Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 574 opinii
5 gwiazdek
551
4 gwiazdki
22
3 gwiazdki
1
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
Gabriela napisał/-a 19.10.2017
Właśnie otrzymałam fotoksiążke!
Jestem bardzo zadowolona.
Kolory
Wykonanie
Kontakt
Wszystko zasługuje na ocene 6 !
Goraco polecam.
Marta napisał/-a 19.10.2017
Poznałam was dzięki możliwości testów i w końcu doczekałam się tego czego oczekuję od fotoksiążki. Jakość jest taka jak u mnie na monitorze, cena adekwatna do tego co dostaję. Dziękuję!
Wojciech napisał/-a 16.10.2017
Fotoksiążka dotarła:)
Saal-Digital - ładna, starannie wykonana.
Polecam:)
https://www.facebook.com/WojciechSobczykFotografia/posts/1830975640263323
Maciej napisał/-a 06.10.2017
Świetna firma, fotoksiążka ładnie zrobiona, Pozdrawiam
Kasia napisał/-a 06.10.2017
Świetna jakość, zdjęcia jak żywe, kolory rewelacyjne, piękna pamiątka dla mnie bardzo ważna, ponieważ wybrałam do niej zdjęcia ze ślubu swoich rodziców i nie żałuję, będę się nią cieszyć przez długie lata. Polecam wszystkim, komu zależy na świetnej jakości!
Agnieszka napisał/-a 05.10.2017
świetny ! jakość cudowna
idealny detal do dopełnienia pokoju
u Nas zawisł w pokoju dziecięcym wielki tygrys na ścianie .
Polecam Serdecznie
Agnieszka napisał/-a 05.10.2017
przecudowna książka jakość genialna . do tego fachowa pomoc. książka jest genialna wszyscy są zachwyceni.
Kamil napisał/-a 04.10.2017
Solidnie wykonane. Super pomysł na wywołanie zdjęć zamiast albumu. Jakość bez zarzutu
Kamil napisał/-a 04.10.2017
Polecam. Super prezent, jakość nie pozostawia nic do zarzutu.
Kamil napisał/-a 04.10.2017
piękny obraz o intensywnych żywych barwach. Warto zakupić bo płaci się za jakość . Program do obsługi bardzo łatwy i przyjemny
Maria napisał/-a 03.10.2017
Fotoksiążka po bardzo szybkim zrealizowaniu dotarła do mnie. Na pierwszy rzut oka widać doskonałą jakość produktu. Jakość wykonania zdjęć na bardzo wysokim poziomie. Aplikacja prosta w użyciu. Produkt zdecydowanie należy na rozgłos :) Serdecznie polecam!
Aneta napisał/-a 03.10.2017
Polecam serdecznie każdemu.
Za pomocą aplikacji stworzylam 4 male spersonalizowane fotoksiazki w miekkiej okładce. Prezentują się świetnie. Wysoka jakos wykonania expresowa realizacja i produkcja.
DZIĘKUJĘ za możliwość skorzystania z kuponu rabatowego i jeszcze raz POLECAM.
Opinia z 02.10.2017
Książka jest świetnie wykonana, zdjęcia są wyraźne a który takie jak być powinny . Super produkt
Magdalena napisał/-a 02.10.2017
Zamówiłam fotoksiążkę jako produkt testowy dla klienta. Miałam już do czynienia z innymi tego typu projektami, więc mam do czego porównywać. Przygotowanie projektu z adresowanym do tego programem jest rzeczywiście bardzo proste, nawet dla użytkownika nie zajmującego się na co dzień tego typu przedsięwzięciami. A ilość modyfikacji pozwala stworzyć ciekawy projekt. Natychmiastowa informacja o rejestracji zgłoszenia pozwala stwierdzić czy transfer zdjęć przebiegł poprawnie. Realizacja zamówienia, no cóż - tu wielkie zaskoczenia - błyskawiczna. Przesyłka zapakowana porządnie, nawet kurier miły (a to rzadkość :) ). Jakość wykonania książki bardzo wysoka. Papier bardzo dobrej klasy. Sposób łączenia kartek pozwala na zamieszczanie zdjęć o szerokości dwóch stron bez straty jakości. Okładka gustowna. Choć w porównaniu do innych tego typu wydań cena nie jest najniższa, jednak z całą pewnością mogę powiedzieć, że warto skorzystać, ponieważ oferowany produkt jest wysokiej klasy.

Jako zawodowy fotograf polecam
Magda
www.gatostudio.pl
Andrzej napisał/-a 30.09.2017
Od czasu jak zaczęliśmy robić foto książki w Saal jesteśmy bardzo zadowoleni. Jakość wykonania i zdjęć na bardzo dobrym poziomie. Program do składania książek najlepszy z jakim miałem kontakt. Jedynym minusem jest wysoka cena produktów, dotyczy to zwłaszcza okładek dużych foto książek ( 200zł.) za okładkę z eko skóry. Następny problem to brak szybkiego kontaktu telefonicznego. Ogólnie całość możemy uznać za dobrą. Polecam firmę Saal wszystkim fotografom.
Halina napisał/-a 30.09.2017
wszystko super...szybka wysyłka.
Katarzyna napisał/-a 29.09.2017
Jestem zachwycona! Ogromny plus za jakość oraz szybkość wykonania usługi. Będę polecać wszystkim znajomym bo tak dobrze wykonywanie swojej pracy zasługuje na rozgłos!
Małgorzata napisał/-a 27.09.2017
Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi i czasu realizacji zlecenia. Szybkość i wysoka jakość gwarantuje bezpieczeństwo. Pełna informacja w toku realizacji zamówienia. Foto książka w aplikacji na stronie jest bardzo łatwa do stworzenia dla każdego.
Opinia z 25.09.2017
Wygrałem kupon rabatowy na fotoksiążkę. Niestety w natłoku spraw zorientowałem się po czasie, że kupon stracił ważność. Jednak informacja drogą elektroniczną od Saal-Digital o tym iż jest możliwość przedłużenia ważności była jak druga szansa. Dostałem drugą szansę i wykorzystałem ją od razu by nie popełnić tego samego błędu co wcześniej. Bardzo dziękuję za możliwość wynegocjowania takiej szansy. CO do samego produktu, okazał się być na wysoki poziomie. Żadnych problemów przy projektowaniu fotoksiązki prze aplikację, która swoją droga jest bardzo wygodna i daje szeroki wachlarz możliwości aranżacyjnych. Podgląd rzeczywistego stanu i rozkładu zdjęć zgadza się z rzeczywistością. Produkt wysokiej jakości, który nie zawiódł. Jesteśmy zachwyceni wspaniałą pamiątką jaką mogliśmy sobie skomponować przy pomocy Państwa usług. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług.
Dagmara napisał/-a 25.09.2017
fotoksiazka super czas realizacji bardzo szybki rzetelne wykonanie super jakosc wszystkim goraco polecam
Anna napisał/-a 24.09.2017
Dowiedziałam się o Fotozeszytach z Facebooka. Fajna aplikacja, wszystko się roi szybko i sprawnie, a efekt bardzo ładny :)
Magda napisał/-a 23.09.2017
fotozeszyt wyszedł świetnie! polecam!
Opinia z 22.09.2017
Świetnie wykonane kieszonkowe wydanie fotozeszytu, realizacja ekspresowa, jakość idealna! Górskie wspomnienia odżyły, zadowolenie gwarantowane!
Maciej napisał/-a 22.09.2017
Książkę dopiero co otrzymałem - czas realizacji od poniedziałku wieczorem do piątku rano - wyglada jak w aplikacji na ekranie komputera. Jakość zdjęć na papierze z połyskiem b.dobra - pomocne były udostępnione profile ICC. Aplikacja prosta w użyciu, ale za to oferuje mniej możliwości, choć przygotowując ten mój pierwszy album zbytnio tego nie odczułem. Na pewno wrócę z ponownymi zamówieniami, gdy pojawią się atrakcyjne oferty cenowe. Zdecydowanie polecam.
Aleksandra napisał/-a 22.09.2017
Fotozeszyt na 6+
Jakość jest świetna-matowe strony, to coś pięknego, po powiększeniu zdjęcia nie traci ono na jakości, kolory są takie, jakie powinny być.
Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie dzięki stałemu kontaktowi mailowemu.
Wysyłka przebiegła sprawnie i pomyślnie.
Strona internetowa jest prosta w obsłudze, ale najbardziej zadziwiła mnie aplikacja. Moim zdaniem jest ona bardzo intuicyjna i nikt nie powinien mieć z nią większych problemów.
Na pewno w przyszłości będę korzystać z usług Saal Digital i będę polecać klientom :)
Opinia z 21.09.2017
Bardzo dobra jakość fotoksiążki, ekspresowa wysyłka oraz wysoki poziom obsługi klienta.
Sandra napisał/-a 21.09.2017
Po otrzymaniu fotoksiążki odrazu zwróciłam uwagę na bardzo dobrą jakość zdjęć, które były wykonywane telefonem. Układ zdjęć ustawił mi się automatycznie i tak zostawiłam. Wygląda to bardzo profesjonalnie, mam nadzieję, że trwałość ksiązki także jest na wysokim poziomie. Niestety, ceny są bardzo wysokie i przez to mam mieszane uczucia.
Anna napisał/-a 21.09.2017
Świetna jakość wydruku, szybka realizacja
Agnieszka napisał/-a 21.09.2017
Jestem niesamowicie zadowolona z mojego fotoobrazu. Jakość jest świetna, a materiał (płyta PCV) jest solidny i mocny
Tomasz Jamroz napisał/-a 20.09.2017
Niemiecka precyzja. Ekspresowa realizacja zamówienie. Jakoś premium. Szczerze polecam.
Opinia z 20.09.2017
Polecam. Jakość jest warta tej ceny
Grzegorz napisał/-a 20.09.2017
Fotozeszyt jest poprostu idealny. Zdjęcia wyraźne i czytelne a program do obsługi banalnie prosty. Polecam
Opinia z 20.09.2017
@saaldigital_pl
W końcu przyszedł mój planner! Dzięki uprzejmości @saaldigital_pl mogłam wziąć udział w testowaniu usług fotograficznych tejże firmy. W ramach usług firmy możemy stworzyć swój fotozeszyt, fotokalendarz, fotoksiazke, wywołać zdjęcia czy też utworzyć wszelkie gadżety jakie nam się marzą z wykorzystaniem naszych zdjęć. Moim wybranym produktem do testowania był fotozeszyt, który zmieniłam z odrobiną umiejętności obsługi programu graficznego we własny planner. Sporo czasu spędziłam na poszukiwaniu odpowiedniego plannera i stwierdziłam że najlepszy będzie zrobiony od początku do końca przeze mnie. Jestem bardzo zadowolona z jakości otrzymanego plannera. Szyk moich grafik został zachowany, jakość papieru jest naprawdę wysoka - papier jest matowy, lekko śliski, o odpowiednio grubszej gramaturze. W plannerze umieściłam sporo zdjęć i każde z nich jest wyraźne, ma zachowane żywe kolory. Spirala, która jest podstawą plannera jest mocna i nie obawiam się o jej szybki rozkład. Dodatkowo jak widać na zdjęciach aplikacja do tworzenia naszego produktu jest przejrzysta, intuicyjna i daje nam możliwość korygowania naszych zdjęć poprzez standardowe parametry tj jasność oraz nałożenie filtrów. Szybka wysyłka to kolejny atut tej firmy, a przesyłka była zapakowana bezpiecznir w gruby karton. Planner wygląda świetnie, na pewno posłuży mi przez cały czas który dla niego zaplanowałam :) bardzo dziękuję @saaldigital_pl
Opinia z 19.09.2017
Jakość jest naprawdę rewelacyjna,spodziewałam się że przy druku mogą wyjść inne kolory ale mimo to wyglądają i tak bardzo dobrze.
Miałam sentyment do niektórych zdjęć z telefonu i zaryzykowałam się je dodać i ich jakość jest niesamowita!
Odpowiedzi na moje wiadomości otrzymywałam w krótkim czasie więc obsługa klienta naprawdę jest bardzo dobra. Czas oczekiwania na wysyłkę bardzo krótki. Już po 3 dniach mogłam cieszyć się fotoksiążką u mnie w domu. Aplikacja czytelna, działa bez zarzutu. Zdecydowanie będę polecać innym.
Opinia z 19.09.2017
Jakość jest naprawdę rewelacyjna,spodziewałam się że przy druku mogą wyjść inne kolory ale mimo to wyglądają i tak bardzo dobrze.
Postanowiłam dodać w niej zdjęcia ślubne które są dla wglądu dla klientów.
Są nią zachwyceni!
Odpowiedzi na moje wiadomości otrzymywałam w krótkim czasie więc obsługa klienta naprawdę jest bardzo dobra. Czas oczekiwania na wysyłkę bardzo krótki. Już po 3 dniach mogłam cieszyć się fotoksiążką u mnie w domu. Aplikacja czytelna, działa bez zarzutu. Zdecydowanie będę polecać innym.
Opinia z 19.09.2017
Piękny fotoobraz który otrzymałam w ekspresowym tempie Serdecznie polecam zakup u tego sprzedawcy. Polecam serdecznie
Opinia z 19.09.2017
Polecam wszystkim którzy kochają fotografie. Cudowna pamiątka na lata a i niebanalny prezent dla najbliższych. Jakość z najwyższej półki
Justyna napisał/-a 19.09.2017
Jestem bardzo zadowolona z Państwa produktu. Wysoka jakość idzie w parze z moją ogromną satysfakcja. Zdjęcia wyraźne,czytelne a jakość fotozeszytu nie pozostawia mi żadnych zastrzeżeń. Polecam wszystkim z całego serca
Opinia z 18.09.2017
Świetny pomysłna uwiecznienie wspólnych chwil. Super jakość wykonania, piękne barwne zdjęcia. Trochę brakowało mi możliwości retuszowania dla amatorów. Poza tym wszystko na najwyższym poziomie. Super kontakt, bardzo szybka wysyłka. Naprawdę polecam!
Opinia z 18.09.2017
Perfekcyjna firma :) Która z pewnością zasługuje na rozgłos :) Jestem zadowolona :)! Moja fotoksiążka jest zachwycająca :)!
Opinia z 18.09.2017
Jestem zachwycona, jedna z bardziej rzetelnym i porządnym firm, która prosperuje na tym rynku :) Mój fotoobraz dotarł eksperowo i został wykonany fachowo. Polecam :)!
Opinia z 18.09.2017
Długo szukałam odpowiedniej książki dla naszych rodzinnych wstpomnien:)... Fotoksiazka jest super!! Jestem mile zaskoczona. Wysoka jakość, szybki czas realizacji, no poprostu bajka. A fotoobraz strzał w 10 :). Fotoobraz i fotoksiazka ma wszytko to czego szukałam. Polecam!!!. Szukasz firmy która zachowa twoje wspomnienia?? Nie zwlekaj śmiało zamawiaj:)..
Opinia z 17.09.2017
Najlepsza firma do fotoksiążek. Jakość idealna.
marlena napisał/-a 16.09.2017
Jestem zadowolona z fotoobrazu, kolory wyraźne, nasycone, piękny prezent dla męża. Pozdrawiam
Jagoda napisał/-a 16.09.2017
Piękny fotoobraz, kolory żywe, wyraźne. Super zapakowane na czas przesyłki, szybka obsługa i wysyłka.
Roksana napisał/-a 15.09.2017
Niedawno otrzymałam fotoksiazke testowa od saal-digital i muszę przyznać że jestem mile zaskoczona produkt godny uwagi - naturalne kolory, piękna nowoczesna i profesjonalna oprawa oraz świetny design, poza tym bardzo duży wybór szablonów i układów stron . Bardzo szybka i konkretna obsluga. Napewno będę korzystać z Pansta usług dziękuję i pozdrawiam roxifotos
Daria napisał/-a 15.09.2017
Dzięki rabatowi jaki otrzymałam od Saal- Digital było mi bardzo miło przetestować fotoksiążkie.
Wybrałam format 21x28 stron 26 piękne lśniące strony,piękne kolory,okładka twarda.
Samo stworzenie projektu zajęło mi kilka godzin super zabawa.
Fotoksiążka bardzo szybko do mnie doszła.
Jestem bardzo zadowolona pozytywnie z wykonania jest bardzo piękna.
Polecam wszystkim w 100%,którzy chcą zachować i uwiecznić piękne chwile na fotografiach.
Fotoksiążka jest piękna i profesjonalnie wykonana.
Dziękuje bardzo.
Aneta napisał/-a 15.09.2017
Właśnie otrzymałam paczkę. Fotoobraz jest dobrej jakości kolory są ładne i czyste.
Aplikacja jest łatwa w obsłudze jednym słowem jestem zadowolona i tego oczekiwałam.
Opinia z 15.09.2017
Świetna jakość, wysyłka z Niemiec 3 dni od zamówienia, więc lepiej niż dobrze :)
Ania napisał/-a 15.09.2017
Zamówiłam piękną fotoskiążkę która mnie oczarowała. Program do jej stworzenia był bardzo łatwy i prosty w obsłudze. Produkt spełnił moje oczekiwania wobec jakości. Bardzo szybka wysyłka i miły kontakt. Serdecznie polecam
Aleksandra napisał/-a 14.09.2017
Fotoksiążka wygląda pięknie, z fotografii wydobyda głębia, że na nowo zakochałam się w tych zdjęciach. Szybka i miła obsługa, aplikacja bardzo łatwa w obsłudze. Nie ma do czego się przyczepić.
Katarzyna napisał/-a 14.09.2017
firma Saal Digital jest super ! czas realizacji bardzo szybki, a produkty bardzo dobrze wykonane, cena adekwatna do jakości. Mam 2 fotoksiążki i obraz , ale na pewno skorzystam z usług jeszcze nie raz. POLECAM
Żaneta napisał/-a 14.09.2017
Dziękuję za możliwość skorzystania z Państwa usług w postaci stworzenia foto książki w prezencie urodzinowym dla osoby najbliższej. Foto książka jest wspaniała, jestem bardzo zadowolona z wykonania i jakości. Foto książka jest bardzo przejrzysta, jakość wykonania wysoka. program do jej tworzenia łatwy i przejrzysty. Serdecznie polecam każdemu kto chce stworzyć u Państwa pamiątkę.
Iwona napisał/-a 14.09.2017
Cudowna pamiątka na lata. Jakość przeszła moje oczekiwania. Świetna aplikacja do wykonania projektu.
Opinia z 13.09.2017
Serdecznie polecam!
Izabela napisał/-a 13.09.2017
Niedawno miałam możliwość przetestowania fotoobrazu produkcji Saal Digital Polska.
Sam proces tworzenia obrazu był prosty przez łatwy w obsłudze program, który można ściągnąć u nich na stronie.
Mój wybór padł na fotoobraz na płycie PCV o wymiarach 60 x 80cm oraz grubości 5 mm. Kolory sa bardzo intensywne i barwne.
Jestem jak najbardziej na TAK!!! Serdecznie polecam!
Agnieszka napisał/-a 12.09.2017
Fotoobraz jest piękny! Dobrze wykonany, jakość wydruku świetna. Montaż banalnie prosty - już 10 minut po odjeździe kuriera zawisnął na ścianie!
Opinia z 12.09.2017
Jestem zadowolona z fotoobrazu jaki otrzymałam. Prosta w obsłudze aplikacja oraz szybka wysyłka to zdecydowanie duży pozytyw. Troszkę jestem zawiedziona jakością, jak za tak wysoką cenę. Ale firma godna zaufania i polecenia :)
Opinia z 12.09.2017
Jestem mile zaskoczona jakością wykonania i ostatecznym wyglądem fotoksiążki. Nie myślałam, że efekt końcowy będzie wyglądał tak profesjonalnie. Czas wysyłki po prostu ekspresowy. To dobry wybór i idealny pomysł na prezent dla kogoś, bądź na uwiecznione własnych chwil. Polecam zdecydowanie
Katarzyna napisał/-a 11.09.2017
Apka ok ale dla osób nie znających się w tego typu sprawach lekko przerażająca ;)


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz