Kalendarz adwentowy

Niespodzianka za każdymi drzwiami

Spersonalizowany projekt

Spersonalizowany projekt

Zaprojektuj przód z własnymi zdjęciami i świątecznymi wzorami

Zrównoważony rozwój

Zrównoważony rozwój

Wykonane z papieru z certyfikatem FSC® i materiałów pochodzących z recyklingu

Możliwość dostosowania wnętrza

Możliwość dostosowania wnętrza

Wybierz czekoladę Lindt i Rausch lub puste, aby dodać własne prezenty

Słodka niespodzianka

Słodka niespodzianka

Uprzyjemnij sobie oczekiwanie na Boże Narodzenie dzięki naszym kalendarzom adwentowym: za każdymi drzwiczkami kryje się słodka niespodzianka (czekolada Lindt lub Rausch, do wyboru!). To idealny prezent, który spodoba się Twoim bliskim w bardzo szczególny sposób.

Spersonalizuj projekt

Spersonalizuj projekt

Zaprojektuj przód kalendarza adwentowego za pomocą własnych zdjęć i świątecznych wzorów. Dodaj tyle zdjęć, ile chcesz, a także własne, spersonalizowane teksty.

Spersonalizuj wnętrze

Spersonalizuj wnętrze

Jeśli chcesz, zamów kalendarz adwentowy z pustym wnętrzem, aby dodać do niego własne, spersonalizowane prezenty; to bardzo oryginalny pomysł, aby każdego dnia zaskoczyć bliskich wybranym przez siebie drobnym upominkiem.

Dodaj złote wykończenie do swojego kalendarza adwentowego

Dodaj złote wykończenie do swojego kalendarza adwentowego

Jeśli chcesz nadać swojemu kalendarzowi adwentowemu wyjątkowy charakter, wypróbuj nasze złote wykończenie! Specjalne złote wykończenie nada Twojemu produktowi zauważalny połysk i objętość, dodając mu wyjątkowego uroku.

To wykończenie możesz wybrać podczas wybierania formatu, powierzchni i innych cech swojego kalendarza. Następnie, podczas projektowania, po prostu wybierz specjalny kolor (złoty) dla części, które chcesz mieć z tym wytłoczeniem.

Wybierz zrównoważone kalendarze adwentowe

100% papier z recyklingu

100% papier z recyklingu

Zrównoważony materiał wewnętrzny wykonany w 100% z papieru makulaturowego

Papiery z certyfikatem FSC®

Papiery z certyfikatem FSC®

Używamy głównie papierów z certyfikatem FSC®, które zostały wyprodukowane w sposób zrównoważony.

Wytwarzane z energii słonecznej

Wytwarzane z energii słonecznej

Dzięki ponad 3,000 m² modułów słonecznych, nasze zapotrzebowanie na energię jest pokrywane przez większość dni.

Neutralność węglowa

Neutralność węglowa

Kompensujemy nieuniknione emisje CO₂ poprzez inwestowanie w globalne projekty środowiskowe

Eko-pakowanie

Eko-pakowanie

Opakowanie jest wykonane w 100% z materiałów pochodzących z recyklingu.

Odpowiedzialna wysyłka

Odpowiedzialna wysyłka

Gdy tylko jest to możliwe, wysyłamy nasze paczki w sposób neutralny pod względem emisji dwutlenku węgla.

Zainspiruj się naszą galerią!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Sprawdź szczegółowo składniki

Czekoladowe kulki Lindt Lindor

24 sztuki, 8 różnych rodzajów czekolady:

  • Lindor 70% (czarna/złota): Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z ziaren palmowych), masło kakaowe, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, bezwodny tłuszcz mleczny, mleko pełne w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, ziarna wanilii, aromaty, ekstrakt ze słodu jęczmiennego. Czekolada ekstra ciemna zawiera - miazgę kakaową: minimum 70%. Może zawierać orzechy laskowe i migdały.
  • Karmel Lindor (pomarańczowy): Cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z ziaren palmowych), masło kakaowe, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, karmel 4% (cukier, masło kakaowe, śmietanka w proszku, sól, emulgator (lecytyna sojowa)), laktoza, chude mleko w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, ekstrakt słodowy z jęczmienia, sól. Może zawierać orzechy laskowe i migdały.
  • Lindor Cocos (mięta): Cukier, masło kakaowe, tłuszcz roślinny (z orzechów kokosowych, z ziaren palmowych), mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, suszony kokos (1,1%), emulgator (lecytyna sojowa), ekstrakt słodowy z jęczmienia, aromat naturalny, aromaty. Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy.
  • Lindor Feinherb (niebieski): Cukier, masa kakaowa, tłuszcz roślinny (kokosowy, z ziaren palmowych), masło kakaowe, bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, ekstrakt ze słodu jęczmiennego. Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy. Ciemna czekolada zawiera: - Stała masa kakaowa: minimum 45%.
  • Lindor Noisette (brązowa): Cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z ziaren palmowych), masło kakaowe, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe (4,2%), odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), ekstrakt ze słodu jęczmiennego, aromaty. Może zawierać inne orzechy.
  • Mleko Lindor (czerwone): Cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, z ziaren palmowych), masło kakaowe, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), ekstrakt słodowy z jęczmienia, aromaty. Może zawierać orzechy laskowe i migdały.
  • Lindor Pistachio (jasnozielony): Cukier, masło kakaowe, tłuszcz roślinny (kokosowy, z ziaren palmowych), mleko pełne w proszku, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, pasta pistacjowa (1,3%), emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, ekstrakt słodowy z jęczmienia. Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy.
  • Lindor Stracciatella (jasnoniebieski): Cukier, masło kakaowe, tłuszcz roślinny (kokosowy, z ziaren palmowych), mleko pełne w proszku, mleko chude w proszku, ziarna kakaowe 1%, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, substancja powlekająca (guma arabska). Może zawierać orzechy laskowe i migdały.

Mini czekoladki Rausch Plantagen

Bezglutenowe, 24 sztuki, 8 różnych rodzajów czekolady:

  • Grenada 39% (jasnopomarańczowa): Cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, ziarna kakaowe o delikatnym smaku z Grenady. Kakao: minimum 39%. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
  • Wenezuela 43% (niebieski): Cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, ziarna kakaowe o delikatnym smaku z Wenezueli. Kakao: minimum 43%. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
  • Madagaskar 55% (fioletowy): Ziarna kakao o delikatnym smaku z Madagaskaru, cukier trzcinowy, masło kakaowe, śmietanka w proszku. Kakao: minimum 55%. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
  • Peru 60% (zielony): Delikatne ziarna kakao z Peru, cukier trzcinowy, masło kakaowe. Kakao: minimum 60%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.
  • Ekwador 70% (pomarańczowy): Ziarna kakao o delikatnym smaku pochodzące z Ekwadoru, cukier trzcinowy, masło kakaowe. Kakao: minimum 70%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.
  • Kostaryka 75% (żółty): Ziarna kakao o delikatnym smaku z Kostaryki, cukier trzcinowy, masło kakaowe, niskotłuszczowe kakao w proszku. Kakao: minimum 75%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.
  • Trynidad 80% (różowy): Ziarna kakao o delikatnym smaku pochodzące z Trynidadu, masło kakaowe, niskotłuszczowy proszek kakaowy, cukier trzcinowy. Kakao: minimum 80%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.
  • Kostaryka 84% (złoto): Ziarna kakao o delikatnym smaku z Kostaryki, masło kakaowe, niskotłuszczowy proszek kakaowy, cukier trzcinowy. Kakao: minimum 84%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.
Zaprojektuj teraz
Zaprojektuj teraz