Ogólne

Ochrona Twoich danych jest dla nas bardzo ważna. Następujące oświadczenie da Ci rozeznanie, jakie rodzaje plików będą używane do jakiego celu i w jakim zakresie będą one udostępnione dla osób trzecich. W nieuniknionych statystykach serwera zapisywane są automatycznie takie dane, które przesyła nam Twoja przeglądarka, tj.:

  • typ/wersja  przeglądarki
  • używany system operacyjny
  • referrer URL (ostatnio odwiedzona strona)
  • nazwa hosta połączonego komputera (adres IP)
  • godzina wysłania zapytania do serwera.

Te dane są z reguły nieprzyporządkowane konkretym osobom. Nie zestawiamy tych danych z innymi źródłami danych. Po analizie statystyczniej dane zostają usunięte.

Twoje dane obrazów

Dane twoich obrazów są u nas zawsze w bezpiecznym otoczeniu. Ściśle trzymamy się przepisów prawnych dotyczących ochrony danych. Możecie być pewni, że Wasze dane osobowe nie posłużą do celów reklamowych oraz że nie będą przekazywane osobom trzecim. 

Ważne informacje dot. Social Media:

Polityka prywatności dla użytkowników serwisu społecznościowego Twitter

 Na naszych stronach korzystamy z funkcji serwisu Twitter. Funkcje te są oferowane przez Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Poprzez używanie serwisu Twitter oraz funkcji "RT" - "Re-tweet", łączone są odwiedzone przez Ciebie strony z Twoim kontem w serwisie Twitter i pokazane innym użytkownikom. Przy tym przesyłane są dane do serwisu Twitter.

Jako usługodawca stron wskazujemy na to, że nie mamy dostępu do przesyłanych danych i do celów, w jakich są one używane w serwisie Twitter. Dalsze informacje znajdziesz w polityce prywatności serwisu Twitter: http://twitter.com/privacy. Twoje ustawienia dot. polityki prywatności możesz zmienić w serwisie Twitter tutaj: http://twitter.com/account/settings.

 

Polityka prywatności dla użytkowników wtyczki Facebook (przycisk "Lubię to")

Na naszych stronach znajdują się wtyczki serwisu społecznościowego Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Wtyczki serwisu Facebook rozpoznasz na naszej stronie po logu Facebook lub przycisku "Like-Button" ("Lubię to"). Przegląd wtyczek serwisu Facebook znajdziesz tutaj: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Podczas odwiedzania naszych stron, przez wtyczkę powstaje bezpośrednie połączenie między Twoją przeglądarką a serwerem serwisu Facebook. Facebook otrzymuje przez to informację, że używając Twojego adresu IP odwiedziłaś/eś naszą stronę. Po kliknięciu przycisku "Like-Button" - "Lubię to" będąc zalogowanym na serwisie Facebook, możesz połączyć treści naszej strony z Twoim profilem w serwisie Facebook. Przez to Facebook może przyporządkować wejście na naszą stronę Twojemu kontu. Jako usługodawca stron nie znamy treści przesyłanych danych oraz używanych przez serwis Facebook. Dalsze informacje znajdziesz w polityce prywatności serwisu Facebook https://pl-pl.facebook.com/policy.php.

Jeśli nie życzysz sobie, aby Facebook łączył odwiedzanie naszej strony z Twoim kontem w serwisie Facebook, proszę wylogować się z konta w serwisie Facebook.

Ponowne zamawianie z dodatkowymi funkcjami

Ponowne zamawianie jak i funkcje dodatkowe są częścią Twojego fotoproduktu a zatem i Twojego zamówienia. W każdej chwili możesz zrezygnować z ponownego zamawiania poprzez wysłanie wiadomości e-mail na support(at)saal-digital.pl. Ponowne zamawianie oferuje Ci możliwość ponownego przywołania Twojego zamówienia bez konieczności wgrywania na nowo danych. Poza tym otrzymasz podgląd online Twojego fotoproduktu, funkcję podzielenia się podglądem z rodziną i znajomymi oraz opcjonalnie dodanie możliwości zakupu.

Ochrona danych osobowych

Twoje dane osobowe przesyłane przez internet szyfrowane są podczas procesu zamawiania za pomocą protokołu SSL (Secure-Socket-Layer). Dane kart płatniczych nie są zapisywane, tylko są bezpośrednio gromadzone i opracowywane przez dostawcę usług płatniczych. My zabezpieczamy naszą stronę internetową oraz inne systemy technicznymi oraz organizacyjnymi środkami przed utratą, zniszczeniem, zmianą, edycją Twoich danych lub dostępem do nich przez osoby do tego niepowołane.