Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 437 opinii
5 gwiazdek
418
4 gwiazdki
19
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystko
  • Wyraź swoją opinię teraz
Opinia od 11.09.2018
Nie mogę się nadziwić wykonaniem fotozeszytow ,wraz z żoną zamówiliśmy aż 10 by wręczyć pamiątkę weselna Naszym najbliższym Gościom
MATEUSZ napisał/-a 05.09.2018
Dziękuje serdecznie, że mogłem wraz z żoną skorzystać z Państwa zniki, jesteśmy po ślubie fotozeszyty będą idealnymi podziękowaniami i pamiątka dla najbliższych Nam gości. Kontakt rewelacyjny, obsługa aplikacji 10/10 , cena najlepsza, koszt wysyłki tani i szybki , a jakość fotozeszytów i ich wykonanie jest przepiękne
DOROTA napisał/-a 05.09.2018
Dziękuje serdecznie, że mogłam wraz z mężem skorzystać z Państwa zniżki, jesteśmy po ślubie fotozeszyty będą idealnymi podziękowaniami i pamiątka dla najbliższych Nam gości. Kontakt rewelacyjny, obsługa aplikacji 10/10 , cena najlepsza, koszt wysyłki tani i szybki , a jakość fotozeszytów i ich wykonanie jest przepiękne
Opinia od 31.08.2018
Bardzo ciekawy program.
Opinia od 29.08.2018
Szybka realizacja zamówienia, oraz szybka i bardzo fajna dostawa. Przesyłka dobrze zapakowana dzięki czemu nie ma żadnych uszkodzeń.
Sama fotoksiążka wyszła pięknie.. Starannie, dokładnie wykonane, jest co podziwiać!
Dziękuję serdecznie i jak najbardziej polecam!
Magdalena napisał/-a 28.08.2018
Wspaniała obsługa klienta! I oczywiście jakość fotoksiążki bez zmiennie idealna :)
Ewelina napisał/-a 24.08.2018
Najlepsza aplikacja do tworzenia fotoksiążki. Sprawnie działa i sprawia ze projektowanie sprawia duzo przyjemnosci. Sam produkt w jakości stosownej do ceny. Można się uzależnić od produktóe Saal Digital. Uwielbiam kolekcjonować swoje niezapomniane chwile wlasnie w Fotoksiążkach Saal Digital
Opinia od 24.08.2018
Super produkty
Ewelina napisał/-a 23.08.2018
Szybka wysyłka, miła obsługa, książka wykonana starannie, jakość bez zarzutu, dziękuję za umożliwienie testowania książki, właśnie zamawiam kolejną.
Eryk napisał/-a 22.08.2018
Po 6 lub 7 fotoksiążce nadal jestem bardzo zadowolony. Jest to naprawdę świetny sposób na ładne przedstawienie swoich zdjęć. Polecam wszystkim, drukujcie swoje zdjęcia :)
Kinga napisał/-a 21.08.2018
Zamawiałam kilka fotoksiążek oraz fotoobrazów. Aplikacja mogłaby być nieco bardziej intuicyjna. Poza tym wszystko jest fantastyczne, jakość genialna, szybkość zamówienia również. Zero problemów z kontaktem mailowym.
Opinia od 16.08.2018
Wziąłem udział w konkursie gdzie do wygrania było stworzenie własnej fotoksiążki. Nie żałuje - jakość i możliwości stworzenia takiego egzemplarza na najwyższym poziomie;
Grażyna napisał/-a 13.08.2018
Bardzo miła współpraca , szybko , wygodnie , a aplikacja bardzo prosta w obsłudze .
Ada napisał/-a 12.08.2018
Blogi fotograficzne.
Opinia od 12.08.2018
Perfekcyjne wykonanie fotozeszytów, termin realizacji zgodny z informacją dostępną na stronie producenta.
Artur napisał/-a 05.08.2018
Bardzo dobry produkt, jestem bardzo zadowolony z wykonanego i dostarczonego produktu.
Opinia od 27.07.2018
Do testu podeszłam z lekko sceptycznym nastawieniem.

Zaczęłam projektować własny produkt- mamy duży wybór formatów jak i materiałów(np. pleksi,płotno,płyta pcv) na których zostanie on wykonany ,a w dodatku od razu podana jest cena.
Wybrałam fotoobraz na płótnie o wymiarach 40x50.
Czas realizacji trwał dość krótko pomimo,że przesyłka idzie z Niemiec.

Po otwarciu paczki nie mogłam przestać się zachwycać. Kolory zostały pięknie odwzorowane,jakość jest bardzo dobra.
Płótno jest odporne na wodę i zarysowania(sprawdziłam :).
Jak widać moje obawy nie miały sensu.
Opinia od 24.07.2018
Polecam
Opinia od 24.07.2018
bardzo solidna firma i super jakosc odbitek polecam
Weronika napisał/-a 23.07.2018
Książka wyśmienita przepiękna idealna jeszcze taz bardzo dziękuje wykonanie pierwsza klasa
Klaudia napisał/-a 20.07.2018
Bardzo szybka wysyłka, jakość bardzo dobra. Polecam!
Julkaa napisał/-a 20.07.2018
Świetna jakość, to właśnie sobie cenię jako blogerka !
Łukasz napisał/-a 17.07.2018
Do niczego nie mogę się przyczepić jednakże mam małą uwagę :) mianowicie w fotoksiążce zaczynają się rozklejać strony po obejrzeniu jej przez kilka osób , być może wina za słabego kleju . ;)
Joanna napisał/-a 17.07.2018
Polecam bardzo ładne wykonanie ekspresowa realizacja zamówienia fotoobraz pięknie się prezentuje
Opinia od 16.07.2018
Miałam możliwość przetestowania fotoksiążki i teraz zamawiam dwie kolejne.
Nie są tanie, ale warte swej ceny - zarówno świetna jakość fotoksiążki, jak i przyjazna obsługa programu do jej tworzenia.
Opinia od 15.07.2018
Jestem jak najbardziej zadowolona-wszystko na plus! :)
Opinia od 13.07.2018
Wszystko na 5!!!! Polecam!
Kinga napisał/-a 13.07.2018
Kalendarze przepiękne. Nic więcej nie mogę dodać. CUDOWNE
Agnieszka napisał/-a 09.07.2018
Świetna sprawa. Aplikacja bardzo przyjazna w obsłudze i intuicyjna. Kontakt z biurem obsługi bardzo pomocny. Jakość zdjęć w książce rewelacyjna. Na pewno jeszcze będę korzystać. Polecam
Beata napisał/-a 05.07.2018
Zamówiłam fotoobraz na płycie PVC, na który otrzymałam kod rabatowy, wybrałam portret synków, trzy uśmiechnięte buźki zachwycają wszystkich, którzy na niego spojrzą. Jakość, obsługa i realizacja w Saal-Digital jest na najwyższym poziomie! Dodam, że już poszło kolejne zamówienie na fotozeszyt i wkrótce zamówię fotoksiążkę. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Weronika napisał/-a 04.07.2018
Jestem bardzo zadowolona z Waszej fotoksiążki! Jest wykonana w bardzo dobrej jakości, starannie. Okres oczekiwania na przesyłkę był krótszy niż pisaliście w mailu. Współpraca z Państwem była przyjemnością, świetny kontakt, bardzo szybko odpowiadacie na maile. Teraz czekam na fotoobraz od Was! :)
Olga napisał/-a 02.07.2018
Fotoksiążka firmy Saal-Digital to fantastyczny pomysł na wywołanie zdjęć z najważniejszych momentów życia w trochę innej formie niż zazwyczaj. Świetna jakość, szybka dostawa i pomocna obsługa! Gorąco polecam!
Justyna napisał/-a 30.06.2018
Tworzenie Fotoksiążki to była dla mnie ogromna radość i zabawa. Program, w którym projektuje się książkę jest przejrzysty, prosty i bardzo intuicyjny, a przede wszystkim działa płynnie. Jakość książki przekroczyła moje oczekiwania, jest idealna. To najlepszy sposób na zamianę tradycyjnego albumu i najlepszą pamiątkę. Polecam!
Opinia od 28.06.2018
powinna być możliwość edytowania wielkości ramek/zdjęć na stroną umieszczanych
Anna napisał/-a 28.06.2018
Już kolejny raz korzystam z usługi fotoksiążki w Saal-digital - świetna jakość, szybka obsługa i przecudowne efekty! Program do projektowania jest bardzo intuicyjny i tworzenie fotoksiążki to sama przyjemność - polecam serdecznie :)
Opinia od 27.06.2018
Fotoksiążka jest bardzo ładna. Nie wiedziałem tylko na ile "mat" ograniczy kolory i nie polecam matowych stron. Cały proces tworzenia był dość długi ale wiadomo fotoksiążki nie są na "już". Aplikacja do tworzenia jest naprawdę świetna!
Joanna napisał/-a 27.06.2018
Najwyższa jakość obsługi, wszystko na tak
Dariusz napisał/-a 21.06.2018
Szybka i fachowa realizacja. Znakomita jakość produktu. Bardzo staranne wykonanie i odzwierciedlenie barw. Skorzystałem z kodu promocyjnego aby przekonać się o polecanej mi opinii i nie jestem rozczarowany. Zapowiada się dłuższa współpraca i polecanie moim klientom. Pozdrowienia
Joanna napisał/-a 19.06.2018
Program do opracowania fotoksiązki jest bardzo przystępny . Jakość materiałów i wykonanie bardzo dobre. Jestem zadowolona z mojej pierwszej książki, dlatego zamówiłam tu kolejne.
Anna napisał/-a 18.06.2018
Fotozeszyt - mój drugi produkt od saal-digital.

Już po raz drugi skorzystałam z oferty firmy saal-digital, ale tym razem wybrałam fotozeszyt. Produkt zapakowany świetnie, w tekturowej, twardej kopercie - nie ma szans by się uszkodził. Mój fotozeszyt ma rozmiar 13 x 18 cm, w formacie pionowym, o powierzchni - druk artystyczny i liczy sobie 16 stron. Posiada plastikową, przezroczystą okładkę co jest dodatkowym atutem i zabezpieczeniem przed uszkodzeniami. Zdjęcia nie są odrealnione od tych, które widać na komputerze, druk artystyczny jest ze żłobieniami co nadaje dodatkowy elegancki efekt. Ogólnie całość oceniam na wielką 5 z plusem, jestem mega zadowolona i na pewno skorzystam nie raz jeszcze z tego. Polecam każdemu na 100% korzystanie z usług saal-digital.
Daria napisał/-a 17.06.2018
bardzo fajna i dobra jakość polecam
Agnieszka napisał/-a 17.06.2018
Dziękuję za możliwość przetestowania fotoksiążki, jesteśmy bardzo zadowoleni. Uwieczniliśmy na niej roczek synka. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecamy i napewno skorzystamy jeszcze z Państwa usług :)
Kinga napisał/-a 15.06.2018
Jestem bardzo zadowolona z usług saal-digital. Czas wysyłki bardzo szybki. Aplikacja do tworzenia fotoksiążki świetnie się sprawdza. Wszystko proste w obsłudze. Zdjęcia w fotoksiążce są bardzo dobrej jakości nawet te robione aparatem w telefonie. Byłam bardzo ciekawa jak wyjdzie mój projekt książki i jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam na pewno warto zakupić taką fotoksiążke ;)
Opinia od 15.06.2018
Fotoobraz wykonany przez saal- digital zaskoczył mnie starannością wykonania oraz jakością. Szybka dostawa i łatwy kontakt sprawiają że jeszcze nie raz wrócę do was po kolejne obrazy .
Agnieszka napisał/-a 14.06.2018
Wybrałam opcję "foto-zeszytu", z której jestem bardzo zadowolona. Aplikacja do tworzenia produktu była dla mnie przejrzysta i łatwo skomponowałam całość. Wykonanie książki również jest zadowalające, a co najważniejsze - zdjęcia nie straciły na jakości. Swoją książkę dostałam w 3 dni, więc długo nie musiałam na nią czekać. Jedynie ubolewam nad opcją zapłaty, bo mamy do wyboru płatność PayPalem lub kartą, brakowało mi zwykłego przelewu.
Magdalena napisał/-a 12.06.2018
Jestem zachwycona jakością fotoobrazu. Wybrałam wersje alu i jestem pod wrażeniem, świetny wydruk, jego ostrość, materiały najwyższej klasy. Podobnie z resztą, jak obsługa klienta i czas realizacji zlecenie - gratuluję produktu i obsługi!
Opinia od 12.06.2018
Wyjątkowa, niespotykana gdzie indziej jakość, przemiła obsługa i błyskawiczne wykonanie oraz wysyłka produktu. Serdecznie polecam!!
Opinia od 12.06.2018
Jakość fotoobrazu naprawdę jest warta swojej ceny, kolory są żywe, zdjęcie nie jest rozpikselowane, obraz starannie zapakowany do wysyłki.
Joanna napisał/-a 08.06.2018
Czas realizacji bardzo szybki, nie spodziewałam się, że w tak krótkim czasie dostanę gotowy produkt. Polecam.
Katarzyna napisał/-a 07.06.2018
To już moje kolejne zamówienie w Saal Digital. Wydruki na bardzo wysokim poziomie, wszystko wykonane bardzo starannie, albumy, odbitki, foto-magnesy a przy tym przyjazne oprogramowanie do projektowania grafiki. Szczerze polecam
Lidia napisał/-a 06.06.2018
Cieszę się, że po raz kolejny mogłam skorzystać z Państwa usług. Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Fotozeszyt wyszedł rewelacyjnie. Jestem zachwycona i na pewno nie skończę na tym produkcie. Dziękuję! ;)
Edyta napisał/-a 06.06.2018
Bardzo dobra jakość. Polecam.
Eliza napisał/-a 05.06.2018
Ksiazka ktora otrzymalam byla bardzo dobrej jakosci. Kolory na zdjeciach odpowiadaly rzeczywistosci, papier uzyty do ksiazek jest jednym z najlepszych do tej pory z jakim mialam do czynienia. Jestem w pelni usatysfakcjonowana zakupem i skusze sie na kolejna fotoksiazke bo szkoda trzymac zdjecia w pliku.
Opinia od 04.06.2018
poprzez www :)
Beata napisał/-a 04.06.2018
świetny wydruk, dobra jakość papieru, ładne nasycenie kolorów, satynowy mat nie zostawia śladów palców, bardzo szybka realizacja zamówienia, jedynie lekki problem miałam z korzystaniem z gotowych szablonów, ale czas nie pozwolił mi na własne ustawienia fotek. Efekt jest i tak zachwycający, pomimo przekadrowania zdjęć według szablonu, nie zawsze zgodnie z moim planem. Świetny album, miły prezent dla kogoś.
Marta napisał/-a 01.06.2018
Polecam fotozeszyt tej firmy.
Marta napisał/-a 01.06.2018
Zamówiłam fotozeszyt, jakość świetna. Zeszyt się ładnie prezentuje, miałam problemy z aplikacją do tworzenia go przez co nie wygląda tak jak chciałam.
Justyna napisał/-a 01.06.2018
Produkty od Saal Digital zachwycają. Pełen profesjonalizm. Fotoksiążki są przepiękne a jakość zdjęć to bajka. Nawet jeśli czasem pojawi się jakiś problem pracownicy rzetelninie i szybko pomagają. Polecam!
Patrycja napisał/-a 29.05.2018
poprawilabym jedynie nasycenie kolorow zdjec , poza tym jestem bardzo bardzo zadowolona. Fotoksiazka jest na najwyzszym poziomie , bardzo starannie wykonana . Z pewnoscia skorzystam jeszcze nie raz ;)
Aleksandra napisał/-a 28.05.2018
Wykonanie fotoobrazu zostało wykonane perfekcyjnie i profesjonalnie. Polecam usługi saal-digital!


Twoja opinia jest dla nas ważna

Państwa opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej reaguje na wszelakie zapytania. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego Państwo są niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile Państwo się z tym zgadzają. Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii, bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.
Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
Należy zaakceptować naszą politykę prywatności
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* Format pliku jest niedozwolony. 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to {0} MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz