Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
5 / 5
z 16 opinii
5 gwiazdek
16
4 gwiazdki
0
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystkie
  • Wyraź swoją opinię teraz
Grzesiek napisał/-a 14.01.2018
Rewelacja! Bez sensu jest jeszcze coś dodawać...Takiej usługi, takiego programu oczekiwałem i...? Mam! Brawo!
Łukasz napisał/-a 12.01.2018
Jakość fotoksiążki fenomenalna!! Dostawa ekspresowa. Jestem niezwykle zadowolony ze współpracy. Jednak gdyby nie promocja to cena byłaby dla mnie barierą nie do przejścia. Tak czy inaczej gorąco polecam!
Opinia z 11.01.2018
Otrzymałem swoją foto-książkę i z pewnością mogę ją polecić. Zdjęcia były dopasowane w taki sam sposób jak ustawiłem w programie (swoją drogą program na komputer jest bardzo dobrym pomysłem - znacznie lepiej pracuje mi się na programach okienkowych niż na stronach internetowych). Bardzo zaskoczyło mnie jak szybko moje zamówienie do mnie dotarło (4 dni). Nie mam żadnych zastrzeżeń, jeżeli potrzebujesz foto-książki, w której chcesz zrobić wszystko samodzielnie, bardzo polecam zrobić to na saal-digital.
Krzysiek napisał/-a 11.01.2018
Bardzo dziękuję za cudnie wykonany footoobraz jakośc ok na zdjęciu robionym przez mnie nie widać jak pięknie to jest wykonane bo zdjęcie robiłem telefonem jakośc kolorystyka wszystko na 5z plusem .Aplikacja tez ok .Obsługa klienta była rewelacyjna bardzo dobry kontakt i podejscie do klienta .Jeszcze raz za wszystko bardzo dziękuję w szczególności za pomoc
Kinga napisał/-a 11.01.2018
Fotozeszyt spełnił wszystkie moje oczekiwania, najwyższa jakość zdjęć, staranność wykonania. Wspaniała pamiątka na lata. Polecam!
Wioleta napisał/-a 11.01.2018
Z czystym sumieniem mogę polecić Saal Digital, wszystko szybko,sprawnie i rzetelnie wykonane, fotoobraz super jakości.
Małgorzata napisał/-a 09.01.2018
Bardzo polecam produkty saal digitall a reklamą z mojej strony dla innych sa piekne fotoobrazy które wiszą na ścianie i godnie reprezentują saal digital
Damian napisał/-a 08.01.2018
Witam,
Książka wykonana solidnie. Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Chwali się również ekspresową realizację zamówienia. Na pewno jeszcze niejednokrotnie skorzystam z Państwa usług.
@saal.digital.polska
Monika napisał/-a 08.01.2018
Bardzo dziękuję za przedłużenie kodu rabatowego :)
WIOLETTA napisał/-a 07.01.2018
Jestem bardzo zadowolona z książki wykonanej ze zdjęciami mojego synka Janka.
Rozczarowałam się jedynie tym iż cena ze znizką okazała sie inna po wykonaniu projektu niż przy wybieraniu.
Natalia napisał/-a 06.01.2018
Jest to zdecydowanie najlepsza forma mojego portfolio. Jakość zdjęć jest doskonała, kolory zgodne z oryginałem, a wykonanie książki estetyczne. Duży plus za profesjonalne podejście do klienta i szybką pomoc w napotkanych problemach!
Anią napisał/-a 05.01.2018
Super wszystko super Saal-digital.pl dziękujemy za cudowne wspomnienie zachodu słońca nad naszym Polskim morzem.Zdjęcie robione telefonem dlatego jakość słaba na żywo jest ekstra .Polecam
Paulina napisał/-a 03.01.2018
Zamówiłam fotozeszyt, z ktorego jestem bardzo zadowolona ;) Co prawda, szedł do mnie długo(około 3 tygodnie), ale jestem zadowolona z doskonalej jakości wykonania a także idealnej aplikacji, dzięki ktorej mogłam zaprojektować mój fotozeszyt. Na pewno złożę tutaj zamówienie jeszcze nie raz ;) Polecam!
Opinia z 03.01.2018
Fotoksiążka spełniła moje wszelkie oczekiwania! Cudowne wykończenie, dbałość o szczegóły i o o żeby klient był zadowolony! Polecam!
Asia napisał/-a 02.01.2018
Rewelacyjna jakość fotoksiążki, bardzo prosta edycja i ekspresowe wykonanie. Wspaniała pamiątka. Bardzo polecam!!!
Magdalena napisał/-a 01.01.2018
Testowanie fotozeszytu z @saal.digital.polska to sama przyjemność. Teraz już wiem gdzie będę mogła tworzyć piękne fotorelacje z kolejnych podróży. Meksyk i Kenia zostały uwiecznione w postaci świetnej jakości fotozeszytu. Program bardzo intuicyjny i bardzo wysoka ukazująca piękno odwiedzonych krajów. Przesyłka ekspresowa.
Dziękuję!


Twoja opinia jest dla nas ważna

Twoja opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej zareaguje na Twoją sprawę. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego jesteście niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile się z tym zgadzasz

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Twoją opinię możesz równiesz wyrazić na naszej stronie na Facebooku: http://www.facebook.com/saal.digital.polska

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz