Nasz cel to Wasze zadowolenie

Opinie naszych klientów


bardzo dobra
4.9 / 5
z 816 opinii
5 gwiazdek
775
4 gwiazdki
39
3 gwiazdki
2
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0


  • Pokaż wszystko
  • Wyraź swoją opinię teraz
Magdalena napisał/-a 31.12.2017
Testowanie fotozeszytu z @saal.digital.polska to sama przyjemność!!! Teraz już wiem gdzie będę mogła tworzyć piękne fotorelacje z kolejnych podróży! Meksyk i Kenia zostały uwiecznione w postaci świetnej jakości fotozeszytów! Program bardzo intuicyjny i jakość rewelacyjna ukazyjcapiękno odwiedzonych krajów. Przesyłka ekspresowa!
Dziękuję!
Opinia od 29.12.2017
Jesteście najlepsi!
Martyna napisał/-a 29.12.2017
Niedawno miałam okazję testować kolejny produkt firmy @saal digital Polska. Ponownie jestem bardzo zadowolona. Wybrałam fitoobraz na płótnie. Zdjęcie naszej rodziny zdobi ścianę salonu, cieszy nasze oczy o zachwyca gości. Aplikacja mega łatwa w obsłudze, A czas oczekiwania na przesyłkę bardzo krótki :) jeszcze raz dziękuję!
Łukasz napisał/-a 28.12.2017
Super foto-książka. Bardzo szybki czas dostarczenia i to przed Świętami Bożegonarodzenia. Polecam
Agnieszka napisał/-a 28.12.2017
Jestem zachwycona fotoksiążką ! Mam nadzieję że w przyszłości będę miała jeszcze okazję testować wasze produkty i polecac je z czystym sumieniem swoim znajomym!!! :)
Wioleta napisał/-a 27.12.2017
Gorąco polecam firmę, szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia, fotozeszyt super jakości, ładne kolory i dużo opcji w aplikacji.
Agata napisał/-a 26.12.2017
Fotoksiażka dotarła bardzo szybko, jakość wykonania bardzo dobra, aplikacja prosta w obsłudze, wiele fajnych możliwości twórczych przy tworzeniu projektu, wszystkie informacje dotyczące zamówienia oraz przesyłki wysyłane na adres email. Dziekuję i polecam!
Karol napisał/-a 26.12.2017
Efekty przerosły moje oczekiwania. Sam proces tworzenia poprzez aplikację był przejrzysty i przyjemny. Możemy od podstaw układać książkę lub pójść na łatwiznę i wybrać dowolny szablon ☺
Jakość zdjęć jest mega co jest najważniejsze
Karolina napisał/-a 25.12.2017
Naprawdę świetna jakość książki, na pewno będzie to pamiątka na całe życie :)
Łukasz napisał/-a 25.12.2017
Polecam serdecznie, jakość na najwyższym poziomie zgłosiłem się to testu fotoksiążki i jestem mega zadowolony !!! Czas realizacji, obsługa , a przed wszystkim jakość zdjęć jest powalająca !!! Na pewno skorzystam z usług saal-digital.pl jeszcze nie jeden raz :) :) :) pozdrawiam
Mariola napisał/-a 25.12.2017
Fotozeszy super wykonanie jak i jakosc,ekspresowa wysylka,bardzo polecam.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2316418601708352&id=100000207058902 pełna recenzja
Mariola napisał/-a 25.12.2017
Fotozeszy,super wykonanie jak jakoś ,a wysyłka ekspresowa.
Michał napisał/-a 25.12.2017
Długo chciałem przenieść zdjęcia z podróży na papier lecz standardowe zdjęcia to nie dla mnie.
Foto książka zapewnia komfort użytkowania oraz zbiera wszystkie zdjęcia w jednym miejscu w idealnej jakość. Fotoksiazka to świetny sposób na przedstawienie swoich podróży, rozdział po rozdziale. To książka pisana zdjęciami. Polecam
Paulina napisał/-a 24.12.2017
Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z fotoksiążki ;) jakość wykonania rewelacyjna, kontakt z obsługa łatwy i treściwy ;) myśle,ze nie raz spróbuje jeszcze zaprojektować własnej foto pamiatki ;)
Natalia napisał/-a 23.12.2017
Miałam przyjemność korzystać z kuponu na fotoksiążkę. Dotarła do mnie pięknie wykonana, błyskawicznie, bez żadnych przygód po drodze. Sama aplikacja do tworzenia zamówienia posiada wiele opcji, które bardzo ułatwiają nam zadanie i podsuwają pomysły, gdy brak weny. Polecam!! :)
Ania napisał/-a 23.12.2017
Za pierwszym razem zamówiłam kwadratową fotoksiążkę na błyszczącym papierze i była bardzo dobrze wykonana. Za drugim razem zamówiłam tą samą książkę na matowym papierze i na okładce jest błąd w druku - w poprzek obrazu jest linia grubości jednego piksela, wygląda jakby obraz był przesunięty. Dlatego odejmuję gwiazdkę za jakość.
Wioleta napisał/-a 22.12.2017
Fotozeszyt starannie i dobrze wykonany, piękne kolory, grube kartki, jak najbardziej polecam
Opinia od 21.12.2017
Firma z najwyższej półki! Zdecydowanie polecam.
Karolina napisał/-a 20.12.2017
Właśnie otrzymałam przesyłkę od Saal Digital z zawartością fotoksiązki, jestem zachwycona, zdumiona i naprawdę zadowlona! Zrobiłam foto książkę dla rodziców pod choinkę, zdjęcia idealnie dostosowane do całej kartki, kolorystyka , jakość druku, stron, czcionka wszystko bez zarzutu! Na pewno wrócę do Państwa po kolejne zakupy, polecam serdecznie ekspresowy czas realizacji i wysyłki, świetny kontakt ! Nie ma do czego się przyczepić! Polecam Serdecznie
Gracjana napisał/-a 20.12.2017
Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania fotoksiążki jest taka jak zaplanowałam. Aplikacja łatwa w obsłudze bardzo fajnym atutem bylo zrobienie jej samodzienie od podaw, wiele pięknym clipartów, rozmiarów, dodanie swojgo tekstu, urozmaicona kolorystyka i różne wzory tła, rozmieszczenie zdjęć według uznania. Struktura solidna. Będe korzystać i polecać każdemu. Dziękuje!
Opinia od 19.12.2017
Bardzo podoba mi sie fotoksiazka, mega szybka wysylka i jakos produktu! Serdecznie polecam
Anna napisał/-a 19.12.2017
Oj bedzie co wspominać a to dzięki wam kochani Saal.digital.polska.Obraz wykonany przepięknie .Wszystko starannie wykończone , Rewelacyjna robota co tu dużo mówić 5/5 Brawo :-)
Opinia od 18.12.2017
Dziś doszła do mnie przesyłka z przepiękną fotoksiążką ;) jakość rewelacyjna, a zdjęcia nie rozpikselowały się i zostały w nienaruszonym stanie. Aż łezka w oku się zakręciła gdy zobaczyłam jaką będę miała piękną pamiątkę ;)
Irina napisał/-a 18.12.2017
Fotoksiążka jest piękna, jakość naprawdę na 5+, jetem pod wrażeniem. Aplikacja na maxa wciąga i pozwala na bardzo dużo możliwości. Jedynie co dla mnie jest mniej wygodne to mała możliwość płatności tylko karta kredytowa i paypal. Osobiście wole inne formy płatności, mam nadzieje że zostanie to ulepszone. Ale po za tym wszytko naprawdę w jak najlepszym porządku. Już szykuje kolejny zamówienia.
Opinia od 17.12.2017
Bardzo jestem zadowolona z Fotozeszytu wykonanego przez Saal-Digital :)
Maja napisał/-a 17.12.2017
Tworzenie samej książki było bardzo proste i wygodne. Sama książka jest starannie wykonana, jakość zdjęć idealna. Nie ma się do niczego przyczepić ( może tylko troszkę do ceny przesyłki). Jestem bardzo zadowolona :)
Klaudia napisał/-a 17.12.2017
Fotoksiążka firmy Saal-Digital jest strzałem w dziesiątkę, miliardy wspomnień przelane na papier i zamknięte bezpiecznie w jednym miejscu. Zarówno wykonanie, jak i odwzorowanie kolorów określiłabym jako ekstremalnie wysoki poziom. Jakość wydruku przewyższyła moje najśmielsze oczekiwania. Wybrany przeze mnie papier high-end mat idealnie pokrył całą powierzchnię każdej strony - co do ostatniego piksela - nadając moim zdjęciom niesamowite odzwierciedlenie zarówno wersji cyfrowej, jak i realnych miejsc, w których fotografie zostały wykonane. Co bardzo ważne zgięcie występujące w połowie fotoksiążki jest niemal niewidoczne, a co za tym idzie zdjęcia umieszczone w środku obszaru drukowania nie tracą swojej wartości. Każda strona jest wykonana z grubego papieru, dzięki czemu nie trzeba się martwić o przypadkowe podwinięcie strony. Przesyłka zrealizowana ekspresowo - książka zamówiona późnym wieczorem została wysłana następnego dnia rano. Aplikacja do tworzenia produktów tej firmy jest bardzo intuicyjna i nie wymaga specjalnych umiejętności, dzięki czemu każdy powinien poradzić sobie z kreacją swojego fotoproduktu, bez większych problemów. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub problemów obsługa klienta zawsze uprzejmie i z cierpliwością odpowiada na zadawane im pytania. Ze czystym sumieniem mogę polecić firmę Saal-Digital wszystkim wymagającym wysokiej jakości produktów.
Aleksandra napisał/-a 16.12.2017
Bardzo się cieszę za skorzystanie z kuponu rabatowego. Aplikacja łatwa w zainstalowaniu i w wykonaniu fotozeszytu. W aplikacji jest duży wybór formatów i możliwości ułożenia fotozeszytu. Jest też dużo ułatwień i przykładów z których można skorzystać w swoim projekcie. Przesyłka dokładnie zapakowana i dobrze opisana. Sama przesyłka doszła bardzo szybko bo w 4 dni robocze. Sam fotozeszyt jest wspaniały! Rozdzielczość zdjęć jest bardzo dobra, wszystko co zrobiłam w foto zeszycie była. Bardzo porządne łączenie spiralowe. Jestem zadowolona.
Natalia napisał/-a 15.12.2017
Książka którą otrzymałam od saal-digital jest naprawdę cudowna. Bezkonkurencyjna jakość wykonania oraz szybki czas realizacji. Gorąco polecam! ☺
Magdalena napisał/-a 14.12.2017
Otrzymałam dzisiaj fotoksiążkę, taka forma zatrzymywania wspomnień w Państwa wydaniu przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Produkt wykonany bardzo estetycznie i trwale. Nie spodziewałam się takiej ładnej formy. Dużym plusem jest brak wielkiego logo producenta, jak to zazwyczaj się zdarza w innych firmach. Sama mogłam rozmieścić zdjęcia, zdecydować ile zdjęć chcę umieścić na jednej stronie itp. Bardzo chętnie polecę swoim znajomym ponieważ jest to oryginalny prezent na każdą okazję :)
Edyta napisał/-a 14.12.2017
Fotoksiążka którą miałam możliwość przetestować to strzał w dziesiątkę ! Wykonanie, czas realizacji, wysyłka na 10 + ! CUDO !
Opinia od 14.12.2017
Zdjęcia jakościowo SUPER, aplikacja łatwa w obsłudze, wszystko sprawnie i łatwo poszło. Jedyny przytyk do ceny wysyłki. Może warto wprowadzić usługę paczkomatów?
Anna napisał/-a 14.12.2017
Jakość super, niesamowicie szybka realizacja!!!!!!
Opinia od 13.12.2017
Możliwość stworzenia fotoksiążki w tym serwisie była niesamowita. Jakość zdjęć jest świetna, jest różnorodna ilość szablonów, na pewno nie będziecie się nudzić, tworząc swoją fotoksiążkę, Są to na pewno wspaniałe wspomnienia! :)
Paulina napisał/-a 13.12.2017
Fotoksiążka z @saal.digital.polska jest wspaniała! Jakoś wykonania oceniam na szóstkę z plusem. Świetny w dotyku papier fotograficzny, który nie ulega zniszczeniu przez dotyk palcami. Estetyka wykonania zapiera dech. Czas wysyłki po prostu ekspresem. Cóż można powiedzieć, polecam w 100%!
Izabela napisał/-a 13.12.2017
Opcja fotoksiazki jako prezent okazała się strzałem w dziesiątkę
Magdalena napisał/-a 12.12.2017
Przepiękne wykonanie, szybka wysyłka, książę prezentuje się tak jak w projekcie. Warto ja kupić!!
Gosia napisał/-a 12.12.2017
Fotoksiążka jest piękna! idealna aplikacja zapewnia szybkie tworzenie książki. Świetna jakość i mega szybka wysyłka. Serdecznie polecam!
Lidia napisał/-a 12.12.2017
Mam spore porownanie jesli chodzi o foto gadzety. Jestem zachwycona jakoscia ksiazki, papier, okładka... Rewelacyjna i solidna. Wysylka i kontakt tez na wysokim poziomie. Kreator moglby oferowac wiecej funkcji i byc bardziej intuicyjny.
Tomasz napisał/-a 11.12.2017
Rewelacyjna jakość, bardzo szybka realizacja, wspaniała obsługa, wiele promocji i mnogość możliwości przy komponowaniu własnej zdjęciowej książki w ich programie - to tak w skrócie o SAAL Digital. Zdecydowanie polecam, zrealizowałem już kilka zamówień, jest bardzo pozytywnie zaskoczony! Będę do nich wracał.
Tomasz napisał/-a 11.12.2017
Z produktu jestem bardzo zadowolony. Wysoka jakość wykonania, świetny papier, twarda okładka. Możliwość ciekawego rozplanowania zdjęć.Świetna pamiątka. Jedyny minus to problemy z wykorzystaniem vouchera. Nie wiedzieć czemu cena książki, która w promocji ma kosztować 135 zł niespodziewanie wzrasta do 160. Kolejna niemiła niespodzianka to , że po wykonaniu projektu i podaniu promocyjnego kodu 150 zł cena obniża się nie o 150 tylko o 110 zł... Kod na 150 zł nie zmienił swojej wartości dopiero po zmianie formatu książki na mniejszy.
Produkt jest niewątpliwie atrakcyjny, natomiast nie wiem czy przy tak wysokiej cenie zdecydowałbym się na skorzystanie z oferty bez promocyjnego kodu.
Sam produkt oczywiście gorąco polecam.
Marzena napisał/-a 10.12.2017
Fotoksiążka bardzo dobrej jakości.Kolory,papier,okładka-wszystko spełnia moje oczekiwania.Szybka wysyłka i bardzo dobra komunikacja.Program do tworzenia fotoksiążek łatwy w obsłudze.Już zamówiłam kolejne produkty.
Barbara napisał/-a 09.12.2017
Fotoksiazka jest wspaniałym prezentem dla najbliższych. Zrobiona z bardzo dobrego materiału, zdjęcia mają duży rozmiar i co ciekawe nie ma wszywek tylko klej więc nawet środkowe zdjęcie jest widoczne! Serdecznie polecam!
Edyta napisał/-a 08.12.2017
Przetestowany fotoobraz jak dla mnie to strzał w dziesiątkę ! Świetne wykonanie, ekspresowa wysyłka, prosta w obsłudze aplikacja. 100 % zadowolenia ! Polecam ! :)
Ola napisał/-a 08.12.2017
Jestem w szoku!
Ta książka to idealny pomysł na prezent, aż żal jej oddawać. Jest cudowna, piękna okładka, wyraziste kolory. Polecam z całego serca !
Małgorzata napisał/-a 08.12.2017
Jestem zachwycona książką. Przepiękna pamiątka. Doskonale wykonana foto książka na wysokiej klasy papierze. Wszystko wykonane tak jak zaprojektowalam . Czas oczekiwania dwa dni. :). Serdecznie polecam wszystkim a firmie z całego serca dziękuję. Wszystkiego dobrego.
Karolina napisał/-a 07.12.2017
Bardzo dziękuję za książkę fotograficzną - pierwszą w której miejsce znalazły moje ulubione fotografie. Nie mam do czego się przyczepić nawet gdybym bardzo chciała :) Jakość wydrukowanych zdjęć, papieru, wykonania albumu bez zarzutu. Aplikacja do składu zdjęć - intuicyjna , łatwa w obsudze, pomocne szablony. Całość obsługi oceniam na BARDZO DOBRĄ.

:-) Polecam a ja na pewno wrócę po więcej :-)
Karolina
Opinia od 07.12.2017
Fantastyczny produkt! Jestem zachwycona i nie mogę się napatrzeć :) Jest przepiękny...te kolory, staranność i jakość wykonania, są naprawdę na najwyższym poziomie! Serdecznie polecam :)
Łukasz napisał/-a 07.12.2017
Jestem zachwycony jakością foto książki od saal-digital.pl ! Aplikacja bardzo dobra, jakość wykonania na najwyższym poziomie, szybka realizacja i obsługa na najwyższym poziome pozdrawiam i na pewno jeszcze skorzystam z Waszych usług ! pozdrawiam serdecznie !!!
Opinia od 06.12.2017
Solidne wykonanie fotoksiążki. Zdjęcia super prezentują się pojedynczo na stronach jak i podwojnie. Aplikacja w której robiłam projekt jest dopracowana. Można w niej zarówno zrobić projekt samemu jak i oddać aranżacje zdjęć w ręce aplikacji co całkowicie ułatwia nam cały proces.
Urszula napisał/-a 06.12.2017
Witam

Dostałam od Państwa kod na 150 zł, niestety okazał się na 110. Mimo wszystko zamówienie zrealizowałam, ponieważ uwielbiam Wasze fotoksiążki

Pozdrawiam

Michalak Urszula
Ewelina napisał/-a 06.12.2017
Powiem tak. Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Na początku podchodziłam sceptycznie, bo już parę razy się zawiodłam jakością wykonania takich produktów w innych firmach, ale tutaj byłam pozytywnie zaskoczona! Moim produktem był fotozeszyt. Aplikacja przez którą dodawałam zdjęcia jest bardzo przyjazna użytkownikowi ( jest możliwość wybrania gotowych układów oraz stworzenia swoich własnych, wielkość zdjęć a nawet delikatna edycja ) Bardzo przyjemnie mi się na niej pracowało. Jeżeli chodzi o przesyłkę to do tej pory jestem w szoku jak szybko została do mnie dostarczona paczka :) A jakość zdjęć w fotozeszycie jest naprawdę bardzo dobra ( wrzuciłam na próbę też w fotozeszyt zdjęcia z telefonu komórkowego i nawet one wyszły elegancko ). Polecam wszystkim z czystym sumieniem a ja na pewno nie raz jeszcze skorzystam z usług Saal Digital. Pozdrawiam
Anna napisał/-a 05.12.2017
Znakomote wykonanie. Jakosc pierwszka klasa. Zanowienie zrealizowane jeszcze lepiej niz sie spodziewalam. Polecam goraco.
Opinia od 05.12.2017
Fotozeszyt jest super,zdjęcia w bardzo dobrej jakosci. Świetna pamiątka na lata
Opinia od 05.12.2017
Jestem pozytywnie zaskoczona szybką realizacją . Fotoksiążka starannie wykonana, zdjęcia bardzo dobrej jakości. Na pewno chętnie jeszcze coś zamówię.
Opinia od 04.12.2017
Niedawno zdecydowałam się przetestować fotoksiazke z firmy @saaldigital_pl i powiem Wam, że nie sądziłam aż tak pozytywnej reakcji z mojej strony. Zamówiłam fotoksiazke o wymiarach 15x21 i przyjechała do mnie w ciągu 2 dni roboczych!
Katarzyna napisał/-a 04.12.2017
Niedawno zdecydowałam się przetestować fotoksiazke z firmy @saaldigital_pl i powiem Wam, że nie sądziłam aż tak pozytywnej reakcji z mojej strony. Zamówiłam fotoksiazke o wymiarach 15x21 i przyjechała do mnie w ciągu 2 dni roboczych!
Opinia od 04.12.2017
Naprawdę warto! Polecam!
Opinia od 04.12.2017
Perfekcyjnie wykonany produkt, żywe barwy, brak strat jakościowych zdjęć. Polecam bardzo serdecznie!
Ryszard napisał/-a 03.12.2017
Fotoksiążki rewelacja, jakość super, otrzymałem to co zamawiałem i czego się spodziewałem. Gradienty na zdjęciach B&W po prostu bajka. Profil ICC bardzo pomocny przy zarządzaniu kolorem.


Twoja opinia jest dla nas ważna

Państwa opinia trafia bezpośrednio do naszej dyrekcji, która możliwie jak najszybciej reaguje na wszelakie zapytania. Nas cieszy nie tylko pozytywny feedback, ale i to, z czego Państwo są niezadowoleni. Rzeczowe opinie są w Saal Digital zawsze publikowane, o ile Państwo się z tym zgadzają. Prosimy jednak o zrozumienie, gdy nie publikujemy nierzeczowych lub zbyt specyficznych opinii, bądź je skracamy, gdy są zbyt długie.
Dziękujemy za Twoją opinię
Proszę poprawnie wypełnić wszystkie pola zaznaczone na czerwono.
Należy zaakceptować naszą politykę prywatności
  • Proszę dodać nam przynajmniej jedną ocenę.
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    Brak oceny

    Co Ci szczególnie przeszkadzało?

  •  
  •  
  • Nie publikuj tej opinii.
    image/* Format pliku jest niedozwolony. 8 Osiągnięto maksymalną ilość przesyłanych plików. 4MB Maksymalna dozwolona wielkość pliku to {0} MB.
    Dodaj zdjęcie
  • Chcesz otrzymać od nas komentarz?
    Prosimy wysłać nam Twój nr zamówienia lub nazwisko z nr. telefonu/adresem e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i dać feedback do Twojej opinii. Oczywiście możesz podać Twoją opinię również anonimowo.

  • Zezwalam na publikację mojego imienia
  • Proszę podać numer Twojego zamówienia, abyśmy mogli oferować Ci lepszy serwis. Ciągle pracujemy nad poprawą i cieszymy się z Twojego wsparcia.

Wyślij opinię teraz
Ta strona używa plików cookies. Korzystając z tej strony, wyrażają Państwo zgodę na ich użytkowanie. Dalsze informacje odnośnie cookies można znaleźć tutaj.
OK