Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 299 opinii
5 gwiazdek
288
4 gwiazdki
11
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
Opinia z 22.06.2017
Przesyłam linka do swojej recenzji:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1829087260441439.1073741844.1721190617897771&type=1&l=c12de2e92d
Alicja napisał/-a 22.06.2017
Moja przygoda z fotografią zaczęła się zaraz po liceum. Postanowiłam zrobić coś dla siebie i zapisałam się na roczny kurs fotografii w Krakowie. Chciałam nauczyć się czegoś nowego, czegoś więcej niż tylko wciśnięcie spustu migawki. Wyczucia, innego spojrzenia na ludzi czy postrzeganie świata. Przez ten rok dużo się nauczyłam a co ważniejsze pokochałam fotografię. Mój najważniejszy dotychczas projekt dyplomowy powierzyłam firmie Saal Digital Polska. Jak się okazało była to bardzo dobra decyzja. Projekt wykonałam w programie, który można pobrać z ich strony. Bardzo prosty, szybki w obsłudze. Wybrałam fotoksiążkę o wymiarach 28x19 z matową okładką bez watowania oraz z matowymi stronami. Książka nie tylko mnie zachwyciła. Świetna jakość wydruku do tego solidna. Paczka przyszła błyskawicznie. Bardzo dziękuję firmie Saal Digital Polska za możliwość przetestowania ich produktu. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością jeszcze do nich wrócę. Jak najbardziej polecam!
Opinia z 20.06.2017
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Saal Digital. Jakość fotoksiążki, którą zamówiłam jest bardzo dobra - kolory wyraźne, papier gruby i bardzo dobrej jakości. Przesyłka szybko przyszła. Nie mam żadnych zastrzeżeń - na pewno wkrótce ponownie skorzystam z usług firmy. Pozdrowienia.
Anna napisał/-a 17.06.2017
bardzo sprawnie przygotowalam fotoksiazke przy uzyciu aplikacji sal-digital! Bardzo podoba mi sie oferta, wybor papierow i fotoksiazek, z pryzjemnoscia przy nastepnym zamowienie zamowie probnik aby jako fotograf moc oferowac swoim klientom rozne rozwiazania.

Teraz z niecierpliwoscia czekam na fotoksiazke iminiliporello i z przyjemnoscia podziele sie z Panstwem moimi wrazeniami po otrzamniu przesylki.

W zwiazku z tym, iz pracuje jako fotograf na terenie nie tylko Polski lecz takze Niemiec, Panstwa Firma pozwoli mi bez problemu obslugiwac rowniez klientow na terenie Niemiec, gdyz przesylacie Panstwo produkty na terenie krajow EU.
Karol napisał/-a 15.06.2017
Zdecydowanie wolę zdjęcia w ich namacalnej formie. Dotykać i czuć pod palcami uchwycone wspomnienia.
Postanowiłem zebrać je w jedną całość. Dzięki saal_digital miałem okazję wziąć udział w teście fotozeszytu.
Idealnie spełnia swoją rolę. Solidne, gładkie karty papieru ochrania matowa folia. Jestem pod wrażeniem jakości wykonania i użytych materiałów. Całość połączona jest spiralą, dzięki czemu strony można swobodnie obracać. Kolejną zaletą jest kompletny brak firmowych logowań i kodów kreskowych,
co jest rzadkością w tego typu produktach. Intuicyjna aplikacja saal desing umożliwi wam stworzenie wielu fotoproduktów, które idealnie sprawdzą się w roli pamiątki, portfolio, czy prezentu dla najbliższych
dziękuję saal.digital.polska
Gorąco polecam
Opinia z 14.06.2017
Wspaniała jakoś i wykonane w błyskawicznym tempie. Wspaniała firma. Polecam.
Wojciech napisał/-a 14.06.2017
Zaproszenie do fotoksiążki dostałem na Instagramie od @saal.digital.polska
Małgorzata napisał/-a 14.06.2017
Zamówiłam z kodem promocyjnym swoją pierwszą w życiu fotoksiążkę, ale po tym jak dzisiaj ją dostałam stwierdzam, że nie jest to ostatnia moja fotoksiążka zamówiona w Waszej firmie. Książka cudownie oddaje efekt moich zdjęć (jestem fotografem - amatorem parafialnym i głównym elementem moich zdjęć jest kościół i wszystko co się w nom dzieje). Przez chwilę myślałam, że zamówiłam za duży format (zamówiłam 21x28), ale teraz widzę, że to jest najlepszy format akurat do moich zdjęć.
Jeszcze raz to napiszę: nie są to ostatnie moje zakupy w Waszym sklepie i serdecznie polecam :)
Opinia z 14.06.2017
Fantastycznie! !!
Opinia z 14.06.2017
Moja recenzja FOTOksiążki Saal – Digital.
Postanowiłam wykorzystać ją jako swoje pierwsze, papierowe portfolio. Wybrałam książkę kwadratową o wymiarach 28x28 cm, z błyszczącą okładką i matowymi stronami w środku. Efekt końcowy pozytywnie przerósł moje oczekiwania. Album jest dobrze wykonany. Strony są grube, a papier fotograficzny dobrej jakości. Matowe strony naprawdę pięknie się prezentują i nie widać na nich odcisków palców. Dużym plusem jest forma klejenia stron podwójnie, to znaczy: każda rozkładówka osobno co powoduje, że nie ma załamania stron i to jest dla mnie wielką zaletą. Bardzo serdecznie polecam Saal Digital Polska i na pewno jeszcze skorzystam z ich usług.
Projektowanie produktów w Saal – Digital to prawdziwa przyjemność. Polecam firmę całym sercem. Kontakt z pracownikami jest bardzo miły. Są cierpliwi i chętni do pomocy.
Bardzo dziękuje Saal Digital Polska za możliwość skorzystania z projektu fotoksiążki i na pewno jeszcze skorzystam z ich usług.
Marta napisał/-a 13.06.2017
Problem z podpisem na okładce.
Uwielbiam przenosić swoje zdjęcia na formę papierową. Dziś mam przyjemność zaprezentować fotoksiążkę wykonaną przez Saal Digital Polska.
Wybrałam książkę 28x19 z okładką oraz wnętrzem błyszczącym. Realizacja zamówienia to tylko 2 dni robocze! Byłam mile zaskoczona, że przesyłka tak szybko dotarła, ponadto świetnie zapakowana, to gwarancja tego, że nie uszkodzi się podczas drogi przesyłki.
Kolejnym miłym zaskoczeniem było to jak fenomenalnie wyglądają zdjęcia na utwardzonych, błyszczących kartach. Jestem pod dużym wrażeniem. Program do układania zdjęć Saal-Design jest fajnym, intuicyjnym narzędziem do pracy ze zdjęciami. Gdy przeciągniemy zdjęcie z okładki za daleko pokazuje on na czerwono, żeby uwzględnić spady- duży plus. Jednak coś nie zadziałało, i moje nazwisko na okładce fotoksiążki jest ucięte to "a". To także nauczka dla mnie na przyszłość, aby tytuły fotoksiążek umieszczać na środku na wszelki wypadek :)
Z pewnością będzie to produkt włączony do mojej oferty fotograficznej dla klientów.
Dziękuję Saal Digital Polska za możliwość testu fotoksiążki, i liczę na dalszą, owocną współpracę.
Józef napisał/-a 13.06.2017
Pierwszą fotoksiążkę zaprojektowałem korzystając z aplikacji Saal Design. Przejrzyste i intuicyjne menu pozwoliło mi na bezproblemowe kadrowanie i rozmieszczenie zdjęć. Czekam teraz na efekt pracy - album z Saal !!!
Ewa napisał/-a 12.06.2017
Niedawno miałam możliwość skorzystania z usług Saal Digital Polska. Oferują wysokiej jakości produkty foto o czym sama się przekonałam. Tak więc zamówiłam fotoksiążkę z wakacji.
Miała przyjść dopiero dziś... ale miałam już ją w rękach w piątek :) Czy mi się podoba? Czy warto było? Uważam, że tak. Podoba się ona nie tylko mi ale każdemu kto ją widział. Sama okładka już robi wrażenie. Jest gruba, z nadrukiem gór choć mam wrażenie, że jest nieco ciemniejsza niż oryginalne zdjęcie. Strony grube, nie ma możliwości zagięcia ich. Papier przyjemnie matowy, nie zostawia śladów palców za każdym razem gdy ją oglądam a uwierzcie mi, że jest ona bardzo często oglądana :) Jest to solidnie i bardzo estetycznie wykonana fotoksiążka. To co najbardziej mi się podoba to jakość wydruku. Jest to na naprawdę wysokim poziomie. Jestem bardzo miło zaskoczona. Kwestia która mniej cieszy to koszt takiej książki. Rozumiem, że jest to najwyższa jakość, estetyka, bardzo dobre wykonanie ale koszt to 202 zł. Według mnie jest to zdecydowanie zbyt wysoka kwota aby pozwolić sobie na taką fotoksiążkę z każdego wyjazdu, z każdej imprezy rodzinnej, urodzin, itd. Podchodząc do tego zdroworozsądkowo i nie zamykać się na kwotę to fajnym pomysłem jest zrobienie sobie takiej pamiątki z wakacji tak jak ja bądź jako przegląd całego roku. Miło jest widzieć swoją książkę na półce i na pewno jest to bardzo trwała pamiątka. Polecam!
Radosław napisał/-a 11.06.2017
Chciałbym podziękować firmie @saal.digital.polska za niesamowity fotozeszyt, która posłużył mi za wspaniałe podsumowanie ostatnich dwóch lat fotograficznych projektów. Wykonanie przedmiotu nie pozostawia wątpliwości- papier i druk najwyższej jakości, za czym idzie bardzo dobry efekt końcowy, który zadowoliłby nawet najbardziej wymagające oko. Z całą śmiałością produkty firmy Saal można zaliczyć do linii premium! Przejrzysty program do układania zdjęć jedynie ułatwia zadanie, a sam efekt końcowy jest warty czasu poświęconego na układanie zdjęć. Serdecznie polecam produkty firmy Saal każdemu, kto ceni jakość w niskiej cenie.
Agnieszka napisał/-a 10.06.2017
Miałam przyjemność skorzystać z rabatu na fotozeszyt. Wygląda pięknie , zdjęcia oddają rzeczywistość , są wyraźne . Jestem bardzo zadowolona. Obsługa programu bardzo prosta . Na pewno skuszę się jeszcze na fotoksiązke :)
Opinia z 09.06.2017
Prosty i przyjazny program, szybka realizacja oraz wysyłka. Produkty najwyższej jakości :)
Opinia z 08.06.2017
Bardzo szybka wysyłka pełna perfekcja JAKOŚĆ PRODUKTU RÓWNOWAŻNA Z CENĄ POLECAM gorąco !!!
MONIKA napisał/-a 08.06.2017
Fotografia jest moją pasją z produktem #saaldigitalpolska miałam do czynienia już poraz drugi . Skorzystałam z oferty w której miałam możliwość przetestowania fotoksiążki oraz fotozeszytu .Tym razem testowałam fotozeszyt jest bardzo prosty do zaprojektowania ,można korzystać z wielu szablonów . Strony są przejrzyste i dość grube a zdjęcia wysokiej jakości. Byłam bardzo mile zaskoczona,produkt godny polecenia ,doskonały na prezent lub do prywatnej kolekcji np portfolio.Dziękuję #saaldigital za możliwość przetestowania na pewno jeszcze do was wrócę.
Marta napisał/-a 04.06.2017
Bardzo dziękuję za możliwość stworzenia tak pięknego Fotozeszytu. Efekt przeszedł moje oczekiwania, jest piękny , jakościowo bardzo dobry, piękne kolory, aż chce się zamówić kolejny , dziękuję , pozdrawiam. Marta Wiśnicka.
Marta napisał/-a 04.06.2017
Bardzo dziękuję za możliwość stworzenia tak pięknego Fotozeszytu. Efekt przeszedł moje oczekiwania, jest piękny , jakościowo bardzo dobry, piękne kolory, aż chce się zamówić kolejny , dziękuję , pozdrawiam. Marta Wiśnicka.
Opinia z 02.06.2017
Dwa dni temu dostałam zamówiony fotozeszyt. Bardzo mi się podoba, fajnie wykonany i na bieżąco byłam informowana mailowo o postępach w dostarczaniu przesyłki. Nic dodać, nic ująć. Polecam!
aleksandra napisał/-a 02.06.2017
Fotozeszyt idealnie wykonany . Barwa i nasycenie kolorów przerosły moje wymagania . Są idealne . Okładka wykonana z przezroczystego plastiku jest bardzo przydatnym dodatkiem , którego się nie spodziewałam i jestem mile zaskoczona . Zdjęcia dodane w programie są identyczne na każdej kartce . Super udogodnieniem są również tła w programie dzięki którym fotozeszyt jest wyjątkowy . Obsługa idealna czas wysyłki również mnie zaskoczył bardzo krótko oczekiwaliśmy na fotozeszyt. Polecam firma jak dla mnie nie na 5 a na 6 gwiazdek .
Opinia z 02.06.2017
Drugi raz biorę udział w teście od saal digital. Pierwszy produkt jaki otrzymałem był najwyższej jakości, pieknie wykonany, solidnie zapakowany, zadnych wad. `
Opinia z 02.06.2017
Po udanych testach fotoksiazki powróciłam z kolejnym zamówieniem. Przede wszystkim ogromny plus za ekspresowy czas realizacji. Projekt wysłany późnym wieczorem,rano jest juz wydrukowany i gotowy do wysyłki,co.jest naprawdę ogromnym plusem.
Jakość wydruku jest perfekcyjna! Fotoksiazka broni sie sama. Jest solidna,kolory sa idealnie odwzorowane i patrzy sie na nią z przyjemnością.
Sam proces projektowania również przechodzi gładko. Aplikacja jest intuicyjna i co najważniejsze pozwala plynnie zaprojektowac fotoksiazke.
To bardzo dobry produkt,który wyróżnia sie na tle konkurencji :)
Łukasz napisał/-a 01.06.2017
Miałem już przyjemność testować kilka produktów od Saal Digital Polska i nie mogę powiedzieć złego słowa.
Projektowanie proste i intuicyjne. Wykonanie na najwyższym poziomie.
Wysyłka ekspresowa.
Opinia z 01.06.2017
Aplikacja bardzo prosta w obsłudze. Dodawanie i korekta zdjęć działa szybko i sprawnie. Mam nadzieję, że fotoksiążka będzie tak samo łada jak w projekcie
Bartosz napisał/-a 01.06.2017
A zatem teraz powiem pokrótce dlaczego takie oceny. Jakość 4/5 ponieważ o ile bardzo wysokiej jakości są zdjęcia w książce, papier bardzo gruby i przyjemny, a całość zdjęć ma wysoką jakość bez zniekształceń barwy, o tyle okładka, cóż. W moim odczuciu przypomina ona najzwyklejszy zeszyt i nie wyróżnia się niczym szczególnym, a szczególnie te kody QR które możemy zlikwidować za dodatkową "opłatą" to nie jest uważam fajne. Obsługa klienta 4/5 z uwagi na fakt, że poczułem się odrobinę urażony w sytuacji gdzie w rozmowie zostałem potraktowany odrobinę na zasadzie "No dobrze skoro już zgłosiłeś się, no to masz nagrodę pocieszenia." Chociaż postanowiłem dać szansę co będzie dalej. A kiedy odzyskałem fan-page i podesłałem drugi link od razu dużo chętniej i cieplej przyjęty zostałem. Na czas wysyłki 3/5 wpłynął fakt, dość długiego oczekiwania, fakt paczka jechała zza granicy, ale niektórzy otrzymywali ją wiele szybciej czasu prędzej. Aplikacja 3/5 ponieważ ma ona swoje zalety, ale ma też spore wady w moim odczuciu które wypisałem, choć wydaje się przejrzysta, czytelna i prosto prowadzi za rękę, to im dalej w las tym bardziej komplikuje się dla osoby nieobeznanej z graficznymi programami. I sama strona internetowa 4/5 tutaj cóż, po prostu uważam na moją ocenę złożyły się pozostałe czynniki i na tym pozostanę.
Jacek napisał/-a 30.05.2017
Po mojej pierwszej, bardzo pozytywnej opinii na temat programu do edycji przyszła kolej na finalny produkt. Książkę w swoje ręce dostałem dzisiaj. Firma wysłała paczkę bardzo szybko, niestety DHL demonem prędkości nie jest. Oczekiwanie zostało wynagrodzone bardzo miłą niespodzianką. Jakość druku i wykonania książki jest świetna. Jestem pod wielkim wrażeniem. Będę często korzystał z usług firmy i mam nadzieję, że ten bardzo wysoki poziom będą trzymać zawsze.
Katarzyna napisał/-a 30.05.2017
Witam!

Ostatnio miałam okazję zaprojektować oraz przetestować fotozeszyt od Saal-Digital. Przyszedł, więc pora na ocenę!
Osobiście byłam bardzo ciekawa tego produktu, ponieważ jest to dla mnie coś nowego!
Aplikacja do projektowania zamówienia jest prosta w obsłudze oraz działająca szybko i sprawnie.
Kolejny krok wysyłka- ku mojemu zdziwieniu wysyłka jest ekspresowa!
Swój fotozeszyt otrzymałam zaledwie 2 dni po zaakceptowaniu zamówienia.
Co do samego zeszytu jestem pod wrażeniem!
Jakość wydruku zdjęć, kolory oceniam na 6/6 :)
Zeszyt posiada sztywną, bezbarwną, matową okładkę.
Strony fotozeszytu są sztywne i matowe, co jak dla mnie i zapewne każdego posiadacza zeszytu jest ogromnym plusem, ponieważ nie zastają widoczne odciski palców.

Polecam serdecznie, nadaje się zarówno na prezent, portfolio, jak i osobisty album.

ZDJĘCIA NA MOIM BLOGU http://ksidorko.blogspot.com/2017/05/12-recenzja.html?spref=fb
Anna napisał/-a 30.05.2017
Jakość super, na najwyższym poziomie. To samo tyczy się kontaktu, wysyłki i dostawy. Aplikacja ma sporo możliwości ale - jak dla mnie, jest mało intuicyjna. A dodam, że korzystałam już z kilku innych. Bez promocji jest drogo, trzeba więc polować na okazje. Forma płatności - dla tych bez kart płatniczych, też jest kłopotliwa.
Opinia z 28.05.2017
Idealnie wykonana fotoksiążka :)
Oby taki poziom był zawsze.
Pozdrawiam
Opinia z 28.05.2017
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Wysoka jakość produktów .
Tomek napisał/-a 25.05.2017
Przyszła więc opiniuję ! :)
Saal Digital Polska
Przyznaję że skusiłem się na stworzenie sobie fotoksiążki a raczej na mały / nie mały album z moimi ulubionymi F-16. Przyznaję też że podszedłem do tego dość sceptycznie bo wszelkiego rodzaju promocje staram się niekiedy omijać szerokim łukiem.
Wysłałem zapytanie / wysłałem chęć udziału w promocji : fotoksiążka 15 na 21- rabat za 125 PLN w gratisie ! Płacę tylko za dostawę ! Zaprojektuj sobie sam !
...i przyszła ! :) Jest naprawdę świetna, jakość super, błysk. Nawet nie myślałem że będzie aż tak dobrze. Z czystym sumieniem mogę polecić swoim kolegom i koleżankom...
Jeśli macie ochotę na tak "z ilustrowane" swoje zdjęcia - to jak najbardziej !
jarek napisał/-a 24.05.2017
jakość zdjęć i fotoksiążki świetna. przydałaby się opcja wysyłki ekspresowej.
Tomasz napisał/-a 24.05.2017
Przyszła więc opiniuję ! :)
Saal Digital Polska
Przyznaję że skusiłem się na stworzenie sobie fotoksiążki a raczej na mały / nie mały album z moimi ulubionymi F-16. Przyznaję też że podszedłem do tego dość sceptycznie bo wszelkiego rodzaju promocje staram się niekiedy omijać szerokim łukiem.
Wysłałem zapytanie / wysłałem chęć udziału w promocji : fotoksiążka 15 na 21- rabat za 125 PLN w gratisie ! Płacę tylko za dostawę ! Zaprojektuj sobie sam !
...i przyszła ! :) Jest naprawdę świetna, jakość super, błysk. Nawet nie myślałem że będzie aż tak dobrze. Z czystym sumieniem mogę polecić swoim kolegom i koleżankom...
Jeśli macie ochotę na tak "z ilustrowane" swoje zdjęcia - to jak najbardziej !
Marcin napisał/-a 24.05.2017
Ostatnio dołączyłem do testowania fotoobrazu Saal Digital Polska! Wybrałem czarno-białe zdjęcie, które najlepiej wychodzić miało na Dibond Butlerfinish! Ten wybór był strzałem w dziesiątkę, fotoobraz dostałem w expresowym tępię i mega zabezpieczonej paczce co było dla mnie miłym zaskoczeniem!
Jakość jest perfekcyjna! Idealne odwzorowanie bieli i czerni, znakomite wykonanie i ultra mała waga. Ten obraz ma tylko 3mm grubości! A dzięki najwyższemu jakościowo mocowaniu aluminiowym, obraz atrakcyjnie będzie wyglądał na każdej ścianie, dzięki efektowi "wiszenia" w powietrzu! Jak najbardziej polecam #saaldigitalpolska i niedługo, więcej recenzji innych produktów Saal Digital Polska!
Monika napisał/-a 24.05.2017
Aplikacja intuicyjna, dzięki różnorodności szablonów można stworzyć własną wersję fotozeszytu, niekoniecznie z podaną ilością miejsc na zdjęcia.
Jakoś wydruku super!
Kontakt bardzo dobry!
Czas oczekiwania na plus - szybka realizacja i wysyłka.

Polecam!
Waldemar napisał/-a 24.05.2017
Bardzo estetycznie wykonana fotoksiążka, gruby papier oddający wiernie kolorystykę zdjęć. Co do trwałości nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ zbyt krótko posiadam Wasz produkt. Przygotowanie projektu w programie banalnie proste i z pewnością każdy to zrobi bez problemu. Porównując z innym fotoksiążkami dostępnymi na naszym rynku, produkt w mojej subiektywnej ocenie plasuje się dokładnie po środku. Reasumując, polecam zarówno amatorom jak i profesjonalistom. Cieszę się, że mogłem namacalnie sprawdzić jakość fotoksiążki i z pewnością to nie jest ostatnie moje zamówienie.
Agnieszka napisał/-a 23.05.2017
Program do zaprojektowania własnej fotoksiążki od Saal Digital jest bardzo intuicyjny, działa płynnie i nie zawiesza się. Posiada mnóstwo możliwych układów zdjęć na stronie oraz pełno dodatkowych opcji tj. tła (kolorowe, wzorzyste, fakturowane), maski, cliparty, pola tekstowe z różnymi czcionkami. Oprócz tego każde zdjęcie można dowolnie zwiększać, zmniejszać, zmieniać położenie, przekrzywiać, obracać czy kadrować. W każdym miejscu naszej fotoksiążki możemy dodawać lub usuwać kolejne strony. Zamawiając produkt dokonuje się bezpiecznej płatności przez internet, a projekt i zdjęcia są przesyłane do firmy. W zależności od naszego łącza internetowego oraz ilości wgranych zdjęć może to trwać dłużej lub krócej, ale przebiegła bezproblemowo. Dostawa jest błyskawiczna przez międzynarodową firmę kurierską DHL.
Sama fotoksiążka prezentuje się wręcz elegancko. To prawdziwa niemiecka jakość.
Zalety:
- Strony wydrukowane są na prawdziwym papierze fotograficznym i są dość grube i sztywne (zagięcie rogów czy przypadkowe przedarcie kartki staje się niemożliwe, dzięki czemu fotoksiążka ma zapewnioną większą trwałość).
- Kartki łączone są “na płasko” i nie ma zgrubienia na środku książki po jej otwarciu, dzięki czemu zdjęcia rozłożone na dwóch stronach doskonale się prezentują.
-Watowana okładka dodaje eleganckiego wyglądu naszej fotoksiążce.
Wady:
funkcja asystenta dodawania zdjęć - dodaje zdjęcia w przypadkowej kolejności, a nie w kolejności ich zaznaczania i nie ma komunikatu jeśli zaznaczymy za dużo zdjęć, tylko dodawana jest taka ilość zdjęć na ile przewidziana jest konkretna fotoksiążka z konkretną ilością kartek;
cena - fotoksiążka wielkości 15 x 21 cm (A5) z 92 matowymi stronami, z błyszczącą okładką z watowaniem i standardowo z kodem kreskowym kosztowała 290 zł (z dostawą 310 zł), co moim zdaniem jak na polskie warunki jest dość drogo (chociaż zapewne w Niemczech, gdzie produkowana jest ta fotoksiążka będzie to śmiesznie niska cena).
Opinia z 23.05.2017
Fotoksiążka jest cudowna, a jakość wykonania bardzo solidna, a teraz czekam z niecierpliwością na fotozeszyt. Dziękuję bardzo
Opinia z 23.05.2017
Bardzo fajny pomysł z kuponami, daje to możliwość przetestowania samemu Państwa produktów :)
MARTA napisał/-a 23.05.2017
Miło mi Państwa poinformować, że Wasza fotoksiążka przebija jakością i wykonaniem wszystkie inne . Zawsze zamawiałam fotoksiążki na Allegro. Dostałam do testowania Fotoksiążkę w twardej okładce 15x21cm (A5). Strony wewnętrzne są matowe, nie zostają na nich odciski palców - 4 letnia córka nie mogła oderwać wzroku od zdjęć :) Kolor zdjęć w 100% odzwierciedliło rzeczywiste kolory moich zdjęć. Jakość wydruku zdjęć oceniłabym na 6 gwiazdek. Dodatkowym plusem są sztywne kartki wewnątrz książki - koniec zagiętych kartek. Cena jest adekwatna do jakości.
Jacek napisał/-a 22.05.2017
Moja pierwsza fotoksiążka i jestem pewien, że będą następne. Prosta i intuicyjna aplikacja. Procedury ograniczone do minimum i szybkie łącze ze sklepem. Jest dobrze. Nie mam jeszcze fotoksiążki, jednak nie boję się o jakość bo moi znajomi już korzystali z usług tej firmy i było lepiej niż dobrze.
Aneta napisał/-a 22.05.2017
Ciesze się , że mogłam skorzystać z usług tak profesjonalnej firmy, jakość gwarantowana,polecam serdecznie!!!
Opinia z 22.05.2017
SUPER PRODUKT!!!
Opinia z 22.05.2017
Jedno słowo -genialny :)
Opinia z 21.05.2017
Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Fotozeszyt dotarł bardzo szybko. Wszystko tak, jak powinno być. Super :)
Przemysław napisał/-a 20.05.2017
super polecam
Karol napisał/-a 20.05.2017
Program do składania produktów pobrany ze strony jest intuicyjny i idiotoodporny. Bardzo polecam.
Druk zrobiony ekspresowo - zdjęcia wysłałem o 22.00 a następnego dnia ok 11.00 dostałem informację że produkt jest gotowy!
Jakość bardzo dobra, zarówno jeśli chodzi o materiał okładki i papier, jak i o sam druk.
Na zdjęciu widzicie bardzo źle złożoną fotografię, zajmującą dwie strony z łączeniem przez oko. Dodatkowo aby drukarnia nie miała zbyt łatwo lewa strona zdjęcia jest na sztywnym kartonie okładki, prawa na papierze. Wyszło bardzo dobrze!
Więcej tu: https://www.facebook.com/piachografia/posts/1741969752485724
Joanna napisał/-a 19.05.2017
Miałam przyjemność testować fotoksiążkę i nawet nie myślałam że będę aż tak zadowolona. Projektowanie jest proste, a realizacja bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.
Agnieszka napisał/-a 19.05.2017
2-3 godziny zajmuje projekt , troszkę trzeba się zaponac z programem ale spokojnie nie jest skkomplikowany, bardzo szybka realizacja , 3 dni od akceptacji ksiązka była u mnie !!szok!!!zdjęcia ładne ostre , program informuje jesli coś jest nie tak,jakość bardzo dobra, wykonanie bardzo estetyczne , czy zamówię coś jeszcze? chyba tak -ale tylko z rabatem bo ponad 200zł to dużo.....za ten produkt na polskie realia
Beata napisał/-a 18.05.2017
Miałam przyjemność testować fotoksiążkę na grubych kartach Saal-Digital. Zamówiłam rozmiar 26x26, w kolorowej oprawie z nadrukiem według mojego projektu. Książka trafiła do mnie bardzo szybko. W piątek koło północy załadowałam pliki a już we środę kurier zapukał do mych drzwi. Kolejnym plusem była prędkość projektowania. Nie trzeba ładować zdjęć do kreatora, tylko przerzuca się je na strony prosto z komputera. Uważam to za genialne rozwiązanie, które oszczędziło wiele czasu.
Jakość nadruku jest bez zastrzeżeń. Wybrałam mat, ponieważ cenię sobie swego rodzaju powściągliwość w tym przypadku. Uważam, że mat jest bardziej zbliżony do tego, co widzimy na żywo (bez zdbędnych odblasków). Kolory w książce - pierwsza klasa. Całość wygląda schludnie i porządnie. Nie ma żadnych niedoróbek.
Polecam serdecznie! Zwłaszcza laikom, jeżeli nie potrafią w innym programie zaprojektować sobie albumu :)
Paulina napisał/-a 17.05.2017
Poznałam Was przez instagram. Cudowne wykonanie fotoksiążki, świetna jakość fotografii. Jestem jak najbardziej pozytywnie zaskoczona! Skorzystam z Waszych usług jeszcze nie raz.
Piotr napisał/-a 17.05.2017
najlepsza jakość z jaką się spotkałem
Diana napisał/-a 17.05.2017
Fotoksiążka,którą dostałam do przetestowania jest cudowna.Ma idealne kolory i wyraźne zdjęcia,nie spodziewałam się tak idealnej pamiątki,moje zdjęcia nie były dobre jakościowo a w tej książce są jak wyjęte z bajki.I wysyłka jest ekspresowa,bardzo szybko książka dotarła do mnie. Każdemu kto zastanawia się nad skorzystaniem z usług saal-digital naprawdę serdecznie polecam. Ja napewno jeszcze skorzystam z Państwa oferty i dziękuję za możliwość testowania fotoksiążki i mam nadzieję,że w przyszłości również będę mogła skorzystać z testów Państwa produktów. Pozdrawiam
Alexandra napisał/-a 17.05.2017
Świetna jakość, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt.
Bernadetta napisał/-a 17.05.2017
Miałam przyjemność testować fotoksiążkę od Saal Digital Polska i jestem bardzo zadowolona z otrzymanego produktu. Fotoksiążka którą wybrałam jest w rozmiarze 28/19, ilość stron 26, strony błyszczące. Zdjęcia i oprawa graficzna jest bardzo wysokiej jakości, wszystko jest bardzo wyraziste i czytelne a kolory idealne. Dzięki błyszczącym stronom zdjęcia wyglądają ślicznie dużo ładniej niż w macie. Zarówno okładka jak i strony są idealnej grubości. Krótko mówiąc produkt który otrzymałam jest Idealny. Aplikacja Saal Design za pomocą której tworzy się i zamawia produkty nie jest skomplikowana a wręcz przeciwnie uważam że jest zrozumiała i czytelna po za tym ma dużo różnych funkcji dzięki którym można stworzyć świetny, niepowtarzalny produkt. Z czasu dostarczenia przesyłki jestem bardzo zadowolona ponieważ czas oczekiwania na przesyłkę w moim przypadku trwał 4 dni. Biorąc pod uwagę że jest to przesyłka międzykrajowa jest to krótki czas oczekiwania. Koszt takiej fotoksiążki jest porównywalny z innymi firmami u których można zamówić taki produkt. Miłym zaskoczeniem jest również obsługa klienta i kontakt z firmą. Ogólnie mówiąc Saal Digital jest firmą godną polecenia u której można zamówić wspaniałe produkty :)
Izabella napisał/-a 16.05.2017
Super rewelacyjne wykonanie fotoksiazki do tego szybka dostawa. Polecam
Klaudia napisał/-a 16.05.2017
Fantatyczna robota z fotoksiążka. Jakość bardzo dobra, szybkość wydruku i dostarczenia zaskakująca. Nie ma się do czego przyczepić !
Paulina napisał/-a 15.05.2017
Jestem mega zadowolona z efektu fotoobrazu i pokazuje wszystkim efekt jaki dzięki wam widnieje w moim salonie. Polecam wszystkim bo na prawdę warto. Wasza firma jest godna polecenia.Pozdrawiam i dziękuje.


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz