życia Igorka.
Rafał napisał/-a 31.01.2018
Przez przypadek dowiedziałem się o Saal - z reklamy w Instagramie. Z ciekawości spróbowałem. I to był strzał w dziesiątkę! Bardzo sprawne i szybkie zamawianie, ekspresowa wysyłka, i co najważniejsze: świetna jakość fotoksiążki. Wykonanie, zarówno złożenie, druk i papier (brawo!), już w standardowej opcji - bez zastrzeżeń. Mogę śmiało powiedzieć, że już w najtańszej opcji wykonania, Saal bije na głowę konkurencję jakością druku i oferowanym papierem. Zakładam, że kolejne fotoksiążki - a zamawiam je stosunkowo regularnie - będę już zamawiał w Saal. Jedynie cennik za dodatkowe strony jest trochę odstraszający. W tym przypadku konkurencja jest górą.
Donaata napisał/-a 31.01.2018
Jedna z najlepszych fotoksiążek! super wybory roznych ukladow. Mam nadzieje ze prezent na walentynki dla mojego chłopaka się spodoba! polecam!
Małgorzata napisał/-a 31.01.2018
Miałam możliwość zamówić foto książkę i jestem zachwycona nią. Przede wszystkim tworzenie foto książki jest bardzo łatwe, a program sam pomaga nam przy ustawieniu zdjęć, ostatecznie to my decydujemy jak zdjęcia mają być ułożone. Foto książka jest zrobiona z wysokiej jakości papieru, strony są sztywne i nie ma możliwości, że podczas przeglądania będą się zaginać. Grafika zdjęć jest wysokiej jakości, kolory bardzo ładne i żywe. Jestem bardzo zadowolona jakością wykonania foto książki. Jest idealnym pomysłem na prezent dla bliskiej osoby. Ja jestem zakochana w niej z wielką przyjemnością skorzystam jeszcze z usług Saal Digital i zdecydowanie polecam wszystkim.
Małgorzata napisał/-a 31.01.2018
Foto książka jest zrobiona z wysokiej jakości papieru, strony są sztywne i nie ma możliwości, że podczas przeglądania będą się zaginać. Grafika zdjęć jest wysokiej jakości, kolory bardzo ładne i żywe. Jestem bardzo zadowolona jakością wykonania foto książki. Jest idealnym pomysłem na prezent dla bliskiej osoby. Ja jestem zakochana w niej z wielką przyjemnością skorzystam jeszcze z usług Saal Digital i zdecydowanie polecam wszystkim.
Opinia z 31.01.2018
Bardzo polecam !!
Karolina napisał/-a 31.01.2018
Szybka wysyłka produkt bardzo starannie wykonany bardzo dobra jakość
Opinia z 31.01.2018
Polecam
Małgorzata napisał/-a 31.01.2018
Miałam możliwość zamówić foto książkę i jestem zachwycona nią. Przede wszystkim tworzenie foto książki jest bardzo łatwe, a program sam pomaga nam przy ustawieniu zdjęć, ostatecznie to my decydujemy jak zdjęcia mają być ułożone. Foto książka jest zrobiona z wysokiej jakości papieru, strony są sztywne i nie ma możliwości, że podczas przeglądania będą się zaginać. Grafika zdjęć jest wysokiej jakości, kolory bardzo ładne i żywe. Jestem bardzo zadowolona jakością wykonania foto książki. Jest idealnym pomysłem na prezent dla bliskiej osoby. Ja jestem zakochana w niej z wielką przyjemnością skorzystam jeszcze z usług Saal Digital i zdecydowanie polecam wszystkim.
Konrad napisał/-a 30.01.2018
Bardzo się cieszę, że przesyłka wreszcie dotarła. Jestem z niej bardzo zadowolony. Wszystko tak jak chciałem. Żadnych wgnieceń i zarysowań oraz odpowiednio zabezpieczone. Korzystałem po raz kolejny i jestem bardzo zadowolony. Polecam serdecznie i pozdrawiam
Małgorzata napisał/-a 30.01.2018
Miałam możliwość zamówić foto książkę i jestem zachwycona nią. Przede wszystkim tworzenie foto książki jest bardzo łatwe, a program sam pomaga nam przy ustawieniu zdjęć, ostatecznie to my decydujemy jak zdjęcia mają być ułożone. Foto książka jest zrobiona z wysokiej jakości papieru, strony są sztywne i nie ma możliwości, że podczas przeglądania będą się zaginać. Grafika zdjęć jest wysokiej jakości, kolory bardzo ładne i żywe. Jestem bardzo zadowolona jakością wykonania foto książki. Jest idealnym pomysłem na prezent dla bliskiej osoby. Ja jestem zakochana w niej z wielką przyjemnością skorzystam jeszcze z usług Saal Digital i zdecydowanie polecam wszystkim.
Małgorzata napisał/-a 30.01.2018
Miałam możliwość zamówić foto książkę i jestem zachwycona nią. Przede wszystkim tworzenie foto książki jest bardzo łatwe, a program sam pomaga nam przy ustawieniu zdjęć, ostatecznie to my decydujemy jak zdjęcia mają być ułożone. Foto książka jest zrobiona z wysokiej jakości papieru, strony są sztywne i nie ma możliwości, że podczas przeglądania będą się zaginać. Grafika zdjęć jest wysokiej jakości, kolory bardzo ładne i żywe. Jestem bardzo zadowolona jakością wykonania foto książki. Jest idealnym pomysłem na prezent dla bliskiej osoby. Ja jestem zakochana w niej z wielką przyjemnością skorzystam jeszcze z usług Saal Digital i zdecydowanie polecam wszystkim.
Opinia z 30.01.2018
Polecam! :)
Opinia z 30.01.2018
Dostawa bardzo szybka latwo i sprawnie robi sie fotoksiazke papier bardzo dobry jakosciowo coz wiecej pisac polecam fotoksiazka jest fajna pamiatka ale tez idealnym prezentem.
Mariola napisał/-a 30.01.2018
Porządnie wykonana książka, piękne strony, na których zdjęcia prezentują się chyba lepiej niż w oryginale, solidna okładka,a do tego ekspresowa dostawa. Program do tworzenia książki intuicyjny ,bez problemu wybralam odpowiedni dla mnie uklad stron. Polecam każdemu kto ceni sobie jakość i trwałość.
Tomasz napisał/-a 29.01.2018
Naprawdę super jakość, jestem pod mega wrażeniem a to nie pierwsza moja książka, ekspresowe tempo, i zajefajne doradztwo (pomoc) Oj czuje że to początek naszej współpracy :)
Karolina napisał/-a 29.01.2018
Fotoksiążka jest wspaniała! Papier wysokiej jakości, zdjęcia wtopione idealnie w kartkę. Żadnych niedociągnięć. Jestem zachwycona i wrócę na pewno po kolejne.
Agnieszka napisał/-a 28.01.2018
Udało mi sie zostać testerem fotoksiążki saal, jestem bardzo zadowolona, wszystko poszło szybko, profesjonalnie.
A fotoksiazka jest piękna.
Anna napisał/-a 27.01.2018
W Saal Digital kupiłam fotoksiążkę kwadrat w macie. Byłam pod wrażeniem jakości wykonania. Bardzo dobre wykończenie a przede wszystkim idealnie dobrane kolory które nie były ani wyblakłe ani jaskrawe. Spodobała mi się również propozycja szablonów, nie za dużo, nie za mało a wszystkie gustowne :) Na jednym zamówieniu na pewno się nie skończy bo miło jest dawać swoim klientom świetnie wykonane fotoksiążki :)
Agnieszka napisał/-a 27.01.2018
Fotoksiazka bardzo dobrze wykonana, łączenie stron wcale nie przeszkadza. Program do tworzenia bardzo intuicyjny. Dużo ciekawych opcji: motywy, kolory stron, czy wygląd okładki. Wysyłka nastąpiła bardzo szybko mimo, że nie odszymalam oficjalnego potwierdzenia o wpłynięciu zamowienia.
Danuta napisał/-a 26.01.2018
Zamówiłam dwie fotoksiążki albumu rodzinnego i jestem bardzo zadowolona. Pudełka prezentowe w kolorze antracyt są bardzo eleganckie, a fotoalbum wygląda w nim pięknie. Wybrałam oprawę błyszczącą niewatowaną. Mimo to, że jest ciemnogranatowa nie widać żadnych palców. Zdjęcia są w macie i są piękne. Zdecydowanie polecam.
Ewelina napisał/-a 26.01.2018
Zamówiona fotoksiążka jest po prostu przepiękna! Idealnie wykonana i wszystko według mojego projektu. Jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłości :) POLECAM!!!
Rafał napisał/-a 26.01.2018
Dziękuję za możliwość przetestowania foto książki, niesamowity produkt. Zaskakuje jakością wykonania, odwzorowaniem barw i gramaturą papieru. Dla mnie zaskoczeniem było przede wszystkim odwzorowanie barw. Fotografie wyglądają tak jak powinny, są idealne. Warto dodać, że nie tylko fotoksiażka @saal.digital.polska to świetny produkt, również wydruk odbitek, plakat czy fotozeszyt to mega jakość. Wszystkim Państwu gorąco polecam usługi @saal.digital.polska
Sylwia napisał/-a 26.01.2018
Patrząc na Fotoksiążke na myśl przychodzi mi tylko jedno słowo: ZACHWYCAJĄCA.
Szybka, prosta i łatwa obsługa aplikacji. Świetne opcje szaty graficznej. Szybka dostawa. Solidna okładka, grube strony, piękne kolory. Napatrzeć się nie mogę ;) Jeśli zamawiać fotoksiążkę to tylko w tej firmie ;)
Sylwia napisał/-a 25.01.2018
Fantastyczna zabawa przy, tworzeniu fotoksiazki
Opinia z 25.01.2018
Dziękuję Saal Digital Polska za możliwość przetestowania fotoksiążki. Jestem dosłownie zachwycona efektem . Do zainteresowania się ofertą @saal.digital.polska skłoniły mnie przeczytane wcześniej pozytywne opinie a wynik naprawdę przerósł wszelkie możliwe oczekiwania. Fotoksiążka jest NIESAMOWITA! Zachwyca każdym aspektem, każdym elementem...poczynając od koloru po jakość druku czy formę sklejenia. Dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem była grubość kartek - robi wrażenie. Bardzo przyjemnie się ją trzyma w rękach i ogląda, wręcz cieszy oko. Program do tworzenia przyjemny , realizacja i wysyłka ekspresowa ... najtrudniejszym elementem jest wybór zdjęć :-) Zachęcam do skorzystania z oferty Saal Digital Polska sama też mam nadzieję, że niedługo ponownie skorzystam.
Dominika napisał/-a 24.01.2018
Jestem pod ogromnym wrażeniem Fotoksiążki. Ksiązka spełnia wszystkie moje oczekiwania, druk zdjęć wysokiej jakości, co jest dla mnie kluczowe. Okładka twarda, dobrze podklejona, całość z błyszczącego papieru. Aplikacja do samodzielnego zaprojektowania książki, po bliższym poznaniu, okazała sie być bardzo prosta i intuicyjna. Zachwyciło mnie ile jest w niej możliwości, klipArtów, szablonów, wszelkiego rodzaju tła i układy stron. W moim przypadku idealną opcją była, możliwość dołożenia stron do książki w czasie projektowania. Czas realizacji też mnie zaskoczył, bo tworzyłam książkę w czwartek a w poniedziałek o 10 rano kurier zapukał do moich drzwi :D Więc jeśli ktoś sie nadal zastanawia, to polecam z czystym sumieniem.
Dziękuję saal-digital.pl.
Agnieszka napisał/-a 23.01.2018
Pierwszy raz tworzyłam i zamawiałam foto książkę. Z "saal " nie było to bardzo trudne. Tera gdy trzymam w rękach efekt jestem pozytywnie zaskoczona jakością! Piękna oprawa, mocna konstrukcja i niesamowite wykonanie. Papier rewelacja. Chociaż przyznam, że wybrałam jedną z tańszych opcji, ponieważ na pierwszy raz jako amator (na próbę) nie chciałam ryzykować to produkt jest pierwszej klasy! Polecam każdemu.
Marta napisał/-a 23.01.2018
Fotoksiążkę firmy Saal Digital zamawiałam po raz pierwszy. Uderzyły mnie wysokie, w stosunku do konkurencji, ceny, ale miałam do dyspozycji kupon promocyjny, więc postanowiłam spróbować. Po otwarciu paczki byłam w szoku! Zrozumiałam, z czego takie ceny wynikają. Nigdy nie widziałam tak wysokiej jakości papieru i druku w fotoksiążce! Zdjęcia - ściągnięte na szybko z facebooka - wyglądały jak przerzucone prosto z lustrzanki! Papier jest gruby i nie palcuje się, pomimo tego, że jest błyszczący. Po stronie druku, nie widzę żadnych wad. Jedyne zastrzeżenie mam do aplikacji, która w trybie automatycznego tworzenia albumu ucina zdjęcia, żeby dopasować je do szablonu. Nie miałam czasu na indywidualne projektowanie fotoksiążki, ale liczyłam na to, że aplikacja uszanuje oryginalne kadrowanie. Niestety część zdjęć jest obcięta w bardzo nieudany sposób, co widziałam już na etapie projektu, ale niestety nie miałam czasu na to, żeby to poprawić. Po raz pierwszy stykam się jednak z aplikacją, która ucina zdjęcia automatycznie. Jest to jedyny minus. Pomimo to, bardzo polecam firmę i jeśli będę kiedyś drukować fotoksiążkę, na której jakości będzie mi bardzo zależeć (np. na prezent), dopłacę te kilkadziesiąt złotych, żeby mieć pewność, że będzie super, bo tutaj jakość wykonania naprawdę zasługuje na wielkie WOW.
Ann napisał/-a 23.01.2018
Dziękuje za możliwość wykonania u Państwa fotoksiążki. Jest to jeden z najlepszch produktów jaki znajduje się na rynku!!! Program do jej tworzenia jest prosty. Ma dużo ciekawych grafik które można dodatkowo umieścić. Cały mój projekt został wykonany profesjonalnie i estetycznie.
Nie mogę się doczekać następnego projektu ;)
Opinia z 22.01.2018
Bardzo dziękuję Saal Digital Polska! Moja fotoksiążka jest wyjątkowo piękna. :)
Firma Saal Digital wykazała się krótkim czasem realizacji mojego zamówienia. Jestem zadowolona i w 100% mogę polecić ten fotoprodukt każdemu, jako świetną pamiątkę na lata! :)
Klaudia napisał/-a 18.01.2018
Tego się nie spodziewałam! Szeroki wybór wyglądu fotoksiazki jak i proste i staranne ułożenie w niej zdjęć i oczywiście jakość! Piękna! Poleciłam to znajomym juz bardzo dawno i wszystkim innym polecam rowniez:)
Weronika napisał/-a 18.01.2018
Fotoksiążka śliczna, wykonanie bardzo ładne. Trochę problemu miałam przy projektowaniu jej, bo aplikacja nie do końca jest czytelna. Brakuje też informacji, że wybieranie niektórych opcji na etapie projektowania jest dodatkowo płatne. Ale ogólnie jestem meeega zadowolona i zdecydowanie polecam :)
tomasz napisał/-a 17.01.2018
Bardzo szybka realizacja, dobra jakość papieru. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne...
Zdjęcia wyszły w bardzo dobrej jakości. Jestem zadowolony i na pewno będę korzystać z usług.
Opinia z 17.01.2018
Fenomenalna fotoksiążka. Nic dodać nic ująć.
Na pewno skorzystam ponownie z usług saal digital.
Szczerze polecam.
Monika napisał/-a 17.01.2018
Zalety :
➡Druk zdjęć wysokiej jakości,
➡Dobry i prosty program do projektowania książki,
➡twarde strony, unikniemy tworzenia oślich rogów
➡Wszystkie strony błyszczące,
➡Twarda okładka,
➡Sami projektujemy okładkę i pozostałe strony,
➡Wiele funkcji w programie do projektowania,
➡ Ilość zdjęć na stronie zależy od nas,
➡Kupony rabatowe nawet dla nowych klientów,
➡Bardzo szybki czas realizacji, zamówiłam w niedzielę wieczorem i dzisiaj środa i już mam
Monika napisał/-a 16.01.2018
Robię fotoksiążki dla siebie i rodziny od bardzo dawna. Korzystałam z wielu firm bardziej lub mniej znanych. I mogę stwierdzić jednoznacznie. Żadna nie zrobiła mi tak pięknej pamiątki jak saal digital.
Dziś odebrałam przesyłkę i jestem zachwycona. Przede wszystkim jakością wykonania. Okładka piękna błyszcząca usztywniona. A wnętrze wow, każda strona to wręcz usztywniona karta, na której zdjęcia prezentują się wspaniale. To nawet nie wygląda jak nadruk (jak to w innych fotoksiążkach jest widoczne) Tutaj obrazy wyglądają jak fantastycznej jakości zdjęcie. Polecam każdemu saal digital. Ja na pewno wykonam tu niejedną książkę i pozostanę im wierna.
Patrycja napisał/-a 15.01.2018
Foto-obrazy są rewelacyjne
Jan napisał/-a 15.01.2018
Wypromuje Was tak że sie zdziwicie


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz