Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 373 opinii
5 gwiazdek
362
4 gwiazdki
11
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystko
  • Wyraź swoją opinię teraz
Łukasz napisał/-a 23.05.2018
Zwykle świetna jakość wydruku. mam nadzieję, że i teraz tak będzie ;-)
Piotr napisał/-a 23.05.2018
Witajcie.
W czasach komputeryzacji często nasze zdjęcia przechowywane są tylko na komputerze, czy też na dyskach zewnętrznych. Przez co mamy ich cały ogrom. Niekiedy chcielibyśmy je zaprezentować naszym przyjaciołom, rodzinie, jednak pokazywanie 1000 zdjęć trochę trwa, i po chwili zaczyna nudzić. Ja preferuję i cały czas będę namawiał wszystkich do zorganizowania albumu, czy też foto-książki, gdzie umieścimy wiele zdjęć, z różnych okazji. Dzięki temu nasze życie, podróże, święta, ważne chwile uchwycone obiektywem będziemy prezentować w sposób różnobarwny. A więc do rzeczy.
Dziś mam okazję podzielić się z Wami recenzją na temat foto- książki, którą zamówiłem od Saal Digital Polska.
Otrzymałem swoją pierwszą w życiu foto-książkę i powiem szczerze, jestem pod dużym wrażeniem.
Wszystko jest dokładnie tak jak zaplanowałem. Mówię tu rozmieszczeniu zdjęć, oraz dobraniu odpowiedniego tła. Całość wygląda rewelacyjnie i bardzo spójnie. Zdjęcia są zrobione w połysku, co jeszcze bardziej je uwydatnia.
Aplikacja SaalDigital, dzięki której składamy zamówienie oferuje trzy różne tryby dostosowania książki, układu zdjęć na stronach, wyboru tła itp. Ja skorzystałem z najszybszej metody tzn. załadowałem wcześniej wybrane zdjęcia i pozwoliłem aplikacji dopasować je odpowiednio. Można również samemu każde zdjęcie umieścić w odpowiednim miejscu. Dodatkowo w samym programie można je edytować. Aplikacja zawiera również szereg innych funkcji, które ułatwiają edycję oraz sam proces tworzenia foto-książki.

Foto-książka bardzo mi się podoba. Jest to skrót z moich podróży, które odbyłem. Zamieszczam również dwa zdjęcia, żebyście sami mogli zobaczyć jak coś takiego wygląda.
Uważam, że jest to świetna pamiątka dla każdego z nas. Można również ją podarować komuś w prezencie, z czego osoba obdarowana na pewno się uciesz.
Dominika napisał/-a 22.05.2018
Fotoksiążka jaką otrzymałam jest cudowna! Pierwszy raz zamawiałam od Państwa i jestem bardzo zadowolona! Jakoś fotoksiążki jest zniewalająca, zdjęcia zawarte w niej są czyste i wydrukowane na najwyższym poziomie papierze fotograficznym. Możliwość stworzenia własnego projektu to nie tylko świetna zabawa jak i szansa na stworzenie unikatowego projektu według własnego upodobania. Czas wysyłki rewelacja! Fotoksiążka zamówiona w środę, wysłana w czwartek! Do Polski dotarła już w poniedziałek (opcja wysyłki kurierem DHL). Jedyny minus to opcje zapłaty za zamówienie. Zapłaciłam kartą, jednak można by było pomyśleć nad rozwiązaniem dzięki szybkim przelewom.
Katarzyna napisał/-a 21.05.2018
Ksiązka wykonana solidnie i wygląda rewelacyjnie. Na pewno jeszcze skorzystamy z usług tej firmy
Opinia od 21.05.2018
Genialna jakość fotoobrazów, warta swojej ceny. Świetny pomysł prezent dla bliskich.
Andrzej napisał/-a 20.05.2018
Wsółporaca z Wami to sama przyjemność
Opinia od 20.05.2018
Skorzystałam z promocyjnego kodu, dzięki któremu miałam okazję przetestować fotoksiążkę. Jestem bardzo zadowolona z usługi, produkt całkowicie spełnił moje oczekiwania. Fotoksiążka jest idealnym prezentem. Bardzo ładnie się prezentuje, jest starannie wykonana. Korzystając z aplikacji mamy wiele opcji do wyboru, to od nas zależy jaki wygląd będzie prezentować książka. Aplikacja łatwa w obsłudze, intuicyjna. Jestem bardzo zadowolona z produktu, z pewnością skorzystam jeszcze nie raz i polecę znajomym:)
Beata napisał/-a 20.05.2018
Fotozeszyt to fajna alternatywa dla albumu ze zdjęciami, szczególnie w dobie fotografii cyfrowej. Mam tysiące zdjęć w komputerze, a fotozeszyt zawsze pod ręką (uwielbiam go oglądać). Można ją łatwo stworzyć, a otrzymany produkt jest taki sam jak w projekcie. To wspaniała pamiątka, która zostanie na zawsze.
Opinia od 20.05.2018
https://www.instagram.com/p/Bi__c4xhSmA/
Kinga napisał/-a 18.05.2018
Foto książka wyszła wspaniale. Obraz jest przecudny. Program łatwy w obsłudze. Jestem zachwycona. Na pewno jeszcze wrócimy z dalszymi zamówieniami.
Opinia od 18.05.2018
SUPER PRODUKT POLECAM!!!!
Aleksandra napisał/-a 18.05.2018
Cześć. Chciałabym się podzielić opinią na temat otrzymanego ode mnie fotoobrazu. Mogę śmiało stwierdzić że otrzymany produkt przerósł moje oczekiwania. Wszystko jest dopracowane w najmniejszym detalu. Jakośc obrazu jest świetna, kolory żywe, nie jest on rozmazany oraz dobrze wykadrowany. Całość wygląda tak jak stworzyłam to w swoim zamówieniu. Dodatkowo do zamówienia były dołączone filcowe naklejki zabezpieczające przed zaryowaniem ściany- bardzo mile mnie to zaskoczyło :-). Zdecydowanym plusem było bardzo dobre zabezpieczenie wysyłki. Całość owinięta była w folię zabezpieczającą oraz karton.
Paweł napisał/-a 18.05.2018
Jestem pod wrażeniem doskonałej jakości foto-książki. Rewelacyjna jakość wydruku, bardzo dobry papier. Okładka wykonana solidnie i starannie. Watowanie okładki dodaje jej nie tylko kilku milimetrów ale i nadaje atrakcyjniejszy wygląd. Aplikacja przyjemna, intuicyjna. Sporo ułatwień dla osób, które nie wiedzą do końca jak ma wyglądać ich foto-książka. Opcja skorzystania z kreatora oraz własne kompozycje jednocześnie dają dużo większe możliwości. Mnóstwo szablonów do wyboru, które ułatwiają pracę i uatrakcyjniają foto-książkę.

Papier użyty do wydruku foto-książki jest gruby i przyjemny dla oka. Wydrukowane na nim fotografie zyskują na atrakcyjności.
Korzystałem z innych firm drukujących foto-książki ale saal-digital rozkłada ich na łopatki. Jakość druku jest porównywalna do jakości wydruków z maszyn do druku fotograficznego. Oceniam na 6+!
Bałem się o kolory wydruku ale ku mojemu zaskoczeniu wszystko wygląda tak jak na moim komputerze!

Jestem naprawdę zadowolony i z pewnością polecam!
Opinia od 17.05.2018
Bardzo podoba mi się fotoksiążka. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.
Jestem bardzo zadowolona !
Zachęcam :)
Mateusz napisał/-a 15.05.2018
Produkt wysokiej jakości, wszystko zgodnie z zamówieniem. Serdecznie polecam!
michał napisał/-a 15.05.2018
Fotoobraz świetnej jakości , kolory piękne "soczyste ". Polecam !!!
Jarosław napisał/-a 14.05.2018
Rewelacyjna jakość wykonania - a przy tym całkiem przyjemna aplikacja do projektowania albumu. Wysyłka ze śledzeniem to kolejny plus. Tydzień i ..masz coś pięknego i trwałego :-) DZIĘKUJĘ
Magdalena napisał/-a 13.05.2018
Jesteśmy bardzo zadowoleni z foto książki. Jest solidnie wykonana a jakość zdjęć i kolorow genialna. Z całego serducha polecamy. My napewno jeszcze skorzystamy z usług firmy. Dziękujemy
Natalia napisał/-a 11.05.2018
Najlepszy fotoobraz jaki kiedykolwiek widziałam! Jakość świetna mimo dużego formatu! Polecam :)
Ewelina napisał/-a 10.05.2018
Kochani, Zakochałam się... cóż to pewnie wina wiosny i maja, ale nie zmienia to faktu że oszalałam na punkcie Państwa fotoksiążki. Wpadłam na informację o książce przypadkiem, sprawdziłam kilka opinii i zdecydowałam się na zamówienie i przetestowanie pierwszego egzemplarza.
Jestem mamą niespełna rocznego chłopczyka, kochającą fotografie - lecz zdecydowanie nie profesjonalistką. NA rynku wiele firm oferuje wspaniałe fotoksiazki, jednak w wiekszosci swoją ofertę kierują niestety dla profesjonalnych fotografów. Saal Digital nie generelizuje i nie rozdziela klientów a swoją ofertę kieruje do Wszystkich.
Bardzo chciałam przygotować foto pamiatkę na pierwsze urodziny naszego maluszka - i zdecydowałam się właśnie na Fotoksiążkę SD.
I to była najlepsza decyzja, i na pewno wkrótce do kolekcji dołączą jej kolejne tomy z kolejnymi przygodami Maluszka
Chciałabym zacząć od podziękowania obsłudze Saal Digital - do tej pory nie spotkałam się z tak wspaniałą opieką nad klientem - serdecznie pozdrawiam Pana Dawida i dziękuję za profesjonalną opiękę i pełną dyzpozycyjność.
W drugim punkcie ogromne brawa dla aplikacji - to mega proste narzędzie dzięki któremu praca z przygotowaniem kompozycji jest szybka i bezstresowa. Szczególnie sprawdza się gdy mamy mało czasu i jesteśmy zapracowanymi mamuśkami.
Jakość jest oszałamiająca, kolory prawdziwe, wyraziste, kartki grube, łatwe do przegladania.
Od kilku dni to ulubiona ksiazeczka na dobranoc naszego Maluszka - uwielbia oglądać swoje zdjęcia i słuchać opowieści o swoich małych i dużych przygodach.
Fotoksiazka Saal Digital skradła nasze serca i urzeka naszych znajomych i najbliższych. A najlepszą jej recenzją niech będzie fakt że to nie była pierwsza i ostatnia realizacja i już nie mogę się doczekać pracy nad kolejnymi egzemplarzami.
Karolina napisał/-a 10.05.2018
Ksiazka jest cudowna! jest idealnym prezentem wykonanie w swietej jakosci polecam
Emilia napisał/-a 09.05.2018
Jestem bardzo zaskoczona szybkim wykonaniem zamówienia, jak i również szybką dostawą. Jakość książki jest naprawdę bardzo wysokiej jakości! Polecam wszystkim niezdecydowanym, jest to idealny prezent na każdą okazje jak i również inne oferty saal digital!
Opinia od 09.05.2018
Dzięki akcji promocyjnej miałem okazję przetestować aplikację Saal Design. Wybór padł na fotoksiążkę w układzie poziomym, w twardej okładce. Odnośnie samej aplikacji, to jej obsługa, projektowanie książki jest bardzo proste, intuicyjne. Wystarczy kilka minut aby poznać wszystkie jej funkcje i możliwości. Zdjęcia można dodać automatycznie, lub jeśli ktoś ma chęć nieco się pobawić i uzyskać autorski, lepszy efekt, o układzie zadecydujemy sami. Przy tym w każdym czasie zdjęcia można kadrować, usuwać, dodawać, zgodnie z pomysłem na daną chwilę. Istnieje możliwość dodawania grafiki, napisów. Gotowy projekt można zapisać i bez problemu dokonywać dowolnych poprawek. Tak więc aplikacja na duży plus. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, dostawa kurierem, książka zapakowana bardzo bezpiecznie - kolejny plus. Odnośnie wykonania, to karty grube, na papierze matowym, który wybrałem, prezentują się bardzo elegancko, palce nie pozostawiają śladów. Kolory realistyczne, druk wg mnie bardzo wysokiej jakości. Finalnie książka jest bardzo elegancka, atrakcyjna i stanowi doskonałą pamiątkę, lub może być idealnym prezentem na każdą okazję.
Katarzyna napisał/-a 08.05.2018
Fotoksiążka jest cudowna! Nie spodziewałam się takiego efektu, jestem bardzo mile zaskoczona jakością, kolorami zdjęć i całą fotoksiążką! Polecam gorąco!
Opinia od 08.05.2018
Bardzo swietny pomysl na prezent o swietnej jakosci!
Opinia od 08.05.2018
Szybko sprawnie i profesjonalnie. Wydruki są w dobrej jakości, a całość została zrobiona ekspresowo, aż byłam w szoku. Na następny dzień po zamówieniu przesyłka została wysłana, a paczka dotarła w kilka dni. Nie czekałam tygodnia.
Polecam!
Ewelina napisał/-a 08.05.2018
Bardzo dziękuję za możliwość skorzystania z testu fotoobrazu. Świetna jakość, pamiątka na całe życie. Już wybieram kolejny fotoobraz. Polecam :)
Damian napisał/-a 08.05.2018
Świetna jakość fotoobrazu.
Opinia od 07.05.2018
Hej :)
Dzięki Państwa uprzejmości miałem ostatnio okazję przetestować fotoksiążkę Państwa produkcji
Opinia od 06.05.2018
Aplikacja do tworzenia zamówienia jest fantastyczna, bardzo jasna i prosta w obsłudze. Przygotowanie fotoksiążki (ponad 60 stron) zajęło mi niecałe 2godziny. Cieszy mnie jak aplikacja wskazywała na spady, jakość dodanych zdjęć i inne drobniejsze szczegóły, o których ludzie nie znający się na projektowaniu mogą nie wiedzieć :)
Kontakt z klientem również uważam za bardzo profesjonalny i rzeczowy, co z resztą widać po całej stronie firmy.
Wojciech napisał/-a 04.05.2018
https://www.instagram.com/p/BiW1pfonlsV/
Klaudia napisał/-a 04.05.2018
super firma! posiadam już fotoksiążke i obraz zamówiłam teraz fotozeszyt na prezent dla chłopaka! jestem zachwycona jakością!
Kamila napisał/-a 03.05.2018
Książki są mega ale trochę drogie. Z kodem rabatowym to jest to! 10/10
Kamila napisał/-a 02.05.2018
Jestem bardzo zadowolona z fotoobrazu. Świetna jakość produktu .Wspaniale prezentuje się na ścianie.Wysyłka oczywiście ekspresowa.Bardzo polecam :-)
Magdalena napisał/-a 02.05.2018
Zeszyty są cudowne, zachowałam sobie w nich najlepsze momenty sprzed roku, jestem pod wrażeniem
Magdalena napisał/-a 02.05.2018
Obraz jest super, przeszedł moje oczekiwania, jestem jak najbardziej na tak, polecam serdecznie.
Anna napisał/-a 01.05.2018
Polecam każdemu kto się zastanawia! Super wykonanie, dobrej jakości papier oraz okładka, kolory "soczyste". Bardzo fajna metoda utrwalenia zdjęć i super pomysł na prezent!
Opinia od 26.04.2018
https://www.instagram.com/p/Bh_iWAYBaZU/
Wojciech napisał/-a 26.04.2018
Moje zadowolenie jest ogromne dawno nie udało mi się trafić na tak profesjonalną firmę
Emilia napisał/-a 25.04.2018
Fotoksiążka- cudo! Czekam teraz na fotoobraz i fotozeszyt. Polecam serdecznie każdemu kto szuka idealnej pamiątki na lata
Sara napisał/-a 25.04.2018
Świetna jakość, szybki czas wysyłki, Polecam!(:
Natalia napisał/-a 24.04.2018
Duże możliwości podczas tworzenia fotoksiazki, mnóstwo ciekawych motywów, teł, klipartów. Sama przyjemność :)
Opinia od 23.04.2018
Jestem bardzo zadowolona z foto zeszytu! Wysłano w piątek doszło w dziś (poniedziałek). Bardzo dobra jakość zdjęć, cena stosowna do jakości produkty. Już wiem że jak kiedyś wyjdę za mąż bądź będę mieć dziecko na pewno skorzystam jeszcze z tych usług!
Opinia od 23.04.2018
Dziękuję @saaldigital_pl za możliwość przeniesienia się do chwil, które sprawiają, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech
Klaudia napisał/-a 22.04.2018
Bardzo dobra jakość, szybki czas dostawy, bardzo mocno polecam
Opinia od 22.04.2018
Zamówiłam fotoobraz z ktorego jestem ogromnie zadowolona! jakość pierwsza klasa, zdjęcia nie zostały spikselowane! Gorąco polecam :)
Opinia od 21.04.2018
Dziękuję bardzo za przesłaną książkę. Jakość oczywiście zwala z nóg i na pewno z czasem zamówię kolejną. Tymczasem recenzja pojawia się także na mojej stronie www.fb.com/samekfoto
Opinia od 20.04.2018
Jestem pod wrażeniem wykonania produktu . Idealna jakość okładki , strony wewnątrz twarde i nasycone kolorami . Druk i wysyłka ekspresowa . polecam w 100 %
Magdalena napisał/-a 20.04.2018
Jestem bardzo zadowolona ,jakość wykonania fotoksiazki jest bardzo dobra.Kontakt rewelacyjny.Realizacja ekspresowa
Opinia od 19.04.2018
Bardzo szybka wysyłka i pięknie wykonana rzeczy Pozdrawiam .
Opinia od 18.04.2018
Najlepsze produkty
Patrycja napisał/-a 18.04.2018
Z przyjemnością mogę polecić usługi firmy Saal Digital. Nie będą Państwo zawiedzeni !
Jakość, wspaniała obsługa, wybór, czas oczekiwania...! NIE KAŻDA FIRMA jest w stanie to wszystko zaoferować. Z czystym sumieniem polecam !
Napisałam recenzję na swoim profilu instagramowym oraz blogu ! Serdecznie zapraszam do przeczytania ! :)
https://www.instagram.com/p/BhuMXbUHhDL/?taken-by=pmietelska
https://pmietelska.blogspot.com/2018/04/fotoksiazka-saal-digital.html
Piotr napisał/-a 18.04.2018
Suwak przesunięty na 100% satysfakcji!
Moje pierwsze doświadczenie z tego rodzaju usługą i od startu do mety pełne zadowolenie, ba! nawet zaskoczenie, gdy fotoksiążka zamówiona przeze mnie została dostarczona 2 dni przed ustalonym terminem! Jakość wykonania pierwszorzędna, trzymając w rękach album z twardą obwolutą ma się wrażenie obcowania z wyrobem o naprawdę profesjonalnym charakterze.
Solidnie, odwzorowanie kolorów na medal, aż uśmiech odbija się od błyszczącego papieru!
Pierwsza klasa.
Naprawdę usługa i produkt godne polecenia.
Konrad napisał/-a 18.04.2018
Świetne wykonanie, polecam
Marta napisał/-a 18.04.2018
Fotoobraz to cudo! Jestem zachwycona jego wykonaniem i szybką dostawa. Zdecydowanie w najbliższym czasie skuszę się na coś innego z tej strony. Polecam serdecznie!
Wojtek napisał/-a 18.04.2018
Jestem mile zaskoczony jakością zdjęć bez jakichkolwiek strat a do tego bardzo dobry papier matowy. godne polecenia każdemu kto chce uwiecznić kilka swoich fotek
Ewelina napisał/-a 18.04.2018
Szczerze polecam, bardzo dobra jakość, szybka wysyłka. Świetnie prezentuje się na ścianie. Łatwe mocowanie. Polecam dalej, a sama zamawiam kolejny fotoobraz :)
Opinia od 17.04.2018
Dziękuje za przesłanie kodu na sprawdzenie państwa produktu, jesli przyjedzie pocztą napewno wyślę zdjęcie efektu koncowego i opublikuje go na waszym Facebook-u.
Weronika napisał/-a 17.04.2018
Jestem bardzo zadowolona ze swojego zamówienia. Wszystko tak dokładnie dopracowane, polecam!
Natalia napisał/-a 16.04.2018
Moja fotoksiążka zapełniła się cała ujęciami dwóch czekopiesków. Ilustracje zapełniły całe karty do krawędzi.
Kiedy odebrałam ją w domu zdziwiłam się, ale pozytywnie. Dotychczas kiedy wcześniej gdzieś widziałam podobne produkty, kartki były cieniutkie. Saal digital umieszcza fotografie na grubych kartach. Błyszczące wykończenia, świetna jakoś kolorów! Kolory tak, tutaj po stokroć można bić brawa :) Nie raz borykałam się z problemami rozbieżności kolorów przy drukowaniu odbitek, tutaj zachowało się wszystko wspaniale

Dla mnie jest to świetne rozwiązanie. Eleganckie, estetyczne, wysokiej jakości :) Nic nam się nie plącze jak w albumie, nie szeleszczą nam folie, nie rozrywają się folie. Mamy grube karty zadrukowane naszymi zdjęciami i niczym nie musimy się przejmować :) Taka fotoksiążka komponuje się świetnie z innymi zwykłymi książkami w biblioteczce.

http://lusiek.blox.pl/2018/04/TEST-Saal-digital-fotoksiazka-recenzja.html


Twoja opinia jest dla nas ważna

Państwa opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej reaguje na wszelakie zapytania. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego Państwo są niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile Państwo się z tym zgadzają.

Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii, bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.

Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
Należy zaakceptować naszą politykę prywatności
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* Format pliku jest niedozwolony. 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to 4 MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz